Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bende oyle yapıcam canım olsun ogrenırız degısıklık olur ama ben hıc aksatmadan gun asırı ılıskı dıyrum boylelıkle hıc bırseye gerek kalmıyor:)

Hee bide bu ates örneğin atesımı olctum 36.0 cikti iki uc gun sonra olctum 36.2 cikti bu yumurtladini mi gösterir iki birimden nasi anlicazki yavv ya hasta olursam usutup atesım falan cikar ne bilim nasi anlicaz ki

Hee bide bu ates örneğin atesımı olctum 36.0 cikti iki uc gun sonra olctum 36.2 cikti bu yumurtladini mi gösterir iki birimden nasi anlicazki yavv ya hasta olursam usutup atesım falan cikar ne bilim nasi anlicaz ki

ayy sen bendede pımpırklısın ates yumurtladıktan 24 saat sonra yukselıyormus kız olcelım ya yazarız kızlar yorumlar:)

ayy sen bendede pımpırklısın ates yumurtladıktan 24 saat sonra yukselıyormus kız olcelım ya yazarız kızlar yorumlar:)

Off sabahin sekizindede kalkmak :-D :-D bi ates icin :-D :-D ah bebisim ahhh sen gelde ben senin o totonu isirmiyommu :-D

Off sabahin sekizindede kalkmak :-D :-D bi ates icin :-D :-D ah bebisim ahhh sen gelde ben senin o totonu isirmiyommu :-D

calısmıyorsan senın ıcın gercekten zor olacak:) ben zaten kalkıyorum bırde onu yaparım artık esım de delırdıgımı dusunecek ya yazık adama:KK31::KK51:

sperm kalıtesı ıcın onerıyorlar canım fazlasından bısı olmaz sen bol bol kocana fındık cevız bal yedır hergunede olur elbet:)

Yedirmeme gerek kalmiyo bogazina duskun oldugu icin agzi bos durmuo hic pekmezler ballar cerezler goturuyo :-D

calısmıyorsan senın ıcın gercekten zor olacak:) ben zaten kalkıyorum bırde onu yaparım artık esım de delırdıgımı dusunecek ya yazık adama:KK31::KK51:

Adamlar hemen belli vakti vardir olur falan konusuna giriyolar hemen tabiki vakti geldiginde olur Allah ne zaman yazdiysa o zmn ama zaman gecmek bilmiyo sanki insan sabirsizlaniyo ve heycanlaniyo :-)

Adamlar hemen belli vakti vardir olur falan konusuna giriyolar hemen tabiki vakti geldiginde olur Allah ne zaman yazdiysa o zmn ama zaman gecmek bilmiyo sanki insan sabirsizlaniyo ve heycanlaniyo :-)

oyle ya sana ait birşeyler istiyorsun senin olacak ötesi yok Allahım tez zamanda verir inşallah

Bide bnm adetlerim duzensizlesti ya evlenmeden once yoktu evlendim bozuldu gecikiyo adetim ne zmn yumurtluyorum bi fikrim yok adet oluyorum ama her ay sadece gec oluyorum yumurtlama oliyodur dimi mutlaka yoksa adet olmaz sanirim

oyle ya sana ait birşeyler istiyorsun senin olacak ötesi yok Allahım tez zamanda verir inşallah

Tabiki bide bn calismiyorum baska sehirden istanbula evlendim kimseyi tanimiyorum arkadaşım fln yok cnm sikiliyo zor oluyo yanlizlik olsun istiyorum o yuzden hem vaktim gecer hemde yasim genc beraber buyuruz bebisimle :-)

Tabiki bide bn calismiyorum baska sehirden istanbula evlendim kimseyi tanimiyorum arkadaşım fln yok cnm sikiliyo zor oluyo yanlizlik olsun istiyorum o yuzden hem vaktim gecer hemde yasim genc beraber buyuruz bebisimle :-)

aynen oyle ben 28 yasındayım sen kac yasındasın canım

Benm bu ay klomen ve catlatma iğnesinde 2.ayım.esimdede bendede sıkıntı yok çok şükür de işte nasip,zaman,hayırlısı..
Bu ay ekstradan keçiboynuzu pekmezi,bal,fındık,ceviz falan bi karışım yapıp koçişime yedireyim diyorum ,zararı olmaz faydası olur.
Kendimede , belime yakı yapıştırcam,faydasını gören cok var burda formlarda okumuştum.bakalım bide böyle deneyelim bu ay.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X