- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.221
bende özlem :) bende cok menun oldum canım. ozaman demetcım bagı koparmayalım. inş er yada geç bizde hamiş olucaz, doktor tecrubelerımızı paylaşırız. bakarsın aynı doktora gıderız. medikabil konusunda bunları duyunca cok ürküyorum gecekten. benım arkadasımda aynısı oldu aslında. oda saatlerce suni sancı cektı, sonra sezeryana aldılar. bosuna okadar acı cektı yanı. ama hastane farklı olsa bu durum degısır mı onuda bılmıyorum acıkcası. su açıldımı dıye bakıyorlar ya alttan muayene olayını butun herkes iğrenc dıye anlatıyor. ben tutucu bır ınsan deilim hatta doktor konusunda hep erkek doktorlara gıderım , saçma belki ama daha cok guvenıyorum. ama dogum konusunda bayan tercıh edicem. gittigim butun kadın dogumcularda bayandı. daha rahat olurum dıye dusunuyorum bıde onun stresını yapmak ıstemıyorum.
Tamam tamam özlemcim aynen belki aynı doktora gideriz daha iyi olur hatta😬evet ama belkidiğerlerinde aynı yada daa kotu ama gordugumuz için soguyo insan bnde erkek doktorlara bıraz daa guveniyorum ya ilgili oluyolar daha çok bayanlara gore sanki ama bnmki kıstımden dolayı tedavı hordugum zamanlarda hep bayandı doktorlarım ama iki yıl surundurduler tedavısı aslında basıtmıs ama işte bnmde o takıntımdan dolayı yani ama iyi bi doktor olur ayırmam cnku zaten bebiş olmasada sürekli kontrole gitmem lazım iltıhap kapıyorum yoksa bukadar doktor bilgim bursada yeni olmama ragmen ondan😜😁😬😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi