Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Sabır İle İlgili Ayetler
أَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطاَنِ الرَّجِيمِ مِنْ هَمْزِهِ وَنَفْخِهِ وَنَفْثِهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحمن الرَّحِيم

1) “Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz ki çok zordur.”

Bakara 45

2) “Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.”

Bakara 153

3) “Andolsun ki sizi biraz korkuyla, biraz açlıkla ve biraz mal, can ve ürünlerden yana eksiltmekle deneriz; öyleyse sabredenleri müjdele.”

Bakara 155

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

tetul *************5 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

AyPrensessi *******4 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

sudem14**********9 Mayıs

elifalt44***********9 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

sidal20***********12 Mayıs***********HAMİLEEE

bernaaydin********13 Mayıs

sedolii01*********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

violin35***********16 Mayıs

summela**********17 Mayıs

cemreylz**********17 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

krdmr************19 Mayıs

nedesembilemedim**19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

esra51***********21 Mayıs

angels1987********24 Mayıs

ankaram**********24 Mayıs

hatibulut**********24 Mayıs

cevizyapragi *******25 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

Ozlem8787********26 Mayıs

dmk03 ***********26 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

papatis***********28 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

blummmm********28 Mayıs

deryaisa07********28 Mayıs

eylemahu*********29 Mayıs

PONCIK1988*******31 Mayıs

esra_the_teacher****3 Haziran

secido ***********3 Haziran

CKbeautyandsheer****4 Haziran

brczngn************5 Haziran

ABCDEFCD*********5 Haziran

_pdr *************6 Haziran

Umuttt************6 Haziran

miracan***********7 Hairan

şeker pembe********8 Haziran

CICIBICIMELEK******9 Hairan

balarisi1 *********9 Haziran

26may***********10 Haziran

mina87**********12 Haziran

eski9*************13 Haziran

hanife55**********16 Haziran

benim bat 10 hazırannn yenicekmisin yoksa hazran topiğimi açılcak:26:

aaaa anladım canım çok geçmiş olsun. İnşşallah çatlar canım. Yumurta çatlatmak için bir ilaç veriyor doktorlar ama. kullandın mı hiç. Bir de İbrahim saraçoğlunun yumurta çatlatmak için kürleri var. Valla bi programda izlemiştim kadınlar arayıp teşekkür ediyordu hep. Ben denemedim ama deneyenler var. Aklında bulunsun.

Bu kurler neler acaba? Snrm bendr catlama skntisi var hala adet olmadim batim 5iydi 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kurler neler acaba? Snrm bendr catlama skntisi var hala adet olmadim batim 5iydi 😢

canım netten buldum bunu:
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.

Ama ben çok araştırdım bu konuları malum beşinci ayımız bu :KK43: yumurta çatlaması ile adetin pek bir alakası yok diye biliyorum. Döllenme olmayınca salgılanan hormonlar adeti başlatıyor. siz ne kadardır deniyorsunuz? 6 aya kadar normal dedi benim doktorum. yaptırmadıysan adetin 3. günü hormonlara bakılan bir test var onu yaptır istersen.

hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba bayanlar.sanırım kafayı yemek üzereyim artık insanların kafana takma bukadar demesinden bıktığım için kimseyle paylaşamıyorum şuan beni anlayabilecek tek sizler varsınız..ben 1 yıllık evliyim ve 5 aydır bebek istiyoruz eşimle.geçen ay doktora gittik eşimde herşey normal.özele gittik daha çok ilgilenilsin diye doktor bana sorular sordu ve hiç bakmadan çok acelecisin daha 4 ay denemişsin diye ultrasonla şöyle 2 dk baktı yumurtalığın tertemiz dedi.kan testi yapıldı sonuçlar çok iyi kafana takma olcak dedi.benim akıntım çok oluyo bunu kadına söylememe rağmen bişey olmaz dedi.akıntım hafif sarı renkte ve gün içerisinde çamaşırımı ıslatcak şekilde oluyo ve sürekli.sizce bu etkili olabilirmi hamile kalamamamda? Başka doktora gitmelimiyim ya? Hiç tatmin olmadım.arada kasıklarım ağrıyo.sizce iltihap olabilirmi bu ultrasonda görülmez mi?

canım netten buldum bunu:
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.

Ama ben çok araştırdım bu konuları malum beşinci ayımız bu :KK43: yumurta çatlaması ile adetin pek bir alakası yok diye biliyorum. Döllenme olmayınca salgılanan hormonlar adeti başlatıyor. siz ne kadardır deniyorsunuz? 6 aya kadar normal dedi benim doktorum. yaptırmadıysan adetin 3. günü hormonlara bakılan bir test var onu yaptır istersen.

hakkımızda hayırlısı olsun.

Bilgilendirme icin cok tsk ederimmm deniecem bunu tabii adet olursam ;( bu ay 9. Ayimiz hersey normal diolaer ama olmuo hos adette olmaz hale geldim haftaya cumartesi baska bi doktora gitcem bklm ne diecek bilemiorum

Kizlar ben buun bahar temizligi yaptim hali falan kaldirdim yine gecen gunki gibi aniden kirmizi kan gelmeye basladi halada devam ediyor ne oluyor ya kotu birsey olabilirmi en son yara falan yoktu:KK43:

Arkadaşlar hamileyimmmm!!!

Sabah test yaptım ilk çizgi kadar koyu olmasa da ikinci çizgi çıktı çok şükür. Allahım dileğimi gerçekleştirdi dualarımı kabul etti. Sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur inşallah.
Darısı sizlerin de başına inşallah. Dualarım hepimiz için...

Kizlar ben buun bahar temizligi yaptim hali falan kaldirdim yine gecen gunki gibi aniden kirmizi kan gelmeye basladi halada devam ediyor ne oluyor ya kotu birsey olabilirmi en son yara falan yoktu:KK43:

Canım heyecandan şimdi fark ettim yazdığını. Geçende adetini olduğunu varsayarsak yumurtlama zamanın olabilir mi? çok mu geldi lekelenme gibi mi?Bir doktoruna danış istersen.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Sabah test yaptım ilk çizgi kadar koyu olmasa da ikinci çizgi çıktı çok şükür. Allahım dileğimi gerçekleştirdi dualarımı kabul etti. Sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur inşallah.

Çok sevindimmm allah tamamına erdirsin inşallah...

Oyyyyy masallah cok sukur Allahim ya insallah darisi tum ellerini acan evlat isteyen anne adaylarina ve bana bize dua et olurmu birtanem:nazar::KK9:

Canım heyecandan şimdi fark ettim yazdığını. Geçende adetini olduğunu varsayarsak yumurtlama zamanın olabilir mi? çok mu geldi lekelenme gibi mi?Bir doktoruna danış istersen.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bilmiyorum ya hic birsey yoktu aniden oldu ve sunu fark ettim ne zaman agir falan kaldirsam oluyor kan testide negatif cikti bu niye boyle olduki:KK43:

Oyyyyy masallah cok sukur Allahim ya insallah darisi tum ellerini acan evlat isteyen anne adaylarina ve bana bize dua et olurmu birtanem:nazar::KK9:

Amin canım tüm kalbimle amin. Benim dualarımda hep bebek isteyenler vardı canım, hep de olacak. Allahım sana da nasip etsin. Bizi burada buluşturdun, herkese de yetişmeye çalışıyorsun. Allahım senin de gönlüne göre versin...

Bilmiyorum ya hic birsey yoktu aniden oldu ve sunu fark ettim ne zaman agir falan kaldirsam oluyor kan testide negatif cikti bu niye boyle olduki:KK43:

Canım bence doktoruna danış mutlaka. Ve bu esnada da kendini yormamaya çalış. Durumundan da bizi haberdar et olur mu :KK43:((
İstanbuldaysan benim doktorumu önerebilirim. Uzun araştırmalar sonucu onu buldum. Çok ilgili ve alakalı. Ben memnun kaldım.

Bilgilendirme icin cok tsk ederimmm deniecem bunu tabii adet olursam ;( bu ay 9. Ayimiz hersey normal diolaer ama olmuo hos adette olmaz hale geldim haftaya cumartesi baska bi doktora gitcem bklm ne diecek bilemiorum

Rica ederim canım. Olmazsın inşallah!!!

Amin canım tüm kalbimle amin. Benim dualarımda hep bebek isteyenler vardı canım, hep de olacak. Allahım sana da nasip etsin. Bizi burada buluşturdun, herkese de yetişmeye çalışıyorsun. Allahım senin de gönlüne göre versin...

Amin canim hepimizin gonul murqdi olsun..acilara ve sevinclere hep beraber fikir sunmak bence bu dunyanin en guzel duygulaeindan biri

Canım bence doktoruna danış mutlaka. Ve bu esnada da kendini yormamaya çalış. Durumundan da bizi haberdar et olur mu :KK43:((
İstanbuldaysan benim doktorumu önerebilirim. Uzun araştırmalar sonucu onu buldum. Çok ilgili ve alakalı. Ben memnun kaldım.

Saol canim malatyadayim benim doktorumda alaninda iyi ama cok alakali degil galiba :KK43: bu gittigimde kobusucam

Canımm hayirli olsun darisi bize :KK66:) saglikli sihhatli kucagina al inşaallah :KK66:

X