- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Evet valla her gün zor oluyor.Hele geç vakit ölüm geliyo insna.Ama bebişler gelene kadar yapacak bişi yok
hıcc begenmedım sızı:) cok cansız topık hadı kızlarrr canlanın lutfennnnn :) bu arada ılıskıden sonra hemen yınamyın sabaha bırakınnn
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
Dun aksam konusuyoruz da coj istekli kocamda cok merak ediyorum nasil bi baba olur nasi sever
Arkadaslar hangi sehirlerdensiniz acaba ¿¿ yaslar kac isimler ney az tanisip kaynasalim yavv
Ya bn oyle yatamiyorum yttigimda kabuslar görüyorum o yuzden yatmadan yikaniyorum ama iki uc saat bekliyorum
Ooooo listeye bak hele .uzamis.. hissediyorum bu listeden bi kisidende olsa guzel bi haber alicaz inşallah
Ooooo listeye bak hele .uzamis.. hissediyorum bu listeden bi kisidende olsa guzel bi haber alicaz inşallah
Arkadaslar hangi sehirlerdensiniz acaba ¿¿ yaslar kac isimler ney az tanisip kaynasalim yavv
Sorma benmkide anlatıyo olursa gezdiricem sevicem falan ama olunca gece kalkmak falan zor gelir onlara :)
mrb canım bende bi umutla bekleyenlerdenim... ankaradayım 28 yaşındayım canım,pekı sen?
ben malatyadan secidoo 28 yasındayım 10 aylık evlıyım bebek istiyorummmmmmmmmyarısmacı arkadaşlarıma başarılar..
Ben 21 yasindayim istanbuldayim4 aylik evliyim
Kiz adin secidomu senin :-D
bende nerdeyse 2 senedır evlıyım
Ne zmndir istiyosunuz