Ay yapma ya sağlık olsun cnm belki yarın direk catlatma yapar sana ertesi günde aşılama bende yarın gidecem bakacak catlama iğnesi verecek ama afedersin vajinamin bitiminde baya büyük bir yara çıktı yürüyemiyorum bile nasıl aşılama olacak bilemiyorumValla uzuldum bende. Cansiniz. Tesekkur ederim kizlar.var bundada bir hayir. Simdi yarina kadar bekliycem sizde hersey yolunda mi? Bugun nasilsiniz ?
Naptın canımAy bende iki de bir saatte bakıyorum ben niye böyle heyecan yaptıysam bakalım ya inşallah olur bu arada canım yumurtam benim de büyümüyor ama bel saf bal çörek otu tarçın kürü yaptım bu ay onu dene derim
Bence uzulme ve panik yapma cunku agrisiz bir islem (kendini kasmamalisin) guzel olucak oyle dusunmelisinAy yapma ya sağlık olsun cnm belki yarın direk catlatma yapar sana ertesi günde aşılama bende yarın gidecem bakacak catlama iğnesi verecek ama afedersin vajinamin bitiminde baya büyük bir yara çıktı yürüyemiyorum bile nasıl aşılama olacak bilemiyorum
Şuan hastanedeyi üç yumurta var ikisi 21 biri 26 çatlatma iğnesi vermeyecekti zorumla verdi ayrı progestorun iğne verdi şimdi vurduracam yarın da aşılamaBence uzulme ve panik yapma cunku agrisiz bir islem (kendini kasmamalisin) guzel olucak oyle dusunmelisin
Cok guzel buyumis canim masallahŞuan hastanedeyi üç yumurta var ikisi 21 biri 26 çatlatma iğnesi vermeyecekti zorumla verdi ayrı progestorun iğne verdi şimdi vurduracam yarın da aşılama
Evet beklemek en zor süreç bakalım sen kaçsa gidecen cnmCok guzel buyumis canim masallah. Geriye 2 haftalik bir bekleme sureci kaliyor . Cok heyecanli
Gittin mi cnmNaptın canım
Ayyyyy çokkk güzel hadi gözümüz aydın canm çok sevindimŞuan hastanedeyi üç yumurta var ikisi 21 biri 26 çatlatma iğnesi vermeyecekti zorumla verdi ayrı progestorun iğne verdi şimdi vurduracam yarın da aşılama
Sen ne yaptın cnm gittin mi kontroleAyyyyy çokkk güzel hadi gözümüz aydın canm çok sevindim
Hey maşallah ya benim ki niye erken yapaiyor aşılamayı çatlama ignesinden 36 saat sonra aşılama olması lazım ama benim yarın üç de 29 saat olmuş olacak çok sacma yaKizlar ben simdi ciktim. 1 tane olumus 23mm gayet iyi dedi gece 1 de catlatma ignesi olucak, asilamada cumartesi hayirlisiyla
Herhangi bir problem olmaz canim. Icini ferah tut senHey maşallah ya benim ki niye erken yapaiyor aşılamayı çatlama ignesinden 36 saat sonra aşılama olması lazım ama benim yarın üç de 29 saat olmuş olacak çok sacma ya
Hadiii inşallah canm dualarım sizinleKizlar ben simdi ciktim. 1 tane olumus 23mm gayet iyi dedi gece 1 de catlatma ignesi olucak, asilamada cumartesi hayirlisiyla
Yok canm yarın sabah 9 da randevu iğne bakalım işe yaradımı yaramazsa nasıl bi yol izler ki?Sen ne yaptın cnm gittin mi kontrole
Ohhh çok şükür canm çok sewindimKizlar ben simdi ciktim. 1 tane olumus 23mm gayet iyi dedi gece 1 de catlatma ignesi olucak, asilamada cumartesi hayirlisiyla
Aaa yarın cuma demi ben bugün cuma sandım kusura bakma ins büyümüştür cnmYok canm yarın sabah 9 da randevu iğne bakalım işe yaradımı yaramazsa nasıl bi yol izler ki?
İnşallah cnmHerhangi bir problem olmaz canim. Icini ferah tut sen
İnşallah canm hayırlısı artkkAaa yarın cuma demi ben bugün cuma sandım kusura bakma ins büyümüştür cnm
Rabbim kucağını doldurur bu aşılamayı vesile eder canım inşallah bakalım bende bugün olacam herşeyin hayırlısı olsunMerhaba kizlar oncelikle hepinizin kucagina evlat verir Allah sonrasinda ben de araniza katildim 10 gun kadar once. Esimin morfolohisidusuk sayu ve hiz gayet iyi o yuzdem asilamaya gectik. Doktor kontrol etti ptesi gidip ignemi olacagim sanirim catlatma ignesi hafta ortasinda da asilama yapilir buyuk ihtimal. Benim ilk asilamam sonucu heyecanla bekliyorum .