Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

şu an reglim zaten Prolaktin e son dönem baktırmadım ama bu gune kadar böyle bi şikayet yoktu. Enteresan:s

Kızlar beni de yazın listeye 10 aydır olmuyor bu ay soğan kürüne başlıcam hayıt içicem ve çörek otu bal tarçın yapıcam inşallah bu ay olur ve inşallah çok karıştırmıyorumdur.. Benim bat 12 mayıs diye tahmin ediyorum ama 2 aydır gecikiyor sürekli emin olamıyorum

hosgeldın canım kızz bu ay hepimiz anne olucazzz sıkma canını yeterki mutluluk olsun herşey olur

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

Son düzenleme:
Evet bu ay sıkıntı stres yok (inşallah yapabilirim) geçen ay stresten öldüm hemen prolaktinim ve şekerim yükseldi ! Hayır noldu yani yine kendime zarar :)

anım bu toğıte kımse mutsuz ve streslı olamaz olmamalıdaaa herşey allahtan inanıyoruz şükürler olsun üzülmek için sebebimiz yok elbet olacak :)

benımkı ıkız olsun :) kızım elıf mıra oglum yusuf efe olsun

bende ikizi o kadar çok isityorum ki rabbim biliyor gönlümden geçen hep bir kız bir erkek ikiz olsun(( bir tanesinde razıyım ya yumurtlama ilacı kullanınca çoğul gebelik şansı oluyormuş belki öyle olur diye hayal ediyorum :))) eşimle isim konusunu hiç konuşmadık ama ben kız olursa eylül yada duru erkek olursa rüzgar istiyorum rabbm nasip eder inaşşşalh bizde bunları planladığımız bebeğimize oda hazırladığımız günleri görürürz

canım benmde 11. ay bu ay 10 aydrı olmuyor. hepsini deneedm ama rabbm vermeyince vermiyor işte (( 2 aydır bende gecikme yaşıyordum canım hemde 5 6 gün bu ay ilk kez vaktinde geldi. adetten itibaren şu aslan pençesini civan perçemi demleyip içtim onun etkisi sanırım ama 10 gün içip bırakıyorum ben zararı olmasın yumurtlamaya diye. onu sende dene geikmeyi önlüyormuş düzene sokuyor gerçekten benm 1 ayda farketti. artık hep içiçem. adetten sonra 1 hafta.yaşadıklarımız aynı olunca yazmak isteidm :))))

kız bir gelsinlerde adsız deriz olmazsa

Eskiler rahim gebelik bekliyor ona hazırlanıyor derlermiş :) ben ona inandırdım kendimi :) bu ay da olmazsa onları denicem ama önce prolaktinimi düşürmem lazım o yüzden hayıta başlıcam malum gebelik önündeki en büyük engellerden biri

selam kızlar

Mart topiği nisan topiği derken mayıs topiğine de transfer oldum o kadar topik eskittim inş mayıs topiği uğurlu gelir yaa.

8 aylık evliyim Bu ayla birlikte 5 aydır bebiş istiyorum hamile kalmak için can atıyorum ama zor gibi görünüyo 15 günlük ilaç tedavisi aldım :-(

bu arada batlarım değişiyo yaa. 2 subat 6 mart ve 8 nisan bu ay kacınca olcam acaba ? 8 mayıs diye tahmin ediorum 30 günde bir oluyorum normalde ama uzamaya basladı ???

ohalde bu son topiğin olsun canım benim rabbim daha fazla bekletmesin bizleri tez vakitte bebişlerimizi versin ben bu topikten çok umutluyum mutluluk kattık buraya ınsanın ruhu olumlu olursa herşey olur canım benım hosgeldın sefalar getirdin

benımkı ıkız olsun :) kızım elıf mıra oglum yusuf efe olsun

Allah cezani vermesin olduda ikiz istiyo bide :-D :-D gecen kayinvalidemin komsusunun gelininin mevlude gittik ona da elif mira koymuslar bnde oglum olursa yusuf istiyorum kiz olursa ecrin istiyodum Allah in hediyesi demek diolardi simdi anlami degismis ucret olmus bilmem ne üzülerek vazgeçtim elif humeyra ve Ayşen isimleri de hosuma gidiyor

Ayyy inşallah kiz

vayy arkadaş odamı ucret olmuş:) evet yaa 2 tane olsun nolucak kı yeterkı rabbım ıstesın o ısterse hepsı olur bende bol bol dua edıp ondan ıstıyorum başka kımım varkı.. Elıf mırayı cok sevıyorum benım rahmetlı babamın adıda yusuftu ve Yusuf peygambere karsı ayrı bır ılgım var sureklı onla ılgılı seyler okuyorum hatta bır kere ruyamda onun mezarının basında oturuyordum bır oglum olursa onun gıbı ahlaklı ve yakısıklı olsun ıstyorum ama omru cokk uzun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…