• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Cogu ilacı hastane temin ediyo diye biliyorum; vermese bile her türlü ilaç bulunur o konuda iciniz rahat olsun bence. Valla ben şuan acaba pozitif mi olur yoksa negatif mi olur diye düşünmekten ziyade acaba kaç yumurtadan kacı donduralacak, kaçıncı güne gelecek, yumurta toplama süreci nasıl olacak, iğneler hormon dengemi bozup kilo aldıracak mı vs onun telaşı ve heycanı içerisindeyim. Tedavimiz bi olsunda transfer zamanı gelince oldu mu olacak mı telaşına girelim boş ver 😊 dondurulmuş yumurtamız olduktan sonra gerisi kolay artık, önemli olan bizim bu süreçte kendimize (bedenimize) ne kadar iyi baktığımız. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış.
Şu anda hangi aşamadasınız? Tedaviye başladınız mı?

Hadi bakalım hayırlısı ben dayanamayıp 9. Günde evde idrar testi yapmıştım🙈 kan testini kaçıncı güne verdi doktorun
Yaa öyle mi ne çıktı sonuç doğru muydu ? :) Bende erken gebelik testi var evde korkumdan yapamıyorum valla 😂 10. Günde yap dedi ptesi günü yapcam bakalım. Çokta bi umudum yok gibi neden anlamadım ama hayırlısı Allah'tan yinede :)

Cogu ilacı hastane temin ediyo diye biliyorum; vermese bile her türlü ilaç bulunur o konuda iciniz rahat olsun bence. Valla ben şuan acaba pozitif mi olur yoksa negatif mi olur diye düşünmekten ziyade acaba kaç yumurtadan kacı donduralacak, kaçıncı güne gelecek, yumurta toplama süreci nasıl olacak, iğneler hormon dengemi bozup kilo aldıracak mı vs onun telaşı ve heycanı içerisindeyim. Tedavimiz bi olsunda transfer zamanı gelince oldu mu olacak mı telaşına girelim boş ver 😊 dondurulmuş yumurtamız olduktan sonra gerisi kolay artık, önemli olan bizim bu süreçte kendimize (bedenimize) ne kadar iyi baktığımız. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış.
Rabbim hayırlısını versin bende şuan transfer yapıldı sonuç bekliyorum. İlk denemem benimde inşallah tutar. Herşey o kadar hızlı ilerliyor ki hiç gözünüz korkmasın. İnsan bebeğini düşündükçe herşeyi göze alabiliyor. Poşet poşet iğneleri ilaçları yapmak ruhsal açıdan biraz zor olsa da sonucu güzel olacak ümidiyle insan katlanıyor. Rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🙏

kızlar merhaba benim de bir aksilik olmazsa mayıs ayında transferim olacak, yalnız şu anki takvime göre transfer bayramın ilk gününe grliyor. daha doktoruma sormadım ama nasıl yapıyorlar bayram açık mı merkezler? bir gün erken ya da geç olma seçenekleri var mıdır ki?

kızlar merhaba benim de bir aksilik olmazsa mayıs ayında transferim olacak, yalnız şu anki takvime göre transfer bayramın ilk gününe grliyor. daha doktoruma sormadım ama nasıl yapıyorlar bayram açık mı merkezler? bir gün erken ya da geç olma seçenekleri var mıdır ki?
Hayırlısı olsun canım doktorun sana transfer tarihi vermemiş henüz sanırım anladığım kadarı ile. Rahim kalınlığın istenilen boyuta ulaştığı anda transfer yapar bayram da olsa illaki yapılır bence 🤗 bir gün önce yapar belkide dediğin gibi.

Herkese merhaba. Öncelikle bu yazının kesinlikle satış amaçlı olmadığını belirtmek isterim.
Eşim 1 tane alması gereken gonapeptyl 0.1 mg 'dan bir kutu almış. Manevi olduğu kadar maddi olarak da yıpratıcı olan bu süreçte ihtiyacı olan birisine elimde kalan ilaçları vermek isterim. Üsküdar, Ünalan mahallesinden elden teslim edebilirim.
Umarım yasak bir şey yapmıyorumdur...

Bende Mayıs Haziran gibi düşünüyorum.
İlk denemem olacak . Eşimde 3.seviye varikosel var.
Yaşım 33.

Taze ve dondurulmuş , kısa uzun ayrımını açıklar mısınız ?

Çok yeniyimde....

bir de hangi hastanede ise onu da mı yazsak ? Ben devletten rapor çıkarabilirsem Pendik Medicakpark da düşünüyrum
Merhaba bende pendikte oturuyorum suan tüp bebek sürecindeyim . Benimki dondurulmuş olucak mesela rahmin dinlenmesi gerektiğini söyledi doktor . Direk transfer olunca taze diyolar sanırım

Merhaba ben de nisan ayında başladım tedaviye. Transfer Mayıs ayında olacak nasipse. 27 yaşındayım. Tüp bebek yaptırma sebebim eşimin sperm sayısı çok düşük. 7 aylık evliyim. Daha önce hamile kalmadım ve ilk denemem. Eşim proxeed plus ve d vitamini kullandı 3 ay boyunca. 24 nisanda yumurta toplama var. Kısa periyod. Bu sürede ben de folik asit kullandım. Östrojen hormonum çok yüksek olduğu için doktorum Mayıs ayında dondurulmuş embriyo transferi yaparız dedi. En büyük korkum embriyo oluşmaması, inşallah oluşur. Birbirimize dua edelim zor bir süreç inşallah sonu güzel olur herkese hayırlı uğurlu olsun

Merhaba arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun bu yolda kucağımız dolu çıkmayı Allah hepimize nasip etsin 🤲🏻benim de 9 nisanda yumurtalarım toplandı 21 nisanda adet oldum . Doktoru aradım geleyim mi transfere diye bir sonraki adetinde gel dedi o da Mayıs sonlarına denk geliyor dondurulmuş 5. Gün 6 embriyom var beklemedeyim. Adetlerim düzensiz mayısın kaçında olurum bilmem ama çok heyecanlıyım 😍
hemşire bana gelirken hasta bezi getir idrara çok sıkışık olman gerek demişti.daha önce transfer yaptıran varsa hasta bezini külot bez mi götürdüler normal bez mi sanırım anestezi vermezler dimi 😇

Merhaba arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun bu yolda kucağımız dolu çıkmayı Allah hepimize nasip etsin 🤲🏻benim de 9 nisanda yumurtalarım toplandı 21 nisanda adet oldum . Doktoru aradım geleyim mi transfere diye bir sonraki adetinde gel dedi o da Mayıs sonlarına denk geliyor dondurulmuş 5. Gün 6 embriyom var beklemedeyim. Adetlerim düzensiz mayısın kaçında olurum bilmem ama çok heyecanlıyım 😍
hemşire bana gelirken hasta bezi getir idrara çok sıkışık olman gerek demişti.daha önce transfer yaptıran varsa hasta bezini külot bez mi götürdüler normal bez mi sanırım anestezi vermezler dimi 😇
Merhaba canim hasta bezini bende dusundum aslinda ama o sekilde dahada mikrop enfeksiyon olmazmi altin islak durcaksin cunku bir sure bende karar veremedim

Merhaba canim hasta bezini bende dusundum aslinda ama o sekilde dahada mikrop enfeksiyon olmazmi altin islak durcaksin cunku bir sure bende karar veremedim
Birkaç tane yanında olursa hemen değişirsin yoksa o kadar idrara sıkışıkken nasıl duracaksın ki işlemden sonra bir süre yatman gerek diye biliyorum

Kizlar merhaba tekrar bugün test yaptırdık ilk sonuclarimiz yani ilk denemedeki değerlerimiz su şekildeydi=
Sayı:6 milyon
Yavaş Hareketli :%25
İleri hareketli:%10
Toplam hareket=%35
Morfoloji:1

Ve 4 ayın sonunda değerlerimiz:
Sayı:12 milyon
Yavaş hareketli:%10
İleri hareketli=%25
Normal sperm =%40 (bunda olması gereken %50ve üzeri diyor ama 1,2,3,4 morfoloji değerlendirmesinde neye denk geliyor bilemiyorum bilen varsa yorumlar mısınız)

Sayımız iki katına çıktı bu harika ileri hareket artmış bu da güzel normali %50 olan normal sperm de %40 güzel sanki bunu tam anlamadım ama takviyeler ise yaramis görünüyor değil mi

Back