- Konu Sahibi Sade frappe
-
Kilo almaktan hiiç korkmuyorum bu yolda herşeye razıyım inşallah olsunda kuzummAl benden de okadar ben de öyle kolay sanıyordum ama olsun stres yapma sen de zaten hamile kalırsan inşallah o kiloyu alacaksın sonra da verirsin öyle düşün
Hayırlı olsun canım tedavin, özel olmazsa problem mi vardı yoksa sebepsiz mi ? Daha gençsin sağlıkla olsun inşallahBende tedaviye 2 gün önce başladım mayıs başı gibi olacak transferim benim dr. Ek balık yağı vs. önermedi yaşın genç senin için gerek yok dedi bu arada 27 yaşındayım 6 yıllıl evliyim aşılamam tutmadı inşallah rabbim mubarek ramazan ayında hepimize sağlıkla nasip eder
Sadece çikolata kistim var sebepsiz infirlite, ay inşallah çok umutluyum ama çok fazla kendimi kaptırmaktanda korkuyorum hayırlısıHayırlı olsun canım tedavin, özel olmazsa problem mi vardı yoksa sebepsiz mi ? Daha gençsin sağlıkla olsun inşallah
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel pozitif sonuçlar olsunBende tedaviye 2 gün önce başladım mayıs başı gibi olacak transferim benim dr. Ek balık yağı vs. önermedi yaşın genç senin için gerek yok dedi bu arada 27 yaşındayım 6 yıllıl evliyim aşılamam tutmadı inşallah rabbim mubarek ramazan ayında hepimize sağlıkla nasip ederbu arada sizler hangi ilaçları ne kadar dozda kullanıyorsunuz
İnşallah rabbim gönülden isteyen herkese sağlıkla nasip etsinHayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel pozitif sonuçlar olsun
Hadi bakalım ilk seferde olur inşallah olmazsa da üzülmek pes etmek yok güçlü olmak lazım sabır isteyen bir süreçSadece çikolata kistim var sebepsiz infirlite, ay inşallah çok umutluyum ama çok fazla kendimi kaptırmaktanda korkuyorum hayırlısı
Yaa bende korkuyorum çok evden çıkmıyorum çok ama eşim işe gidio gelio inşallah olmayız kızlar koruyun kendiniziKesinlikle çok büyük sabır gerektiyor en çok korktuğum bu süreçte korono olmak
Umarım herşey sorunsuz ilerler, bir sürü sağlıklı yumurtan olurKızlar yarın yumurta toplamam vaar bana dua ediinn
Yaa çok heycanlı, pozitifi görürüz insallahTransfer için geldik lütfen bol dua edin
Ortalama olarak ovulasyon günün normalde ne zamansa o zamanlara denk geliyor sanırım. Misal olarak; tedaviye adetinin birinci günü başladiysan 11-12-13-14. Günlerden birinde olursun muhtemelenİğneler iştah yapıyor sanırım. Çok acıkıyorum halbuki yarım saat önce yemek yemişim.
Dikkat etmeye çalışıyorum zaten kilo almaya çok müsaitim
Korona olayından ben de çok çekiniyorum, umarım başımıza bir şey gelmeden geçiririz bu süreci.
Yumurta toplama işlemi iğnelere başladıktan kaç gün sonra yapılıyor ortalama?
Teşekkür ederimOrtalama olarak ovulasyon günün normalde ne zamansa o zamanlara denk geliyor sanırım. Misal olarak; tedaviye adetinin birinci günü başladiysan 11-12-13-14. Günlerden birinde olursun muhtemelen
İnşallah sımsıkı tutunurTransfer için geldik lütfen bol dua edin
Amin hayırlısıyla inşAllah kurban olduğum Allah hayırlısıyla inşAllah nasip etsinİnşallah sımsıkı tutunur
Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim hepimiz pozitif olalım hayırlısıyla inşAllah bebeklerimiz bizimle olsunYaa çok heycanlı, pozitifi görürüz insallah
Allah kolaylık versin en güzel en hayırlı şekilde nasip olsun inşallahTransfer için geldik lütfen bol dua edin
Allah kolaylık versin en güzel en hayırlı şekilde nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?