Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Al benden de okadar ben de öyle kolay sanıyordum ama olsun stres yapma sen de zaten hamile kalırsan inşallah o kiloyu alacaksın sonra da verirsin öyle düşün
Kilo almaktan hiiç korkmuyorum bu yolda herşeye razıyım inşallah olsunda kuzumm Ezan okunuyor şu an hepiniz duamdasınız kızlarrr

Bende tedaviye 2 gün önce başladım mayıs başı gibi olacak transferim benim dr. Ek balık yağı vs. önermedi yaşın genç senin için gerek yok dedi bu arada 27 yaşındayım 6 yıllıl evliyim aşılamam tutmadı inşallah rabbim mubarek ramazan ayında hepimize sağlıkla nasip eder bu arada sizler hangi ilaçları ne kadar dozda kullanıyorsunuz

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım tedavin, özel olmazsa problem mi vardı yoksa sebepsiz mi ? Daha gençsin sağlıkla olsun inşallah

Hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel pozitif sonuçlar olsun

İğneler iştah yapıyor sanırım. Çok acıkıyorum halbuki yarım saat önce yemek yemişim .
Dikkat etmeye çalışıyorum zaten kilo almaya çok müsaitim
Korona olayından ben de çok çekiniyorum, umarım başımıza bir şey gelmeden geçiririz bu süreci.
Yumurta toplama işlemi iğnelere başladıktan kaç gün sonra yapılıyor ortalama?

Ortalama olarak ovulasyon günün normalde ne zamansa o zamanlara denk geliyor sanırım. Misal olarak; tedaviye adetinin birinci günü başladiysan 11-12-13-14. Günlerden birinde olursun muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…