- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.581
hadi hayırlısı.
regl sancıları sıkıştırıyo bir yandan ama gelmesini istemiyorum. inşallah gelmezler.
sağol canım benim.doğru söylüyorsun ama bazen umutsuzluğa kapılıyor insan.kendiliğinden olmuştu ilk hamileliğim.korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım.hem de kistim olmasına rağmen.şu an ameliyat da oldum.kist de yok ama bebek de yok.yalnız sadece ameliyattan dolayı sol yumurtalık rezervinde azalma var ama sağ iyi... artık hayırlısı...
inşallah.
varmı peki belirti hamilelik yada adetle alakalı:44::44:
sadece kasıklarımda regl olacakmışım gibi sancı var. göğüslerimde de hafif bastırınca acı var. solda daha çok sağda daha az. ama bunlar ne belirtisi bilemedim. eğer hamileysem 2 haftalık olmuş olur bugün o yüzden 2 haftada belirti olur mu bilemedim. sanki regl belirtisi gibi değil mi?
nası 2 haftalık?
hadi hayırlısı.
regl sancıları sıkıştırıyo bir yandan ama gelmesini istemiyorum. inşallah gelmezler.
Bnm kesildi cnm dun vardi bugun yok belkide üşüttüm
yumurtalar 23 nisanda olgunlaşmıştı ve o gün çatlatma iğnesi yaptırdım yani olduysa mantıken o zamanlardaki ilişkilerden olmuştur. o zamandan bu zamana 2 hafta oluyo yani.
sıkma canını bak ilk bebek de kendiliğinden olmuş biraz daha bekle çalışmalara devam etbelki kendiliğinden geliverir bebiş
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.allah senin de gönlüne göre verir inşallah.
canım yumurtlama tarihinden değil bi önceki adet döneminden hesaplanıyo
ama döllenmeyen yumurta nasıl belirti versin ki? :44: veya idrarda nasıl çıksın hcg?
ona bakarsan bi önceki adet tarihimden beri 28. günüm bugün.
ama öyle hesaplanıyo aslında ilk 2 hafta hamilelik olmuyo istersen araçlar bölümünden gün gün hamilelik takviminede bakabilirsin
okudum ama ben yine de yumurta döllendikten sonraki 3-4 hafta sonra belirtilerin olacağı kanısındayım. doktorlar onu kabul ediyorlardır doğru, ama benim mantığımla yumurtan ne zaman döllenmişse o zaman doğrudur.
neyse ya bizim için regl önemli gelmesin de.
ama öyle hesaplanıyo aslında ilk 2 hafta hamilelik olmuyo istersen araçlar bölümünden gün gün hamilelik takviminede bakabilirsin
okudum ama ben yine de yumurta döllendikten sonraki 3-4 hafta sonra belirtilerin olacağı kanısındayım. doktorlar onu kabul ediyorlardır doğru, ama benim mantığımla yumurtan ne zaman döllenmişse o zaman doğrudur.
neyse ya bizim için regl önemli gelmesin de.