- 16 Kasım 2013
- 177
- 39
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.501
yok ya o kanama ıste 1 gun de 2 kere geldı sımdıde bazen cok acık renk gelıyor bellı belırsız ama beyaz akıntıda cok 10 mayısta regl gunum ben hamıle oldugumu sanmyor zatenvarsade bu kadar lekeye bırsey kalamıstır oye umutlarımızı baska bahara sakladık oteleye oteleye 8 ay oldu yınede şükürler olsun isyan etmiyorum.. Derdi verenden şifa bekliyorum
off benımde 3. günüm gecikmede bugun gene tek cızgıyı gordum.. baş agrım cok siddetli devam ediyor.. ılacın etkisi geçince tekrar başlıyor... bolbol akıntım var şeffaf baya sulu sulu... gögüsler şiş beklemedeyim.. nromalde ben adet donemıne gelmeden 2-3 gün önce gazdan kabız olurum.. suan fena gaz var ama kabız değilim ((43:
aynen secido bizde öteleye öteleye 8 ayı devirdikk
buarada eşim spegrogramisine baktırdı bize biraz az gelmişti ileri hareketlilik, bunu görünce eşim sigarayı bırakıp keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı dr a gitti dünde hiç bişi yok sigarayı bırakmıssın madem 1 ayda toparlar vücut demiş.. git altı ay sonra hamile kalmazsa eşin öyle gel tekrar bakalım demiş..
buarada bende çift rahimlilik var :) ve büssürü doktor sıktındı yok gebelik için deyip durdu.. bakalım beklıyorum gidip kanda vermek istemiyorum.. resmen her ay kan verir oldum