Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Biz negatif transferlerden sonra yaptırdık canım doktorumuz istedi
Bizim de ilk tüp bebek denememiz olucak hastalanmayı bekliyorum.. eşimle pazartesi günü kan tahlili yaptırıcaz istenen tahlillerde de kromozom (genetik) tahlili istenmiş yani öyle yazıyor hem benden hem eşimden demek ki hastaneye ve doktora göre değişiyor ... bu genetik demek Dna hasarı mı demek oluyor acaba yoksa o farklı mı bakılıyor? Bir bilginiz var mı acaba

Kromozom analizi canım DNA hasarını kapsamıyordu bizim yaptırdığımız sadece kromozom dizilişinde sayısında bir aksaklık var mı ona bakıyorlar bazen erkeklerde x kromozomu falan fazla olabiliyormuş sıkıntı çıksaydı eğer genetiğe göndericeklerdi embriyoları ama cok şükür cıkmadı büyük ihtimalle sizde de çıkmaz

Merhaba, testin amacı o olabilir. Benim bildiğim iki genetik test var. Genetik olarak bir hastalığın taşıyıcısı olup olmadığınızı anlamak için, diğeri ise spermde kromozomsal bir anomali var mı yok mu diye.
Doğru cevabı doktorunuz verir tabii.

Bizim de sorunumuz erkek kaynaklı ... sperm sayısı hızı ve morfolojisi düşüktü 2 buçuk aydır impryl promenk ve C vitamini kullanıyor eşim ve keçinoynuzu kürünü yaptık keçiboynuzu pekmezi de yedi 1 buçuk ay önceki testte sayımız 10 milyonken geçen hafta tekrar test verdi (bir öncekinden farklı bir hastanede) ve sayı 85 milyon çıktı tabii doktorumuz yanlış bakılmış dedi bu kadar çıkmadı olasılıksız dedi bu hafta eşim yine başka bi hastanede testi tekrarlayacak inşallah yine de yükselme vardır

İnşallah bütün sonuçlarımız normal çıkar ben Dna hasarı da bakılmasını istiycem kendimizi garantiye alalım istiyorum çünkü bakalım pazartesi bi sorucam

İnşallah bütün sonuçlarımız normal çıkar ben Dna hasarı da bakılmasını istiycem kendimizi garantiye alalım istiyorum çünkü bakalım pazartesi bi sorucam
TAbii insanın içi daha rahat eder canım sorun esindeyse bastırmanızda fayda var bizim de sorun eşimde ama istemediler hiç morfoloji iyi siye bizim sayı azdı sadece ama iki transfer oldum ikisi de negatif oldu şimdi 3.yu olucam insallah bu sefer olur

İnşallah son olur sizin de yani tutar bebişiniz... biz de 3 parametre de düşük mağlesef morfoloji %2 sayı en son 1 buçuk ay önce 10milyondu bu hafta bi kere daha baktıracak eşim

Biz de 4 ayın sonunda tekrar baktırdık sayı 6 milyondan 12 milyona çıkmış ileri hızlı artmış morfolojiye Kruger le bakmamislar biz de başka hastanede baktırdık WHO kriterine göre %40 yazmışlar normal sperm ama bilemiyorum önceki morfolojimiz 1 di.yine de işe yarıyor yani takviyeler bence

Umarım herşey sorunsuz ilerler, bir sürü sağlıklı yumurtan olur
Çok teşekkür ederim canım yumurtlar toplandı çok şükür 10 tane. gün gün bilgilendiricekler bakalım kaçı döllenicek kaçı kaçıncı güne gidicek sonrasında da taze transfer inşllaahhh Sizinde hayırlısı olsun hepimiz inşallah sağlıklaa bebişlerimize kavşuruz

Hadi gözünüz aydın . Umarım hepsi döllenir. Gelişmeleri yazın lütfen. Anestezi alarak mı oldu işlem? Vaktiniz varsa detaylı olarak anlatabilir misiniz?

Reactions: bbg
Amh değeriniz nedir acaba ?

Teşekkürler tabiki gelişmeleri yazarım. Evet 1 saat önce merkeze gittik ön hazırlıklar için sonra odaya aldılar. Eşimi çağırdılar sperm vermesi için sonra beni aldılar genel anestezi uygulandı. Zaten masaya yatıyorsunuz uykuya daldınız mı hiç bişey anlamıyorsunuz odaya gelirken de kendime geldim. Hafif hafif adet sancısı gibi ağrım oldu ama sonra geçiyor. Sonra bilgilendirme için geliyorlar 1,5 saat gibi dinlenip eve geldik. Operasyonda 15-20 dk sürdü

Rahat geçmiş çok sevindim teşekkürler bilgiler için.

Reactions: bbg
Ben ilk defa deneyeceğim benim 1.43 amh yaşım 27 kaç tane yumurtam olur bilemiyorum inşallah benim de sizin gibi çıkar :) tedaviniz hayırlı olsunn umarım pozitif olurr
Amin inşallahh amh değerinize göre sizinde iyi sayıda yukurtanız çıkacaktır diye düşünüyorum. Başladınız mı peki tedaviye?

Amin inşallahh amh değerinize göre sizinde iyi sayıda yukurtanız çıkacaktır diye düşünüyorum. Başladınız mı peki tedaviye?
Adet olmayı bekliyorum 30 nisanda adet tarihim 2. Günü yani 1 mayısta başlayacağım... bu pazartesi de eşimle gidip kan tahlili vereceğiz bikaç tahlil istediler de tedaviye başlamadan önce bulaşıcı hastalık genetik falan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…