Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Insaallah canim aksam esim anlatiyoda hicbi sorun olmadigi halde kiminin uzun bi sure olmuyomus patronunun uc sene sonra olmus bi akrabasininda onbes sene sonra ne zordur beklemek insan umudunu yitirir Allah nasip etmesin bunu dilerim hayirlisiyla en kisa zamanda hepimiz istegimize kavusalim inşallah

Bende erken evlenenlerdenim ama biz üç sene konusuyoduk evlenelim artik dedik şükür yuvamizi kurduk :-)

ben evlılıge hıc sıcak bakmadım unıv ıs karıyer derken 2012 de kocıskom cıktı karsıma hersey alelacele oldu ben kendımı ısteme merasımınde buldum:) derken evlendı saolsun aldı bak yoksa evde kalacakmısım kocişimm benım:KK34::KK1:

Insaallah canim aksam esim anlatiyoda hicbi sorun olmadigi halde kiminin uzun bi sure olmuyomus patronunun uc sene sonra olmus bi akrabasininda onbes sene sonra ne zordur beklemek insan umudunu yitirir Allah nasip etmesin bunu dilerim hayirlisiyla en kisa zamanda hepimiz istegimize kavusalim inşallah

Var ya,bizimde komşu onbeş sene üstüne hamile kaldı,bir çocuğu vardı ıkınci ne yaptılarsa olmadı.ya kafayada takmamak lazım.ben adete on gün kala başlıorum acabalara..Rabbim cuma saati hürmeti ne , tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı nesiller evlatlar verir inşallah ,âmin

Aaaa evet unutuyordum.yaşım 29 , 15 aylık evliyimm,sakaryalıyımm :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah mutlu etsin canm benm.Bizde 2.5 yıldan sonra evlendk :) herşeymz erken erken oldu ama nazar değmesn çok mutluym :KK16:

ben evlılıge hıc sıcak bakmadım unıv ıs karıyer derken 2012 de kocıskom cıktı karsıma hersey alelacele oldu ben kendımı ısteme merasımınde buldum:) derken evlendı saolsun aldı bak yoksa evde kalacakmısım kocişimm benım:KK34::KK1:

Mutluluklar canlarim bende cok mutluyum şükür Allah herkesse mutlu yuva iyi ahlakli hayirli esler nasip etsin..

Var ya,bizimde komşu onbeş sene üstüne hamile kaldı,bir çocuğu vardı ıkınci ne yaptılarsa olmadı.ya kafayada takmamak lazım.ben adete on gün kala başlıorum acabalara..Rabbim cuma saati hürmeti ne , tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı nesiller evlatlar verir inşallah ,âmin

Aaaa evet unutuyordum.yaşım 29 , 15 aylık evliyimm,sakaryalıyımm :)))

Aaa sakaryanin neresinden

Gunaydınnnn hepimize hayırlı cumalar.. Ya dün kocişe cok kızdım saçma sapan davranıo bazen.oyle oluncada daha biz buyumedık bıde cocuk ıstıyorum dıorum kendı kendıme.ay bu gelgit ler yiyo beni.
Yahu keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiremiorum.neymiş tadı kötüymüş,e herif ben ilaçlardan ne hale geliorum ki bı sıkıntım yokken sırf çocuk istediğimiz için kullanıyorum , sen bi içemiosun.bide bebek istiyoruz.
Bu ay son bidaha doktora faland gitmicem.(nasıl fena kızgınım )

cnm benımkocısımde baslarda boleydı ama baktı olmuyo 1,5 yıldır kendisi keçi boynuzu pekmezi gibi bikaç şey alıp yemeye baslamış ::) erkeklerde bır sure sonra ne yapmaları gerektının farkına varıyorlar cnm sıkma kendını

günaydın kızlar bugün doktora kontrole gideceğim pko için dua edin bana inşallah güzel şeyler söyler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

naptın cnm gittin mi hastaneye .bende birasdan yine doktoruma gidicem reglmin 2.gunu bugun yıne klomen verıcek heralde...bakalım hkkçhayırlısı

X