- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.901
akıntın kesılınce adet mı oluyosun ? o akıntı olayı hamılelıkte farklıymıs canım. herkeste degısıyomus. bu yuzden akıntıya fazla takılma emı[/TE]
Bilmiyorum ya hayirlisi diyorum ben rabbimden guzel emanetini bekliyorum o ne zaman nasip ederse artik
ewet canim Allahim bilir hayirli zamani..
canım ya bı sorun cıkmamasına cok sewındım :) ben hala adet olmadım. dun aksam pembe renklı akıntı geldı cok az. adet oluyorum sanmıstım ama olmadım. cmt gunu kan tahlılı yaptırıcam bende. esım beraber gıdelım dıyor bana destek olmak ıcın. benım ıcın dua et olur mu cıcegı burnunda anne :)
Kzucuk ne zamn gidiyosun çekirgeye mi gidiceeen ilkk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın en güzel hamiş adayları(biraz geç oldu ama idare edin artık )
napıyorsun canım nasılsın
napıyım canım aynı stres devam(güya bu ay rahat takılacaktım) sen napıyosun nasılsın?
iyi canım napaım bıldıgın gıbı aynı seyler benımde kafam karısık yıne kıst vardı ya ara kanamalarda oldu bu ara seffaf akıntımda cok acaba kıstı atmak ıcın sogan kuru yapsammı dıye dusunuyorum bebek yokta bılıyorsun suphe bızım ılk hedefimiz:)
çok geçmiş olsun ben senden çok umutluydum ya bat ne zaman peki :44:canım bebek olursa soğan kürünün zararı olmazmı peki?
30 gunde bir oluyordum kuzum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ewet tatlım cmt gunu yaptırayım dıyorum.ama erken mı acaba dıye dusunuyorum cıkmazsa fln dıye.. gercı kotu bısey olsa doktor hemen gorur ultrasondan dımı. aklım karısıyo demetım yaaaa
Kizlar nasil olmus ben yaptimm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
günaydın en güzel hamiş adayları(biraz geç oldu ama idare edin artık )
dusunuyorum canım gıtmeyı ama pazartesi gidebilirm buyuk ıhtmıller. bu aksam sehırdısından mısafırım var. haftasonu zaten kapalı. pazaresi bi gidicem baksın ultrasondan :)
normalı 9 hazıran ama kıstten dolayı hıccc sbakmadım bıle cunku kıstım olusmustu sanırım o varkende yumurtam catlamaz dıye dusunuyrum zaten catlama sorunu varevet zararı olur tabıkı hamılelıgı ogrendıgınızde ıcmeyın dıyor ben oncede yaptım 5 gun kıstı atmıstım bak 9 gun kalmıs onuda sımdı farkettım
Günaydıııın kızlaaar bu arada boga burçlarııı bu ay hamiiiş olma ihtimalı yuksekmişşş hadı hayırlısııı😁😜
Oy oyyy ya bi git de hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem benim
Demekki her yumurtlama ondort gun oncesinde olmuyomus güzell haberr😁