- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi basbelasiyim
ismim yazıyo zaten nerdeyse 2 yıllık evliym 4-5 aydır bebk istiyorum 22 yaşındayım çanakkaledeymmm çok açıklayıcı oldu
ayyyy az daha dursam ben evde kalacakmısım baksana size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ismim yazıyo zaten nerdeyse 2 yıllık evliym 4-5 aydır bebk istiyorum 22 yaşındayım çanakkaledeymmm çok açıklayıcı oldu
canım 13 aydır istıyoruz ama olmadı malesef,eşimde varıkosel var dedıler gecen ay amelıyat oldu işte bakalım kısmet artık...
yok ama secıdo dıyelım :) olmasmııııı
Olur ins tatlim Allah buyuk
ayyyy az daha dursam ben evde kalacakmısım baksana size
Ben biraz erken evlendm sanırım
Bende erken evlenenlerdenim ama biz üç sene konusuyoduk evlenelim artik dedik şükür yuvamizi kurduk
Bende erken evlenenlerdenim ama biz üç sene konusuyoduk evlenelim artik dedik şükür yuvamizi kurduk
Insaallah canim aksam esim anlatiyoda hicbi sorun olmadigi halde kiminin uzun bi sure olmuyomus patronunun uc sene sonra olmus bi akrabasininda onbes sene sonra ne zordur beklemek insan umudunu yitirir Allah nasip etmesin bunu dilerim hayirlisiyla en kisa zamanda hepimiz istegimize kavusalim inşallah
allah mutlu etsin canm benm.Bizde 2.5 yıldan sonra evlendk :) herşeymz erken erken oldu ama nazar değmesn çok mutluym
ben evlılıge hıc sıcak bakmadım unıv ıs karıyer derken 2012 de kocıskom cıktı karsıma hersey alelacele oldu ben kendımı ısteme merasımınde buldum:) derken evlendı saolsun aldı bak yoksa evde kalacakmısım kocişimm benım
Var ya,bizimde komşu onbeş sene üstüne hamile kaldı,bir çocuğu vardı ıkınci ne yaptılarsa olmadı.ya kafayada takmamak lazım.ben adete on gün kala başlıorum acabalara..Rabbim cuma saati hürmeti ne , tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı nesiller evlatlar verir inşallah ,âmin
Aaaa evet unutuyordum.yaşım 29 , 15 aylık evliyimm,sakaryalıyımm :)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa sakaryanin neresinden
Sakarya merkezdeyim canım
Sakarya merkezdeyim canım
Gunaydınnnn hepimize hayırlı cumalar.. Ya dün kocişe cok kızdım saçma sapan davranıo bazen.oyle oluncada daha biz buyumedık bıde cocuk ıstıyorum dıorum kendı kendıme.ay bu gelgit ler yiyo beni.
Yahu keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiremiorum.neymiş tadı kötüymüş,e herif ben ilaçlardan ne hale geliorum ki bı sıkıntım yokken sırf çocuk istediğimiz için kullanıyorum , sen bi içemiosun.bide bebek istiyoruz.
Bu ay son bidaha doktora faland gitmicem.(nasıl fena kızgınım )
günaydın kızlar bugün doktora kontrole gideceğim pko için dua edin bana inşallah güzel şeyler söyler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ınsallah canım emınımkı hersey cok guzeldir sende böyle düşün canım şu güzel cumanın hatrına hayırlı ve saglıklı evlatlarımız tez vakitte bize gelsin
Arkadaslar hangi sehirlerdensiniz acaba ¿¿ yaslar kac isimler ney az tanisip kaynasalim yavv