Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Oldunmu insaallh bebisimiz vardirda olmazsinnn aminnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

yok canım dun adet olmadım. bugun de gelen gıden bısey yok. acık beyaz renkte akıntım war. bıraz putur putur yıne. ya nıye bu akıntı boyle bılgın war mı ?

ya sorma ben eşimi aylarca ikna için ugrastım. deedıgımız ay olur dıyodu sureklı. ben yıllarca ugrasan var dıye anlatsamda anlamadı. şimdi neden olmuyokı dıye o da merak ıcınde. birde gercekten dıkkat ettım. yumurtlama ahftam başladı dıyorum , cocuk ıstedıgı halde ıstegı kacıyo ne bıleyım, ben sureklı zorluyorum, bazen tecavuze edıyomus gıbı hıssedıyorum :) sordum nıye boyle yapıyosun dedım. ben onu sevdıım ıcın degılde tamamen bebek ıcın yanaşıyomusum o fıkır onu negatıf etkılıyormus. gorev gıbı olunca olmuyomus. o yuzde gecen hafta dedım bıdahakı ay kesınlık takıp falan yok dedım. yumurtlama gunu bılmem nebakmıcam dedım. eskısı gibi takılalaım. nasıl rahatladı anlatamam. tabı ona oyle dedım ama ovulasyon testı alıcam kesınlıkle :) ve nokta atısı deneyecegım onumuzdekı ay :)

aynen canım benım gıbı dusunuyosun.eger bende bu ay hasta olursam yumurta gunume fln bakmıcam. hıc bısey takıp etmıcem canım ne zaman ısterse o zaman yapıcam. olurun bırakıcam artık. cunkı dıger turlu az da olsa duzenlı bı sekılde yıpranmaya baslıyorum

içindeki vitamin oranları asağıdaki gibi. folic 1 de ve folic plus ta 0,4 mg var elevitte 0,8 mg var iki katı yanı. bide demir ve kalsiyum takviyesi var. ben onları ayrı alıcaktım yoksa. bu sekılde ıyı oldu. bu folık asıt olayı doktora gore degısıyor. bızım bı tanıdıgımız bursanın en eskı ve pahalı doktorlarından bırıne gıttı. o butun hamılelıgı boyunca hatta hamılelkkten bıkac ay snra bıle elevıt kullandırdı. benım doktorum elevıte gerek yok folıc plus kullan dedı. kılo ıcınde balıkyagı hapı al dedı. blık yagını yıllarca ıctım bı faydası yok. bıde sıcak havada hıc cekılmez. elevıte devam edıyorum ben oyuzden

A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg),
B1 vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg,
B2 vitamini(riboflavin) 1.8 mg,
B6 vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg,
B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg,
C vitamini (askorbik asit) 100 mg,
D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg),
E vitamini (a-tokoferol asetat) 15mg,
biotin (B8 vitamini) 200 µg,
kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg,
folik asit 0.8 mg,
nikotinamid 19 mg.

4 Mineral:
Kalsiyum 125 mg,
demir 60 mg,
magnezyum100 mg,
fosfor 125 mg.

3 Eser element:
Bakır1 mg,
mangan 1 mg,
çinko 7.5 mg.
Ozlemcim baya iyiymis yaa aslında denemektedir fayda var bnmde bugün almak lazim ilaç ama bilemedim alsammi bende b vitamin eksikliği çok fazla sürekli içmek gerekiyordu ama icemiyordum bi gidince soruim tavsiye edersen aliim peki kilo aldirdimi sana bide yazdirmammi lazim acaba ilaci:KK31:

kızlar ben 3 ay folık asıt kullandım. ocakta baslamıstım. martta bıttı. hamıle kalamadıgım ıcın bıtırdım. ondan sonra ıcmenın bı yararı yokmus.

yawrum ben dun yaptıgım ıcın bugun yapmadım. sen naptın ? cesaret edemedım deme. benı dun oyle bı gaza getırdıler kı :KK70:

Kuzu ben başı bi gaza geldiysem direk kan verdimmm:KK4:sorma 1.20 çıktı on güne yine gel dedi ama ümitsiz eee gelmemiş ste seninde ne guzeeeel dun nasildi sinirin bozulmadı inşallah kimler gazladi seniiii:KK55:

Kuzu ben başı bi gaza geldiysem direk kan verdimmm:KK4:sorma 1.20 çıktı on güne yine gel dedi ama ümitsiz eee gelmemiş ste seninde ne guzeeeel dun nasildi sinirin bozulmadı inşallah kimler gazladi seniiii:KK55:

ewet canım gelmedı ama test negatıf cıktı. dollenmeyı takmıyorum erkenmıs gecmıs fln dıye. muhtemelen bu ay bos gecıcek. bızım gelın kuzenın esı we kuzenımın kardesı gaza getırdı. aaaaaaa olur mu yap hemen adet olmadıysan belkı cıkar dedıler. kasla goz arasında bardak aldım işedim ettim sonra babayı aldım :KK53::KK52::KK37:

ben pazar gunu sakaryadaydım. kızlar benı gaza getırdı. test yaptım negatıf cıktı :) moralım bozulmadı ama :) hala hasta olmadım ve bugun putur akıntı gelmıs ama rengı daha acık beyazdı. cok koyu degıldı. sen yaptın mı kız bugun

Ayy hadi inşallah yawrum bebisin gelmiştir ninsaaalllah aynen bak moral bozmak yok BN bile çok Yıkılmadım kanda görünce hayret:KK36:

aynen canım benım gıbı dusunuyosun.eger bende bu ay hasta olursam yumurta gunume fln bakmıcam. hıc bısey takıp etmıcem canım ne zaman ısterse o zaman yapıcam. olurun bırakıcam artık. cunkı dıger turlu az da olsa duzenlı bı sekılde yıpranmaya baslıyorum

ooo yıpranma, hayal kırıklıgı, hevesın kacması ne ararsan var. bu ay cok takmadım ben kafaya. bugun batım mesela benım 15 dk bır tuvalete gıdıp kontrol etmem lazım. aklıma bıle gelmıyor bakmak :) bı daha kı ay alıcam ovulasyonu gunu gelınce yapıcam. artık oldu oldu olmadı allah keerim napalaım :)

ewet canım gelmedı ama test negatıf cıktı. dollenmeyı takmıyorum erkenmıs gecmıs fln dıye. muhtemelen bu ay bos gecıcek. bızım gelın kuzenın esı we kuzenımın kardesı gaza getırdı. aaaaaaa olur mu yap hemen adet olmadıysan belkı cıkar dedıler. kasla goz arasında bardak aldım işedim ettim sonra babayı aldım :KK53::KK52::KK37:

Mevludde ise din mi kız bideeee :) yaa birazdan efsaneye gitcem orda yoksa az daha bekleyip ovu test alcam belki de yumurtlamiyom mu acabaaaa diyorum full denedikten çünkü kuzu bilemedim bide bi yandan doktora gidiyim diyom bu ay bilemedim ne diyosun

Ayy hadi inşallah yawrum bebisin gelmiştir ninsaaalllah aynen bak moral bozmak yok BN bile çok Yıkılmadım kanda görünce hayret:KK36:

kız en azından degerın 0 ın altında degıl 1 ın ustunde. haftaya eger 10un ustune cıkarsa bebecık war demektır :) cok fazla umıtsız degıl yane :)
bız cok fazla kasmadık kendımızı o yuzden kahrolmadık.

benım gercekten hamıle oldgmu dusunmuyorum. kesın hawalar sıcak oldugu ıcın etkılenmıstır benım kukus sokulemıyodur :)

Ozlemcim baya iyiymis yaa aslında denemektedir fayda var bnmde bugün almak lazim ilaç ama bilemedim alsammi bende b vitamin eksikliği çok fazla sürekli içmek gerekiyordu ama icemiyordum bi gidince soruim tavsiye edersen aliim peki kilo aldirdimi sana bide yazdirmammi lazim acaba ilaci:KK31:

yazdırmana geek yok canım. zaten devlet vıtamınlerı karsılamıyor. 30 luk kutu 7 lıra 60lık 14 lıra. hergun bıtane ıcıyosun. bence vıtamın eksıklıgın varsa kesınlıkle kullan. tabı sor eczacınada. zaten bu vıtamın hamıle vıtamını dıye gecıyor. kılo konusuna gelınce 3. kutu bıtıcek ben hıc kılo almadım :) ya alamıyorum ben napıyım olmuyo olmuyo :) artık hamıle klırsam o zaman mecburen alıcam :) ama vıtamın bende soyle ıyı oluyo vıtamın kullandıgım donemde hıc grıp olmadım ve kendımı daha dınc hıssedıyorum.

ooo yıpranma, hayal kırıklıgı, hevesın kacması ne ararsan var. bu ay cok takmadım ben kafaya. bugun batım mesela benım 15 dk bır tuvalete gıdıp kontrol etmem lazım. aklıma bıle gelmıyor bakmak :) bı daha kı ay alıcam ovulasyonu gunu gelınce yapıcam. artık oldu oldu olmadı allah keerim napalaım :)

kız o owualsyon testı bıle kasar ınsanı. bu cızgı nıye cıkmadı nıye ıkısıde koyu degıl yumurtlamam gerekıyodu nıye hala yumurtlamadım fln dıye ben bı suru sey takardım kafama :) ben dırek bodoslama yapcam hazıranda :)

Mevludde ise din mi kız bideeee :) yaa birazdan efsaneye gitcem orda yoksa az daha bekleyip ovu test alcam belki de yumurtlamiyom mu acabaaaa diyorum full denedikten çünkü kuzu bilemedim bide bi yandan doktora gidiyim diyom bu ay bilemedim ne diyosun

senın kacıncı denemendı bu ay ? hormonlarına fln baktırdıysan 6 ay gecmesını bekle. ondan sonra genel muayeneye gıt bence. cunkı dıer turlu aklından baska seyler gecer. eee herseyım normal tuplerım acık yumurtlalıklar da sorun yok nıye olmuyo dıye hepten takarsın kafaya.

walla gaza getırdıler ısettıler benı :KK70: ama ıyı kı yapmısım dıyorum cok rahatım su an.. ama sen gercekten 10gun sonra gıt test yaptır

hem sneın cuma gunu adet olman gerekıyodu batına daha war erken yaptırmıssın testı yawrum.ondan dusuk cıkmıs olabılır

kız o owualsyon testı bıle kasar ınsanı. bu cızgı nıye cıkmadı nıye ıkısıde koyu degıl yumurtlamam gerekıyodu nıye hala yumurtlamadım fln dıye ben bı suru sey takardım kafama :) ben dırek bodoslama yapcam hazıranda :)

:):) ya eger cıft cızgı cıkmazsada gıderım doktora derım ben yumurtlamıyorum dıye bulsun bı caresını banane :):) benım bu ay bodoslama oldu valla adet olmadım hala ama agrılar falan var olucam yanı bellı oldu :KK43:

:):) ya eger cıft cızgı cıkmazsada gıderım doktora derım ben yumurtlamıyorum dıye bulsun bı caresını banane :):) benım bu ay bodoslama oldu valla adet olmadım hala ama agrılar falan var olucam yanı bellı oldu :KK43:

senın bat ne zamandı ? benım dundu olmadım. agrım fln da yok. ben su akıntıyı arastırıyorum ama net bısey bulamadım.

senın kacıncı denemendı bu ay ? hormonlarına fln baktırdıysan 6 ay gecmesını bekle. ondan sonra genel muayeneye gıt bence. cunkı dıer turlu aklından baska seyler gecer. eee herseyım normal tuplerım acık yumurtlalıklar da sorun yok nıye olmuyo dıye hepten takarsın kafaya.

walla gaza getırdıler ısettıler benı :KK70: ama ıyı kı yapmısım dıyorum cok rahatım su an.. ama sen gercekten 10gun sonra gıt test yaptır

Yok yawrum baktirmadim biseyee üçüncü ayimiz ama ilk defa tam çalıştık bu ay ondan bukadr acele ettim bide is meselesinden iste biliyorsun .olursa bu ay gidiyim bi dimi doktorun uç ay dene sonra kocani da kap gel demisti yaa bilemedim çok umitlenmek istemedim ama normalde 0mi oluyor ki o deger

X