Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bende evdeyim bir kac gundur rahatsiz olunca ,10gun oldu igneden kaldi 4gun :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bebisin seninledir cnm bnm bnmde 5 gunum falan kaldi bata ama bu ay yumurtlama olmadı sanırım bilemiyorum yine nasip ya Allah buyuk elbet. Sabrin sonu selamett :-)

canım ınsallah dedıgın gıbı olur. ben adetımın bu kadar kotu gececegını bılmıyodum yoksa hastanede kendıme yer ayırtırdım :) adetın bıtmesını beklıyorum.. ınsallah adetım cok fazla degısmez.. kımyasal gebelık sonrası gebe kalmak kolaylasıyo dıyolar ama hayırlısı dıyorum yıne..

Herseyin hayirlisi takilmamaya calisss

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

İnşallah bebisin seninledir cnm bnm bnmde 5 gunum falan kaldi bata ama bu ay yumurtlama olmadı sanırım bilemiyorum yine nasip ya Allah buyuk elbet. Sabrin sonu selamett :-)

Yaaa :KK43: :KK43: oyle umitsiz konusma canim :KK43: :KK43: :KK43: Daha 5gun var belkide hic adet olmayacaksin :) :) ALLAHim su mubatek aylarin hurmetine hayirli saglikli bebisler versin hepimizeeee:)) :))

Yaaa :KK43: :KK43: oyle umitsiz konusma canim :KK43: :KK43: :KK43: Daha 5gun var belkide hic adet olmayacaksin :) :) ALLAHim su mubatek aylarin hurmetine hayirli saglikli bebisler versin hepimizeeee:)) :))

Ya tatlım su Isı takibi kesin uygulama mi bu ay bi yukseliyo bi dusuyo hatta cok dusuk seyrediyo birden cikiyo dalga geçiyor sanki bnle sinirim bozuldu o yuzden hic emin dgilim yani

Ya tatlım su Isı takibi kesin uygulama mi bu ay bi yukseliyo bi dusuyo hatta cok dusuk seyrediyo birden cikiyo dalga geçiyor sanki bnle sinirim bozuldu o yuzden hic emin dgilim yani

Ben ugrasmiyorum oyle seylerle kuzum cunku insan daha cok syres yapiyor strese girdikcede bebus gelmiyor.Biraz rahatlasan?:) :) :)

Ben ugrasmiyorum oyle seylerle kuzum cunku insan daha cok syres yapiyor strese girdikcede bebus gelmiyor.Biraz rahatlasan?:) :) :)

Of aynen ya bi da olcmicem bu aydan sonra zaten ramazan yakin ibadetle ilgilencem biraz inşallah

Nasil yapcaz cnm

Bebegim netten yazarsan cikacak telden girdigin icin uzun yazamiyprum.Tek tek sirasiyla yaziyor abdest almak niyet tovbe etmek ve.s. basta yapilacaklar sonunda yapilacaklar hepsi anlatiliyor.

Bebegim netten yazarsan cikacak telden girdigin icin uzun yazamiyprum.Tek tek sirasiyla yaziyor abdest almak niyet tovbe etmek ve.s. basta yapilacaklar sonunda yapilacaklar hepsi anlatiliyor.

Duayi biliyorum cnm 4444 degilmi

Kizlar ates olcme zor ve herzaman sonuc vermeyen.bi yontem...ramazana az kaldi dualarla gecirelim temmuz olmazsa agusto o olnadi eylul ben aralikta kalcam kesin yine. Neyse bisey soracagim eva cup.kullanan varmi esiniz yani

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

slm kızlar :)

mübarek cuma yine bna hayırlara vesile oldu kızlar

özel tıp merkzine kan vermeye gttm beta değermin yükselişini bakmk için orda hemişre ultrasynla bakalım keseye dedi belki bellidr hemşirenin önerisiyle gittm doktr baktı şükür kesem var hatta sat göre 5 + 1 iken ultrasyona göre 6 +1 çıktı. :nazar::nazar::nazar:

X