Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

cnm benide 23 hazirana eklermisin umudumuz haziran oldu

tam bellı degıl aslında ama yuksek olması ihtımalı cok yukseltıyo.ikiz bakmak cok zor ama allah en hayırlısını bilir. bekliycem bakalım nolcak ..

Benm gecen ay 21. Falan diye dusunuyodum ama diil butun ay denedık yine yok bu ay ovu test alcamm. Bakalım inşallah hayırlara vesile olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kullaniyodum canim biliyosun nornalde dun yumurtlama gunumdu. Dun ile bugunun resmini yukleyeyim bak istersen. Bugun cizgi daha koyu gibi yarin tekrar yapicam bakalim o nasil cikacak.

samsung

Çoook çoook hüzelll olmuuuus kuzuuum eline saglıııık 💃💃💃😁

senmı yaptınnn harika görünüyor tabi ben yeteneksız olunca valla süper yaaa

Ben yaptimmm cok ugrastim ama degdi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ben kullaniyodum canim biliyosun nornalde dun yumurtlama gunumdu. Dun ile bugunun resmini yukleyeyim bak istersen. Bugun cizgi daha koyu gibi yarin tekrar yapicam bakalim o nasil cikacak.

samsung

Degerlendir bugunu

samsung

Ayneeen bgün daha koyu sanki ama sen bgünlerde ilişkinoluyo dimi canm yani öncesinde mi oluyo sonrasında mı acaba catlıcak günmü ilişki oluyo ben baya benm testler gelince basını agrıtcam herhalde ben laboquıckde karar kıldım sanki otuz tane var bide 8 de gebelik testi varmışş

Ben yaptimmm cok ugrastim ama degdi

Valla benmmkuzende yapmaya calısıyo cocukla bide masallah ne hamarat hanımlarsınız yaaaw darısı basımaaa😜😜😜

İnşalllahhh bitaneeem vardır ama bebişinde diğer aya yetısırım bnde sizee ozlemimin ikizseee artık bideee ohhhh

ewet onun ıkız olma ıhtımalı cok yuksek :) bu ay cıfte mutluluk nasıp olur ona ınsallah :)

ewet onun ıkız olma ıhtımalı cok yuksek :) bu ay cıfte mutluluk nasıp olur ona ınsallah :)

Amiiin kuzum yaa Allah bizede nasıp etsın enmkısa zamanda hayırlısıylaaa yaaa özlemim bol bol dua et kuzum bizeee yaa 👼👼ben donunce hemen testin sıparısını vericemmm

tam bellı degıl aslında ama yuksek olması ihtımalı cok yukseltıyo.ikiz bakmak cok zor ama allah en hayırlısını bilir. bekliycem bakalım nolcak ..

Evet kuzum dağına gore verirmiş peki sen istıyomusunnn ikiiiz geciyo mu gonlundeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…