Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ay Allah 😁kullanıyorum canm folbiol kullanıyorum doktorum folıc 1 yazdı ama eczacı verdi bunu iyi dedim bnde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencede koparmayalim irtibati :)) Gecen ay 2 gun denedim yumurtlama zamani. Olmadi. Ama bu ay 30 adet aldim. 6. Gunden beri yapiyorum. Ilk kez duzgun bir sekilde bu ay deniyorum diyebilirim. Insallah bu ay hepimiz mutlu haberi veririz :)

samsung

valla en ıyısını yapmıssın hemen almakla. ben bu ay keşfettim bu ovulasyon testını. yoksa bende alırdım coktan :) hadı ıns olur canım. ama ıyı arastır kullanımını . herkes farklı bırsey soyluyo. cıft cızgı cıkıncamı ertesı gunmu ılıskı olucak ben hala anlamadım cunku :)

bu arada hangı semttesin?

Ay Allah 😁kullanıyorum canm folbiol kullanıyorum doktorum folıc 1 yazdı ama eczacı verdi bunu iyi dedim bnde

ben elevıt ıcıyorum. folık yanında multıvıtamınde var. ben zayıfım bıraz. belkı kıloda alırım dıye elevıtı tercıh ettım.

Yildirim'dayim. Ben gecen ay eczaneden aldim. Tanesi 4 tl idi. Cok pahali geldi bana. Belki sen bulundugun yerde bulabilirsin canim.

samsung

Hııı bi bakıyım canm zaten folık asıt bitmişti onu almaya gidicem onuda sorarım bakalım çok pahalı 4 lira yaa

Yildirin da oturuyorum canim. Cift cizgi hep cikiyo ama silik cikiyo koyu olmasi gerekiyomus. Koyu cizgiyi bi gorsem.gordugum gunu ve sonraki 2 gunu degerlendirmeyi dusunuyorum :)) riske atmak istemiyorum boylesi en garantilisi gibi.

samsung

Yildirin da oturuyorum canim. Cift cizgi hep cikiyo ama silik cikiyo koyu olmasi gerekiyomus. Koyu cizgiyi bi gorsem.gordugum gunu ve sonraki 2 gunu degerlendirmeyi dusunuyorum :)) riske atmak istemiyorum boylesi en garantilisi gibi.

samsung

Bende denedim zamanında hep silik cıktıydı olmadı

Yok kuzum ben hic istemiyodum slinda o ve benim minik fare ostiyor diye olur dedim ama cok kizdim ilac kulllan zirt pirt dra git dnr baski altinda olsun pasammmm ben daha cok baski yasiyorum....git gel ac zirt pirt bacaklarini cik catala...kizdim ay basi hadi ahmete gidelim diycek diycek noolcak sil bastan ayni seyler kizginim sanirim kirginda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ben elevıt ıcıyorum. folık yanında multıvıtamınde var. ben zayıfım bıraz. belkı kıloda alırım dıye elevıtı tercıh ettım.

Aa ben hiç duymamıstım onuu aynen belki dediğin gbi olabılır ama bnm evzacı arkadsım birlikte olanları pekmonermiyoruz cnkü aynı oranda folık olmuyo demişti ama böle bi ilacı kastetmedi sanırım bilemedim ki inşallah yardımcımoluyodur bizee

Hııı bi bakıyım canm zaten folık asıt bitmişti onu almaya gidicem onuda sorarım bakalım çok pahalı 4 lira yaa

Bana da pahali gelmisti canim o yuzden internetten aldim

Bende denedim zamanında hep silik cıktıydı olmadı

Peki faydasini gormus muydun canim ise yaramis miydi?

samsung

Son düzenleme:

samsung

aynen aynen, altın günleri kaçırma :)

cok haklısın. ozaman akışına bırakın bı donem belkı daha ıyı olur bu sekılde

Kızlar peki fulll bütün ay deniyoruz ozamn bi problem olunca mı tutmuyo cnku btun ay deneyenlerin hrp tutmus acaba bi doktora mı gıtmk lazım testler için

içindeki vitamin oranları asağıdaki gibi. folic 1 de ve folic plus ta 0,4 mg var elevitte 0,8 mg var iki katı yanı. bide demir ve kalsiyum takviyesi var. ben onları ayrı alıcaktım yoksa. bu sekılde ıyı oldu. bu folık asıt olayı doktora gore degısıyor. bızım bı tanıdıgımız bursanın en eskı ve pahalı doktorlarından bırıne gıttı. o butun hamılelıgı boyunca hatta hamılelkkten bıkac ay snra bıle elevıt kullandırdı. benım doktorum elevıte gerek yok folıc plus kullan dedı. kılo ıcınde balıkyagı hapı al dedı. blık yagını yıllarca ıctım bı faydası yok. bıde sıcak havada hıc cekılmez. elevıte devam edıyorum ben oyuzden

A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg),
B1 vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg,
B2 vitamini(riboflavin) 1.8 mg,
B6 vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg,
B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg,
C vitamini (askorbik asit) 100 mg,
D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg),
E vitamini (a-tokoferol asetat) 15mg,
biotin (B8 vitamini) 200 µg,
kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg,
folik asit 0.8 mg,
nikotinamid 19 mg.

4 Mineral:
Kalsiyum 125 mg,
demir 60 mg,
magnezyum100 mg,
fosfor 125 mg.

3 Eser element:
Bakır1 mg,
mangan 1 mg,
çinko 7.5 mg.

ben pazar gunu sakaryadaydım. kızlar benı gaza getırdı. test yaptım negatıf cıktı :) moralım bozulmadı ama :) hala hasta olmadım ve bugun putur akıntı gelmıs ama rengı daha acık beyazdı. cok koyu degıldı. sen yaptın mı kız bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…