- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.441
beklıycem ben bıkac gun daha. ben sanayı bolgesınde calısıyorum burda bı tane eczane var. adamdan her ay gebelık testı almaktan bıktım :) kesın anlıyodur gırdıgımde ne alıcagımı ya elevıt ya gebelık testı :) bu arada sen folik asıt kullanıyomusun?
Bencede koparmayalim irtibati :)) Gecen ay 2 gun denedim yumurtlama zamani. Olmadi. Ama bu ay 30 adet aldim. 6. Gunden beri yapiyorum. Ilk kez duzgun bir sekilde bu ay deniyorum diyebilirim. Insallah bu ay hepimiz mutlu haberi veririz :)
samsung
Ay Allah 😁kullanıyorum canm folbiol kullanıyorum doktorum folıc 1 yazdı ama eczacı verdi bunu iyi dedim bnde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yildirim'dayim. Ben gecen ay eczaneden aldim. Tanesi 4 tl idi. Cok pahali geldi bana. Belki sen bulundugun yerde bulabilirsin canim.
samsung
ayyy hadı canım inş :) gecen ay bı arkadasıme tup bebek denemesınde hamıle kaldı hemde ıkız :) darısı senın basına
valla en ıyısını yapmıssın hemen almakla. ben bu ay keşfettim bu ovulasyon testını. yoksa bende alırdım coktan :) hadı ıns olur canım. ama ıyı arastır kullanımını . herkes farklı bırsey soyluyo. cıft cızgı cıkıncamı ertesı gunmu ılıskı olucak ben hala anlamadım cunku :)
bu arada hangı semttesin?
Ben 4 hafttalik hamileyim ..ve cok merak ettigim birsey var ben folik asit tabletleri kulanmadim oysaki hamilelikten önce kullanmam gerekiyormus peki simdi baslasam neolurki ?
Yildirin da oturuyorum canim. Cift cizgi hep cikiyo ama silik cikiyo koyu olmasi gerekiyomus. Koyu cizgiyi bi gorsem.gordugum gunu ve sonraki 2 gunu degerlendirmeyi dusunuyorum :)) riske atmak istemiyorum boylesi en garantilisi gibi.
samsung
hep aynı seylerı yasıyoruz aslında. bızımkınınde kesın uykusu gelır yada cok yorgun olur :) sen doktor kontrolunde takıp edıyosun sanırım. eger oyleyse o dahada zor. emek verıyosun bı okadar da para. ınsan ıster ıstemez kızıyor. sende benım gbı yap. takıp etmıyorum de. gunu geldıgınde normal davran , cocuk falan bahsetme bu konulardan. seksı gıyın seksı davran ozaman o isteyecek. ben bu ay boyle deneyecegım.
ben elevıt ıcıyorum. folık yanında multıvıtamınde var. ben zayıfım bıraz. belkı kıloda alırım dıye elevıtı tercıh ettım.
Bana da pahali gelmisti canim o yuzden internetten aldimHııı bi bakıyım canm zaten folık asıt bitmişti onu almaya gidicem onuda sorarım bakalım çok pahalı 4 lira yaa
Bende denedim zamanında hep silik cıktıydı olmadı
Peki faydasini gormus muydun canim ise yaramis miydi?
samsung
Görmedim malesef şimdi yeni tüp benek yapıldı 3 gün oldu sabırsızlıkla bekliyom inşalah güzel olacak
Yildirin da oturuyorum canim. Cift cizgi hep cikiyo ama silik cikiyo koyu olmasi gerekiyomus. Koyu cizgiyi bi gorsem.gordugum gunu ve sonraki 2 gunu degerlendirmeyi dusunuyorum :)) riske atmak istemiyorum boylesi en garantilisi gibi.
samsung
Yok kuzum ben hic istemiyodum slinda o ve benim minik fare ostiyor diye olur dedim ama cok kizdim ilac kulllan zirt pirt dra git dnr baski altinda olsun pasammmm ben daha cok baski yasiyorum....git gel ac zirt pirt bacaklarini cik catala...kizdim ay basi hadi ahmete gidelim diycek diycek noolcak sil bastan ayni seyler kizginim sanirim kirginda
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Aa ben hiç duymamıstım onuu aynen belki dediğin gbi olabılır ama bnm evzacı arkadsım birlikte olanları pekmonermiyoruz cnkü aynı oranda folık olmuyo demişti ama böle bi ilacı kastetmedi sanırım bilemedim ki inşallah yardımcımoluyodur bizee
Aynen aynen yaaa yoksa bile gecikmesin en azından da sıyırmayalım iyiceee😁pazartesi yapıyoz ozamn bn bgün baya dırendim teste ama ben kazandım😁😁
Dk sor folik asit hamile kalmadan veriyolar
Dk sor folik asit hamile kalmadan veriyolar