Sagol canim benim evet ilkinde vermedi cunku 16mm folukul kendiliginden olusmustu. 1 tane.. saglikli yumurtladin demisti. Bu defa ben biraz israr ettim.. insallah olur canim ya bu 2. Olucak. Carsamba kontrolum var cuma sanirin bir aklilik olmaz ise yapicak insallahAaa ilk aşılamada yumurta geliştirici ilaç vermemiş doktorun o zmn senin klomenle çok güzel buyur ins 4 veya 5 yumurtan gelişir kuzum progesteron tutunmayi sağlıyor ins Seviniriz ne zaman kontrolün cnm
O zaman kader ortagiyiz 3 unde de benim kontrolum var. Eger hersey yolunda ise en gec cuma 2. Asilamami olucam bende. Benden sana tavsiye kesinlikle rahat ol. Merak etme oluruna birak. Ne kadar cok dusunup hayal kuruyosak o kadar olmuyor malesef. Bu defa rahat olucam sozu verdin ben kendime..
Ayyy inşallah hepimiz güzel sonuç alıp hem kendimizi hemde birbirimizi mutlu ederizBenim de iki Haziran da kontrol kuzum
Amin amin çok amin bana haber et ya bakalım ne diyecek doktor meraklanirim Allah'ım nolur büyüsün yumuşlarimizAyyy inşallah hepimiz güzel sonuç alıp hem kendimizi hemde birbirimizi mutlu ederiz
3 yıllık evliyim 22 yaşındayım cnm bir sene evvel dış gebelikten kürtaj oldum plokist over hastasıyımInsallah kizlar bu arada siz ne kadar zamandir istiyorsunuz ? Yaslar kac ?
Amin amin çok amin bana haber et ya bakalım ne diyecek doktor meraklanirim Allah'ım nolur büyüsün yumuşlarimiz
Cok uzuldum canim. Allah gonlune gore versin insallah . Sanslisin ki yaşın cok buyuk degil.3 yıllık evliyim 22 yaşındayım cnm bir sene evvel dış gebelikten kürtaj oldum plokist over hastasıyım
3 yıllık evliyim 22 yaşındayım cnm bir sene evvel dış gebelikten kürtaj oldum plokist over hastasıyım
Ederim cnmAmin inşallah
Tabikii ederim sende haber ver bole hemde destek hissediyorum ben
19 yaşında evlendim seneler çok hızlı geçiyor ne yazik ki umarım Dahada beklemeyiz hep birlikte sevinirizCok uzuldum canim. Allah gonlune gore versin insallah . Sanslisin ki yaşın cok buyuk degil.. Insallah bir kere de olur biter. Bende polikistik overim bu arada
Ben de davul gibiyimNe yapıyorsunuz kızlar benim kasığımda çok ağrı var ayriyeten belim de öyle sizde durumlar nasil
Bilmiyorum nasıl böyle olacak kabızlık çabası çok stresli bir durumBen de davul gibiyimyumurtaliklarim agriyor sanirim klomen den dolayi. Bu arada benim adetimde cok kotu gecmisti doktorum ilaclardan dolayi dedi.. ah bu ilaclarrr...
3 4 adet kayisi ve ilik su belki ise yarayabilir birazBilmiyorum nasıl böyle olacak kabızlık çabası çok stresli bir durum
Ah ah kayısı artı kayisili meyve suyu ne yaptıysam boş canım bakalım çok az kaldı3 4 adet kayisi ve ilik su belki ise yarayabilir biraz