Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlarrr moralim cok bozuk gecen ay 19. Gunde akintim geldi goguslerim sisti yani 19. Gunde yumurta catladi bu ay suan 19. Gundeyim hala yumurtlama belirtisi yok cildircam ya biktim bu duzensiLikten ya cok sinirim bozuk ne var yani duzene girse bi adetim off ya :'( :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ederim canım etmemmi :) inşallah saglık bır bebiş vardır oralarda :) cumartesi beklyorum haberini

Kzucuk ne zamn gidiyosun çekirgeye mi gidiceeen ilkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dusunuyorum canım gıtmeyı ama pazartesi gidebilirm buyuk ıhtmıller. bu aksam sehırdısından mısafırım var. haftasonu zaten kapalı. pazaresi bi gidicem baksın ultrasondan :)

napıyım canım aynı stres devam(güya bu ay rahat takılacaktım) sen napıyosun nasılsın?

iyi canım napaım bıldıgın gıbı aynı seyler benımde kafam karısık yıne kıst vardı ya ara kanamalarda oldu bu ara seffaf akıntımda cok acaba kıstı atmak ıcın sogan kuru yapsammı dıye dusunuyorum bebek yokta bılıyorsun suphe bızım ılk hedefimiz:)

çok geçmiş olsun ben senden çok umutluydum ya bat ne zaman peki :44:canım bebek olursa soğan kürünün zararı olmazmı peki?

çok geçmiş olsun ben senden çok umutluydum ya bat ne zaman peki :44:canım bebek olursa soğan kürünün zararı olmazmı peki?

normalı 9 hazıran ama kıstten dolayı hıccc sbakmadım bıle cunku kıstım olusmustu sanırım o varkende yumurtam catlamaz dıye dusunuyrum zaten catlama sorunu var evet zararı olur tabıkı hamılelıgı ogrendıgınızde ıcmeyın dıyor ben oncede yaptım 5 gun kıstı atmıstım bak 9 gun kalmıs onuda sımdı farkettım

Kizlar nasil olmus ben yaptimm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Eklentiler

• $1401438849591.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 25
ewet tatlım cmt gunu yaptırayım dıyorum.ama erken mı acaba dıye dusunuyorum cıkmazsa fln dıye.. gercı kotu bısey olsa doktor hemen gorur ultrasondan dımı. aklım karısıyo demetım yaaaa

Yawrum benim çıkar artık az da olsa bukadr gecikmeyleee bence en azından kafan rahatlar

Kizlar nasil olmus ben yaptimm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Çoook çoook hüzelll olmuuuus kuzuuum eline saglıııık 💃💃💃😁

günaydın en güzel hamiş adayları (biraz geç oldu ama idare edin artık )

Günaydıııın kızlaaar bu arada boga burçlarııı bu ay hamiiiş olma ihtimalı yuksekmişşş hadı hayırlısııı😁😜

dusunuyorum canım gıtmeyı ama pazartesi gidebilirm buyuk ıhtmıller. bu aksam sehırdısından mısafırım var. haftasonu zaten kapalı. pazaresi bi gidicem baksın ultrasondan :)

Oy oyyy ya bi git de hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem benim

peki neden sürekli kist oluşuyomuş doktor söyledimi?

Oy oyyy ya bi git de hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem benim

ya demet suan resmen şoktayım. biraz arastırdım ben 1034 degerım baya yuksekmıs. sonra bızım komusumuz yenıdoganda hemşierilk yaptı yıllarca. ona sordum. ya erken dollenmedır yada ikiz dedı. şoklardayım suan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…