Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ay ewdeyım canım sıkıldı yaa :) adetın bıtımınden basladım 3 gun ust uste calısma yaptık.kasıgım agrıyo yaa, acaba fazla mı yaptım.sızınde adet bıtımındkeı ılıskıde kasıgınız agrıyomuydu ?

bugun ıtıbarıyle yumurtlama donemıme gırdım kızlar hahahahaytt

üst üste çok olmuş kız sanki

Ahh cnm bende ailemden uzaga evlendim bende bebek bana es olsun istiyorum ama onlarda abartmasinlar yani daha iki ay olmis evlendiğin kimseyi ilgilendirmez bu onlara ne bende 5 aylik evliyim beklemedeyim 12 ay beklemek gerekiyomus saglikli cifterin olmazsa doktora gidiliyomus sabretcez istiyosan doktora gidip doktor takibinde yapabilirsin

canım çok sağol işte ister istemez moral bozuyolar kayınvalidem her arayışında yokmu bişey dedikçe ben deli oluyorum kendimi çok garip hissediyorum adet düzensizliğinden gittim doktora ve yumurta çatlatma iğnesiydi hapıydı onlarla uğraştık eşimde çok istekli bekliyoruz olsun artık inşallah allahım sanada banada evlat yada evlatlar nasip eder :)

kızlar bugün yaptığım teste ikinci cizgi çok hafif belli sizce hamile olabilirmiyim. çizgi bakılınca belli ama koyu değik diğeri gibi . ilk bebeğimi kaybettikden sonra tekrar aynı şeyleri yaamakdan da korkuyorum

canım doktorum suanda bıle sana okadar hormon yuklemesi yanlış vucut evlılıgı 3 ayda alısırken nasıl bunu yapmıs bu doktorlar gercekten ezbere iş yapıyor

Onunda yaptigi ismi yani millet kafayi yemis cok istiyosa kendi yapsin :-D sinir oluyorum ya biz simdi dusunmuoruz deyin sizde istediginizi belli etmeyin bence sormazlr pek o zmn esinle konus

Kac gun geciktin

tatlım sılık cıktıgı ıcın hamıle sayılıyosun :) ertesı gun tekrarla testını emı :) adetın gecıktıyse de gonul rahatlıgıyla gıdıp kan tahlılını yaptırabılırsın hayırlı olsun tekrardan :)

Kac gun geciktin

inş. diğer bebeğimi 11. haftada kaybetmiştim. tekrar aynı şeyleri yaşamakdan da korkuyorum ama bebeğim olsun çok da istiyorum

Onunda yaptigi ismi yani millet kafayi yemis cok istiyosa kendi yapsin :-D sinir oluyorum ya biz simdi dusunmuoruz deyin sizde istediginizi belli etmeyin bence sormazlr pek o zmn esinle konus

onuda geç canım kayınvalidem bir tane değil ikiz torun bekliyorum diyo bigün cinnet geçircem artık

kızlar ya moralim bozuldu ((
bnm bat 14 mayıstı ama erken yumurtladm gibi 10 mayıs olabilir dün aksam belli belirsiz karın ağrısı vardı bu sabah pembeye yakın az akıntı olmuş
sizce adet mi olcm yine ((((((((

kimse yok muuuuu

Son düzenleme:

canım yerleşirkende hafif kan gelebiliyomuş kötüye yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…