Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bende oyle yaptım ama srun olarak yumurtam catlamıyor malesef neden olduguda bellı degıl kıstı soganla atıyorum yoksa:)

ay inş kuzum yaa benımde yarına kadar kuculmus olsa barı yarın emar cekılcem...hap kullanmaya gerek kalmasada bu ayıda degerlendırsemmmm

soyyle doktoruna gercı zaten benımkı ılac konusunda pek gonulsuz dogum kontrol hapı bıle kullanmadım cunku faydasını gormedım sacma bır ılac

Kızlar bugün adetin 2. Günü bugün doktora gidicem.devletteki doktorum çok ilgilenmiyo daha erken diyo geçiştiriyo acaba sizce özel bi doktora mı gitmeliyim.bu ay 3. Ayım olacak

devletteki drlara gicik oluyrummm herşeyi onlar biliyorrr neyin erkeniymişş sonrada neden geç geldin derlerr... bncee özele gitt bn hiç düşünmüyorum devlte gitmeyi...giderim ama sadce 1-2 seferlik için giderim uzun süreli muayene fln allah düşürmesinn

3 ay :26rta bncee bnde artık 6 ay olucak (korunmayı bırakalı) haziranda da olmazsa gidicez eşimde kontrl ettirck bnde:26:

Kizlar dun paylasmistim ovulasyonlarim hep ne gatif cikiyor diye normalmis cnk catlama olmamis henuz

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Buarada drum akintita takilma o erken gelir gec gelir onunla hareket.etme dedi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hoşbulduuuum canıııım bursadamısın sendeee neresşndeee😁😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım doğma büyüme bursalıyım. şuan beşevlerde oturuyorum. sen nerdesın? birde bisey sorucaktım saba hamişsin sanırım :) hangi hastane ve doktora gidiyosun ve memnun musun?

evet canım doğma büyüme bursalıyım. şuan beşevlerde oturuyorum. sen nerdesın? birde bisey sorucaktım saba hamişsin sanırım :) hangi hastane ve doktora gidiyosun ve memnun musun?

Ayyyy yoook bebeğiiim değiliiim ama Allah mı soylettı ne 28 29 inde batım ama testle bakışıp duruyoruz.ertugrulkentteyım canm bnde ama kayınvalidem beşevlerde oturuyoo ben medicalparkı buldum bitane gebelik oncesinde çok iyi anlayışlı bi doktor ama gebelik için orası bana cok uzak istemem sanırım bide medicabılde iyi baya bn biraz daha araştırayım bilgi alısverişi yaparız tatlım yine ama aslında jimer çok iyi diyolarda çok pahalı😡

Kızlar bugün adetin 2. Günü bugün doktora gidicem.devletteki doktorum çok ilgilenmiyo daha erken diyo geçiştiriyo acaba sizce özel bi doktora mı gitmeliyim.bu ay 3. Ayım olacak

canım aynı şeyi bende yaşadım. develete gittim hatta hiç bir sorunum yok, sadce artık bebek düşünüyoruz kontrole geldim diye gittim. doktor karından ultrason cekti ve hormon testlerimi yaptı. testlerim normal çıktı. sonra bana 1 cm nin altında kistin var dedi. tabi ben baya korktum hemen özele gittim ordaki doktora anlattım durumu. özel doktor karından cekılen ultrasondan nesıl teşhis koydu diye sorud , alttan muayne yapılması gerekiyormuş. alttan muayne oldum smear testi falan yaptı. çok şukur hepsi guzei cıktı. en güzelide ne bılıyomusun. devlette daha pantolonumun fermuarını kapatırken odaya baska hasta alıyo doktor. dogru duzgun bırsey anlatmıyor acıklamıyor. sorarsan anca. ama özeldeki beni ve eşimi karşısına aoturttu , baya herşeyı acıkladı. bebek için yapmamız gerekenleri anlattı. sormak istediğimizi soruları dinledi ve cevapladı. kısaca bizi rahatlattı. benımde 2. ayımdı ozaman ve oda erken dedı ama secımı bıze bıraktı isterseniz daha detylı test yapabılırım sana ve eşine diye sordu ama biz yaz sonuna kadar bekleyeceğiz.

ne kadrada anlatmısım ya :) kısacası arkadasım için rahat değilse git özele en fazla 60-70 tl verırsın ama rahatlarsın. adetın 2. günü demişsin hormon testi yaptır devlette onun sonuclarını özele goster ben oyle yaptım.

canım benım gozlerım baya acııdı.ben yatıyorum ıyı geceler sana. eger sabah yaparsan testı burdan yaz olur mu :) ınsallah hamılesındır canım :)

Kuzucuuuuk nerlerdesın ben teste cesaret edemedım yaaaa

hadi ya deil misin:) bak içime doğdu belkide :) evlerimiz yakınmış baya :) buarada benim de batım 26-28 arası bakarsın aynı anda müjde veririz :=)
medikalpark cok uzak gercekten o yol cekılmez. bende medikabili dusunyorum kısmetse. hatta ben medikabil zuhal hanımda muyne oldum. iyi birine benzyor. ama cok kalabalık ya . her gıttıgımde yarım saat sıra bekledım :) devlette daha az sıra var valla :) gercı bı yandan da dusunuyrum herkes memnun herlade bu kadar kalabalık. bir yandan da cekırge doruk için arastırıyorum. bakalım artık neresı kısmetse. bana en yakın jimer aslında ama cok pahalı gercekten, değer mi diye dusunuyor insan.

Ay valla cok da guzel oluuuuur sınav öncesı😜hepimiz inşllhhh evet bi olsunda ınsalllh buluruz hmn jımerde cenk beyı cok ovuyolarda sgk anlaşmalı dııl evet medıcabıl ıyı ama kuzenımı dogumda cok beklettıler ama memnun okan bey varmıs orda ooda ıyıymıs pekı sende değişiklik var mı bn kendımı zor tutuyorum ama erkn dıye sabretmeye calısıyorum 😫

ya dogryu soylemek gerekırse bende adet belirtileri var dün geceden beri, bu ayda olmaz dıye dusunuyorum ben:26:. oyuzden ovulasyon testi arastırıyorum nette. bir dahaki ay ovulasyonu deneyeceğim. sende var mı belırtıler? test için erken gercekten cok dusunmemeye calısş. suan calısmıyorusun galıba o yuzden evde zaman gecmıyordur sana :) ben calıstıgım halde kafam oraya takılınca iş falan yapamıyorum :) sınav demıssın ne sınavı?

kuzenını nasıl beklettıler bıraz bahseder mısın ?

Benim regl belirtim olmaz aslında zırt diye gelir ilk iki gün sancıdan ölürüm ondan anlayamıyorum bnde açıkcası sadece gogsum ara ara sızlıyo bide kasıgım çok az batıp geçiyo ama hep bi midem kalkık kusmak ya da bulantı gbi diil yani kesin hiçbişi yok iki üç sızıdan başka😜eşimin kuzeni orda dogum yaptı açılmadı çok afedersın normalde annaşmıs doktoruyla tamam bi saat açılmazsa sezryen olur demiş ama kıza 5 saat suni sancı verdiler alttan muaynede cabası sureklı gerci o doktor ayrılmıs ordan artık ama bi sogudum yani oraya evet anm zaman gecmıyo annemide yollamıyorum evine 1 aydır evde takılıyoruz 😁ben eskısehırde iölp okuyorum canm ingilizce pgretmenliği onun sınavı var ona gircem mayıs sonu ve hazıran 7 8 de ama aklımı veremıyorum hayırlısıyla belli olsada rahatlasak bu arada benim adım demet cok memnun olduuum😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…