Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlar 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Çalışmalara devam ettik :) şimdi adetin 28. Günü beta 21.62- 30. Günü beta 59.83- 32. Günü beta 157.74. Sizce değerlerim nasıl. Korkuyorum yine kimyasal olacak diye. 48 saatte bir yaklaşık 2.5 kat artış var

Kızlar 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Çalışmalara devam ettik :) şimdi adetin 28. Günü beta 21.62- 30. Günü beta 59.83- 32. Günü beta 157.74. Sizce değerlerim nasıl. Korkuyorum yine kimyasal olacak diye. 48 saatte bir yaklaşık 2.5 kat artış var

bence ayet guzedl canım rabbim tekrarını vermesin inşallah

ilk bebeğimdede bel ağrım vardı ve kasıklarımda ara ara ağrı giriyo cok ayakta durunca . daha öncede böyle olmuştu ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. kürtajdan sonrada adet görmedim 2 hafta üst üstte hgc değerime baktilar ve düştüğünü söylemişlerdi. şimdi yine bel ve kasık ağrım var adet sancısından farklı bi ağrı

Ya arkadasim bnmde kasiklarim agriyo ama adet olunca surekli agrir hic kesilmez ya oyle degil bi batma geliyo zonklama gibi duruyo sonra kisa suruyo

canım selam sende bendensin :) bende gebelik bekliyorum bu ay 2 gün önce iğne oldum bende inşallah güzel haberler alırız

İnşallah yaa çok şartlanmak istemiyorum,
ama insan bişeyi çok isteyince ondan başka bişey düşünemiyo..
baktığım herşeyde bebeklere dair bişey görüyorum, algıda seçicilik tavan yaptı bende :KK1:
en kısa zamanda müjdeleri burdan uçurmamızı diliyorum :18:

İnşallah yaa çok şartlanmak istemiyorum,
ama insan bişeyi çok isteyince ondan başka bişey düşünemiyo..
baktığım herşeyde bebeklere dair bişey görüyorum, algıda seçicilik tavan yaptı bende :KK1:
en kısa zamanda müjdeleri burdan uçurmamızı diliyorum :18:

inş :) kızlar ben 2 gün önce iğne oldum pregnyl fakat bugün sol kasığım felaket agrıyo kımıldayamıyorum sizce normalmi bu agrı :KK43:

:KK50::KK50:test yaptım tek çizgi yine. bi terslik var gibi anlamadım.doğum kontrol hapıyla 28 günde bi oluyodum ilacı bıraktıktıktan sonra süre uzuyomu anlamadım en son 1 nisanda adet oldum 8 gün filan sürdü ilaç almadım sonra.ama işte ben evlenemeden önce filan 40 günde bir oluyodum adet.yine eskiyemi döndüm anlamadım eskiye göreyse 4 gün sonra adet olmam gerekiyo ve sanırsam yumurtlama günlerimi de kaçırmış oluyorum:18::18:

inş. ben bu aydan çok umutluyum geçen ay ilk denememizdi yumurtlama gününe denk gelsin diye pek çalışma yapmadım sadece o günler çalıştık:KK17::KK17: tabi sonuç hüsran :KK5: bu ay yumurtlama günü falan takip etmeden çalıştık:KK17::KK17: artık hayırlısı ama bu ay içimde bi umut var:KK6::KK6:

bizde çatlama gunune yakın basladık gun asırı calısmalara inşş...tutmuştur yakalamısımdırr o gunu..dun de hıdır ellez dı dılek tuttummm :KK3: tabi ne diledimi herkes bilirrr şimdi....:KK14::KK1::KK52::KK16::KK49:

bizde çatlama gunune yakın basladık gun asırı calısmalara inşş...tutmuştur yakalamısımdırr o gunu..dun de hıdır ellez dı dılek tuttummm :KK3: tabi ne diledimi herkes bilirrr şimdi....:KK14::KK1::KK52::KK16::KK49:

hayırlısı canım ya allah gönlüne göre versin:KK34: bende netteki takvime göre baktım ama bu ayda olmazsa ovulasyon testi alıcam:KK53:

paylaş birtanem her umut bizim ışıgımız belirtileri değişiklikleri herşeyi anlat anam biz dinleriz:KK16::KK54:

Canım benim adet düzenim kimyasal dan sonra bozulmuştu düşükten sonra 35. Gün adet oldum. Sonra yumurtlama mı takip etmeye çalıştım, en önemli belirtisi kasık ağrısı oldu. O gün ilişkiye girdik eşimle yataktan hiç kalkmadım, sabah yaptım banyomu. İlişkiden yaklaşık 1-2hafta sonra Kasıklarım ağrımaya başladı özellikle sağ taraf. Ondan şüphelendim zaten beta yaptırdı m 28. Gün yani geçen cuma. Son adet tarihim 5 nisandı.

X