- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Cnm bende izmirdenim yaşım 26 oldu nisan 4 de...1,5 yıldır bebiş gelmediii
saracoglu soyle dıyor adetın bıtımınden sonra 7. gunu 15 gun ıcın dıyor ozamanda normal donguye gore hamıle olabılırsın ama zararı yok dıyor. Bence sen bır netlestır bebegı regl olduktan sonra yap Sogan kurunu rıske atma canım:) Birde prolaktın e falan baktınmı prolaktını yuksek olanların ıncır kuru yapması onerılmıyor
Mutluluklar canlarim bende cok mutluyum şükür Allah herkesse mutlu yuva iyi ahlakli hayirli esler nasip etsin..
Kızlar beni de yazın listeye 10 aydır olmuyor bu ay soğan kürüne başlıcam hayıt içicem ve çörek otu bal tarçın yapıcam inşallah bu ay olur ve inşallah çok karıştırmıyorumdur.. Benim bat 12 mayıs diye tahmin ediyorum ama 2 aydır gecikiyor sürekli emin olamıyorum
hosgeldın canım kızz bu ay hepimiz anne olucazzz sıkma canını yeterki mutluluk olsun herşey olur
Kizlarrrrr bebisleriniz olsa adini ne koymak isterdiniz kiz ve erkek olarakk ¿¿
Evet bu ay sıkıntı stres yok (inşallah yapabilirim) geçen ay stresten öldüm hemen prolaktinim ve şekerim yükseldi ! Hayır noldu yani yine kendime zarar :)
benımkı ıkız olsun :) kızım elıf mıra oglum yusuf efe olsun
Kızlar beni de yazın listeye 10 aydır olmuyor bu ay soğan kürüne başlıcam hayıt içicem ve çörek otu bal tarçın yapıcam inşallah bu ay olur ve inşallah çok karıştırmıyorumdur.. Benim bat 12 mayıs diye tahmin ediyorum ama 2 aydır gecikiyor sürekli emin olamıyorum
bende ikizi o kadar çok isityorum ki rabbim biliyor gönlümden geçen hep bir kız bir erkek ikiz olsun(( bir tanesinde razıyım ya yumurtlama ilacı kullanınca çoğul gebelik şansı oluyormuş belki öyle olur diye hayal ediyorum :))) eşimle isim konusunu hiç konuşmadık ama ben kız olursa eylül yada duru erkek olursa rüzgar istiyorum rabbm nasip eder inaşşşalh bizde bunları planladığımız bebeğimize oda hazırladığımız günleri görürürz
canım benmde 11. ay bu ay 10 aydrı olmuyor. hepsini deneedm ama rabbm vermeyince vermiyor işte(( 2 aydır bende gecikme yaşıyordum canım hemde 5 6 gün bu ay ilk kez vaktinde geldi. adetten itibaren şu aslan pençesini civan perçemi demleyip içtim onun etkisi sanırım ama 10 gün içip bırakıyorum ben zararı olmasın yumurtlamaya diye. onu sende dene geikmeyi önlüyormuş düzene sokuyor gerçekten benm 1 ayda farketti. artık hep içiçem. adetten sonra 1 hafta.yaşadıklarımız aynı olunca yazmak isteidm :))))
şu an reglim zaten Prolaktin e son dönem baktırmadım ama bu gune kadar böyle bi şikayet yoktu. Enteresan:s
selam kızlar
Mart topiği nisan topiği derken mayıs topiğine de transfer oldum o kadar topik eskittim inş mayıs topiği uğurlu gelir yaa.
8 aylık evliyim Bu ayla birlikte 5 aydır bebiş istiyorum hamile kalmak için can atıyorum ama zor gibi görünüyo 15 günlük ilaç tedavisi aldım :-(
benımkı ıkız olsun :) kızım elıf mıra oglum yusuf efe olsun
bende ikizi o kadar çok isityorum ki rabbim biliyor gönlümden geçen hep bir kız bir erkek ikiz olsun(( bir tanesinde razıyım ya yumurtlama ilacı kullanınca çoğul gebelik şansı oluyormuş belki öyle olur diye hayal ediyorum :))) eşimle isim konusunu hiç konuşmadık ama ben kız olursa eylül yada duru erkek olursa rüzgar istiyorum rabbm nasip eder inaşşşalh bizde bunları planladığımız bebeğimize oda hazırladığımız günleri görürürz
Allah cezani vermesin olduda ikiz istiyo bide :-D :-D gecen kayinvalidemin komsusunun gelininin mevlude gittik ona da elif mira koymuslar bnde oglum olursa yusuf istiyorum kiz olursa ecrin istiyodum Allah in hediyesi demek diolardi simdi anlami degismis ucret olmus bilmem ne üzülerek vazgeçtim elif humeyra ve Ayşen isimleri de hosuma gidiyor