- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.181
Strese girme. Bir sorun yokmuş çok şükür. O zaman mutlaka olacaktır. Benim 2. ayda oldu ama 1 yıl bekleyen sonra olan arkadaşlarım da var.. Stres yapmadığın sürece hamile kalman daha kolay olur. Bi de ben bir gün arayla ilişki yaşamıştım =) İşimi şansa bırakmamıştım :)
ay inş kuzum yaa benımde yarına kadar kuculmus olsa barı yarın emar cekılcem...hap kullanmaya gerek kalmasada bu ayıda degerlendırsemmmm
Kızlar bugün adetin 2. Günü bugün doktora gidicem.devletteki doktorum çok ilgilenmiyo daha erken diyo geçiştiriyo acaba sizce özel bi doktora mı gitmeliyim.bu ay 3. Ayım olacak
ne demekk
Bendee yokuum galibaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl ya ne zamankı adet gunuun
günaydın kızlar dün doktora gittim malesef hamile değilim umutlar başka bahara artık
Hoşbulduuuum canıııım bursadamısın sendeee neresşndeee😁😁😁
Canlar negatifmi yine
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
evet canım doğma büyüme bursalıyım. şuan beşevlerde oturuyorum. sen nerdesın? birde bisey sorucaktım saba hamişsin sanırım :) hangi hastane ve doktora gidiyosun ve memnun musun?
Kızlar bugün adetin 2. Günü bugün doktora gidicem.devletteki doktorum çok ilgilenmiyo daha erken diyo geçiştiriyo acaba sizce özel bi doktora mı gitmeliyim.bu ay 3. Ayım olacak
canım benım gozlerım baya acııdı.ben yatıyorum ıyı geceler sana. eger sabah yaparsan testı burdan yaz olur mu :) ınsallah hamılesındır canım :)
Ayyyy yoook bebeğiiim değiliiim ama Allah mı soylettı ne 28 29 inde batım ama testle bakışıp duruyoruz.ertugrulkentteyım canm bnde ama kayınvalidem beşevlerde oturuyoo ben medicalparkı buldum bitane gebelik oncesinde çok iyi anlayışlı bi doktor ama gebelik için orası bana cok uzak istemem sanırım bide medicabılde iyi baya bn biraz daha araştırayım bilgi alısverişi yaparız tatlım yine ama aslında jimer çok iyi diyolarda çok pahalı😡
hadi ya deil misin:) bak içime doğdu belkide :) evlerimiz yakınmış baya :) buarada benim de batım 26-28 arası bakarsın aynı anda müjde veririz :=)
medikalpark cok uzak gercekten o yol cekılmez. bende medikabili dusunyorum kısmetse. hatta ben medikabil zuhal hanımda muyne oldum. iyi birine benzyor. ama cok kalabalık ya . her gıttıgımde yarım saat sıra bekledım :) devlette daha az sıra var valla :) gercı bı yandan da dusunuyrum herkes memnun herlade bu kadar kalabalık. bir yandan da cekırge doruk için arastırıyorum. bakalım artık neresı kısmetse. bana en yakın jimer aslında ama cok pahalı gercekten, değer mi diye dusunuyor insan.
Ay valla cok da guzel oluuuuur sınav öncesı😜hepimiz inşllhhh evet bi olsunda ınsalllh buluruz hmn jımerde cenk beyı cok ovuyolarda sgk anlaşmalı dııl evet medıcabıl ıyı ama kuzenımı dogumda cok beklettıler ama memnun okan bey varmıs orda ooda ıyıymıs pekı sende değişiklik var mı bn kendımı zor tutuyorum ama erkn dıye sabretmeye calısıyorum 😫
Kuzucuuuuk nerlerdesın ben teste cesaret edemedım yaaaa
ya dogryu soylemek gerekırse bende adet belirtileri var dün geceden beri, bu ayda olmaz dıye dusunuyorum ben:26:. oyuzden ovulasyon testi arastırıyorum nette. bir dahaki ay ovulasyonu deneyeceğim. sende var mı belırtıler? test için erken gercekten cok dusunmemeye calısş. suan calısmıyorusun galıba o yuzden evde zaman gecmıyordur sana :) ben calıstıgım halde kafam oraya takılınca iş falan yapamıyorum :) sınav demıssın ne sınavı?
kuzenını nasıl beklettıler bıraz bahseder mısın ?