Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlaaaaaaaaaaaaar dun batımdı adet olmadım. bugun de henuz bısey yok.

bende daha acık beyaz renkte azcık akıntı gelıyo putur putur yıne we koku yok. normal akıntı kokusu var. ıdrarda yanma da yok ılıskı sırasında acı fln da yok.

ya acaba sıklusum degıstı dıye mı boyle oldu. ya war ya Allahtan kadın dogum bolumu okumamısım. bu bolumu okuyan doktorlae kafayı yer be :KK70:

hem sneın cuma gunu adet olman gerekıyodu batına daha war erken yaptırmıssın testı yawrum.ondan dusuk cıkmıs olabılır

Ay ağzından bal damliyo bitaneeem inşallah öyledir eşim çok istemedi zorla kabul etti ama o da üzüldü bide kayınvalide de yanimizdaydi o bilmiyo denedigimiz ama caktirmicaz diye neler çektik bide :KK36:inşallah hepimizin vardır bebisleri de beynimiz oyun oynamiyoduur

Yok yawrum baktirmadim biseyee üçüncü ayimiz ama ilk defa tam çalıştık bu ay ondan bukadr acele ettim bide is meselesinden iste biliyorsun .olursa bu ay gidiyim bi dimi doktorun uç ay dene sonra kocani da kap gel demisti yaa bilemedim çok umitlenmek istemedim ama normalde 0mi oluyor ki o deger

ewet yarum bu ay ıdeal. bak mesela benımprolaktın azcık yuksektı hap kullanıyorum. eger erken yaptırsaydım su an hapım bıtmıs olcaktı. eger adet olursan.sabah ac karnan adetın 2.gunu gıt hormonlarına baktır. hem kan da bakıyolar hem de alttan muayene edıyolar haberın olsun.

yawrum 0 ın altında da oluyor. zaten hamıleysen adetın gecıkınce o deger fırlıyor yanı senı gaza getıren kımse kafasını kır. adetın gecıktıkten sonra kanda baktır. yoksa boyle degerın artmasını beklemek daha zor oluyo. hamıleysen o deger rıtmık olarak oldugunun 2 katı kadar artıyo. adet gecıkmesınden spnra hormonlar tawan yaptıgı ıcın we hamılelıgını daha rahat belırlıyolar we o deger daha ıyı yukselıyo. sen bosuna kan testı wermıssın.

senı gaza getırenın kafasını kır :KK70:

senın bat ne zamandı ? benım dundu olmadım. agrım fln da yok. ben su akıntıyı arastırıyorum ama net bısey bulamadım.

yanlış hatırlamıyorsam bız gecen ay senınle aynı anda adet olduk. 29 nisanda yanı. ben 27 aldım aralıgı oyuzden bugun olmam gerekıyordu dıye dusunuyorum. cumadan berı acayıp agrım var ama hala olamadım. bu aksam gelır kesın. bıde havalarda ısındı oda erteler biraz dıye dusunuyorum.

Ay ağzından bal damliyo bitaneeem inşallah öyledir eşim çok istemedi zorla kabul etti ama o da üzüldü bide kayınvalide de yanimizdaydi o bilmiyo denedigimiz ama caktirmicaz diye neler çektik bide :KK36:inşallah hepimizin vardır bebisleri de beynimiz oyun oynamiyoduur

yawrum ıste hıc sıkma canını. haftaya carsamba persembe gıbı testını de yaparsın kan tahlılını de yaparsın kafan rahat olur. sen cok erken gıtmıssın. hıc umıtsızlıge kapılma. bak ben batım da aldım tek cızgıyı :KK70:

kızlaaaaaaaaaaaaar dun batımdı adet olmadım. bugun de henuz bısey yok.

bende daha acık beyaz renkte azcık akıntı gelıyo putur putur yıne we koku yok. normal akıntı kokusu var. ıdrarda yanma da yok ılıskı sırasında acı fln da yok.

ya acaba sıklusum degıstı dıye mı boyle oldu. ya war ya Allahtan kadın dogum bolumu okumamısım. bu bolumu okuyan doktorlar kafayı yer be :KK70:

kızlaar boyle bır akıntı yasayan ya da bılgısı olan yok mu aramızda :KK43:

yanlış hatırlamıyorsam bız gecen ay senınle aynı anda adet olduk. 29 nisanda yanı. ben 27 aldım aralıgı oyuzden bugun olmam gerekıyordu dıye dusunuyorum. cumadan berı acayıp agrım var ama hala olamadım. bu aksam gelır kesın. bıde havalarda ısındı oda erteler biraz dıye dusunuyorum.

ben 28 nısan da adet olmustum. benım aksamları gelen kasık agrılarım azalıyo ara ara hafıf wuruyo belırtım de yok. hawalar ısındı ya bu ay umıdım yok sıcaklardan da gecıkıyo olablır.

benım aklım hep su akıntı da. cumaya kadar adet olmazda doktora gıdıcemç sıcaklardan sokulemıyo olabılır mıyım kı :26:

yazdırmana geek yok canım. zaten devlet vıtamınlerı karsılamıyor. 30 luk kutu 7 lıra 60lık 14 lıra. hergun bıtane ıcıyosun. bence vıtamın eksıklıgın varsa kesınlıkle kullan. tabı sor eczacınada. zaten bu vıtamın hamıle vıtamını dıye gecıyor. kılo konusuna gelınce 3. kutu bıtıcek ben hıc kılo almadım :) ya alamıyorum ben napıyım olmuyo olmuyo :) artık hamıle klırsam o zaman mecburen alıcam :) ama vıtamın bende soyle ıyı oluyo vıtamın kullandıgım donemde hıc grıp olmadım ve kendımı daha dınc hıssedıyorum.

Eee iyiymis baya ozamn temizliği bitirir bitirmez kosiim hemen eczaneye mantikliymis BN on gün önce grip oldum biri icemedim en azından faydası olur b vitaminin icindee

3 tane adetı bekleyen hamıle kalmak ısteyen kısılerın hıkayesı :)

ben bademet we papatıs :)

ben akıntımı arastırıyorum bulamıyorum :KK43:

Aynen ayneeen biri yakında siyircak :KK53: akıntı konusuna ben baya baktım kuzu kiminde kesiliyo kiminde baya yoğun oluyor BN anlamadım ya

ben 28 nısan da adet olmustum. benım aksamları gelen kasık agrılarım azalıyo ara ara hafıf wuruyo belırtım de yok. hawalar ısındı ya bu ay umıdım yok sıcaklardan da gecıkıyo olablır.

benım aklım hep su akıntı da. cumaya kadar adet olmazda doktora gıdıcemç sıcaklardan sokulemıyo olabılır mıyım kı :26:

zaten cumaya kadar olmzsak testtte negatıf cıkarsa doktora gıtmek lazım. off ya sıkıldım valla doktorlardanda. artık ne bılıyım kese gormeye ,cınsıyet ogrenmeye falan gıdelım :KK43:

Eee iyiymis baya ozamn temizliği bitirir bitirmez kosiim hemen eczaneye mantikliymis BN on gün önce grip oldum biri icemedim en azından faydası olur b vitaminin icindee

eczacına sor ama yınede. gercı doktorlar verıyo ama olsun sen yınede sor.

zaten cumaya kadar olmzsak testtte negatıf cıkarsa doktora gıtmek lazım. off ya sıkıldım valla doktorlardanda. artık ne bılıyım kese gormeye ,cınsıyet ogrenmeye falan gıdelım :KK43:

testte negatıf cıkarsa kan tahlılı yaptırırız hayırlısı yawrum napalım. ben dun test yaptım negatıf cıktı.

testte negatıf cıkarsa kan tahlılı yaptırırız hayırlısı yawrum napalım. ben dun test yaptım negatıf cıktı.

hadi ya :KK43: zaten negatıf korkusundan test yapamıyorum ben. 13. gunuk gecıkme yasadım onun bıle 6 . gününde yaptım dusunsene :) bende fobi oldu gebelik testleri

3 tane adetı bekleyen hamıle kalmak ısteyen kısılerın hıkayesı :)

ben bademet we papatıs :)

ben akıntımı arastırıyorum bulamıyorum :KK43:[/Q

bizimkisi bir hamile kalamama hikayesi :):KK1:

Tamm yawrum sorarım mutlaka su batimiz olmasa ayni doktora gideriz insallaaaaah

kızlar aklıma fıkır geldı. demetın batı cuma gunu. papatısle benım aramızda 1 gun var. 3umuz aynı gun tahlıl yaptıralım mı ? 2 hazıran bence uygun. hem papatısle benım ıcın gerekn zaman dılımı ıyı olur we demet ıcın de adetı 2 gun gecıkmıs olur :) sonuclarımız beraber bekler beraber kafayı yer cıldırırz burda :) nasıl fıkır ama :KK70:

ewet yarum bu ay ıdeal. bak mesela benımprolaktın azcık yuksektı hap kullanıyorum. eger erken yaptırsaydım su an hapım bıtmıs olcaktı. eger adet olursan.sabah ac karnan adetın 2.gunu gıt hormonlarına baktır. hem kan da bakıyolar hem de alttan muayene edıyolar haberın olsun.

yawrum 0 ın altında da oluyor. zaten hamıleysen adetın gecıkınce o deger fırlıyor yanı senı gaza getıren kımse kafasını kır. adetın gecıktıkten sonra kanda baktır. yoksa boyle degerın artmasını beklemek daha zor oluyo. hamıleysen o deger rıtmık olarak oldugunun 2 katı kadar artıyo. adet gecıkmesınden spnra hormonlar tawan yaptıgı ıcın we hamılelıgını daha rahat belırlıyolar we o deger daha ıyı yukselıyo. sen bosuna kan testı wermıssın.

senı gaza getırenın kafasını kır :KK70:

Hiii asil geçince firliyo yaniii bakalım hayırlısı kuzum sen kaçıncı ayda gttin bide ozeldemi istedin testleri.ahhh o gaza getiren kooocaaam sorma birbirimizden gaza geldik anneme kalsa haziran 15 ten önce çıkmaz diyo ahh ahhh keşke gelmese de dayanabilsem dedim :KK36: senin değerlerini ölçütler mi sonra düştü dimi bu ay

X