- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Merhaba, hikayemiz çok benzer. Benim eşimde de aynı sorunlar var, bizim de ilk Denememiz olacak. Umarım hakkımızda hayırlısı olurBenim de aynı sizin gibi ilaçlara başlama günüm 1 mayıs olucak umarım nöbetçi eczanelerden almamız gereken ilaçları bulabiliriz.. :) ben 27 yaşındayım eşimin spermi hızı ve morfolojisi düşük olduğu için ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ... transfer falan da bayrama denk gelicek sorun olmadığını söylediler hasta olduğu müddetçe çalıştıklarını söylediler.. biraz gerginim açıkçası ilk denemem tutmazsa diye .. aslında iyi düşünmem gerekiyor ama yine de olumsuz da olabileceğini kendime unutturmamaya çalışıyorum ki negatif olursa kabullenip yola devam etmem kolay olsun diye
Canım değerlerde baya artış gözüküyor işe yaramış belli kiiKizlar merhaba tekrar bugün test yaptırdık ilk sonuclarimiz yani ilk denemedeki değerlerimiz su şekildeydi=
Sayı:6 milyon
Yavaş Hareketli :%25
İleri hareketli:%10
Toplam hareket=%35
Morfoloji:1
Ve 4 ayın sonunda değerlerimiz:
Sayı:12 milyon
Yavaş hareketli:%10
İleri hareketli=%25
Normal sperm =%40 (bunda olması gereken %50ve üzeri diyor ama 1,2,3,4 morfoloji değerlendirmesinde neye denk geliyor bilemiyorum bilen varsa yorumlar mısınız)
Sayımız iki katına çıktı bu harika ileri hareket artmış bu da güzel normali %50 olan normal sperm de %40 güzel sanki bunu tam anlamadım ama takviyeler ise yaramis görünüyor değil mi
Sağol canım inşallah ama normal sperm %40 diyor morfoloji demekse olmaz herhalde bizim 1 di onu hiç anlayamadım ne demekCanım değerlerde baya artış gözüküyor işe yaramış belli kiiinşallahh tedavin de etkisini görürsünüz
Şey olabilir mi acaba canım anormaller oluyor ya başı büyük olanlar yok kuyruğu olmayanlar yoksa o mırfoloji mi oluyorSağol canım inşallah ama normal sperm %40 diyor morfoloji demekse olmaz herhalde bizim 1 di onu hiç anlayamadım ne demek
Ay valla ben de anlamadım neyse hiçbir şey olmasa sayı iki katına çıkmış bu da birseydirŞey olabilir mi acaba canım anormaller oluyor ya başı büyük olanlar yok kuyruğu olmayanlar yoksa o mırfoloji mi oluyor
Bencede takılma yükselmiş ya demekki iyi birşey buAy valla ben de anlamadım neyse hiçbir şey olmasa sayı iki katına çıkmış bu da birseydir
Allahım inşallah boool boool sağlıklı yumurtalar olsunKızlar yarın yumurta toplamam vaar bana dua ediinn
Amin canım inşallaahhAllahım inşallah boool boool sağlıklı yumurtalar olsun
Ben ilk denememi ekim kasım gibi başlamıştım o zamandan bu zamana 6 kilo aldımKızlar tüp bebek iğneleri sırasında ne kadarlık bir kilo artışı olur max ? Çok aşırımı kiloya etkisi oluyo 5-10 flan mı yani 1 ay da ??
Kızlar tüp bebek iğneleri sırasında ne kadarlık bir kilo artışı olur max ? Çok aşırımı kiloya etkisi oluyo 5-10 flan mı yani 1 ay da ??
Şişilk ödem gibi mi yoksa hani acıyo mu off kıyamam geçer inşallah bir an önceBen ilk denememi ekim kasım gibi başlamıştım o zamandan bu zamana 6 kilo aldımBide göbek bölgem çok şiş
Hadii hayırlısı olsun inşallah bol bol myumurtalar olsunBen iğneleri bitirdim yarın yumurta toplama var ama hiç kilo almadım
Evet canım ödem gibii ama transfer öncesi verdikleri ilaçlarda kilo yapıyorr tabi dikkat edilirse almayabilirsinŞişilk ödem gibi mi yoksa hani acıyo mu off kıyamam geçer inşallah bir an önce
Hadii hayırlısı olsun inşallah bol bol myumurtalar olsuninşallah ben de hiç kilo almam belki yeme içmeyle alakalı belki de bünyeyle alakalıdır.
Tüp bebekte kullanılan ignelerin etkisini bilmiyorum ama geçen ay aşılama yaptırdığımda o iğneler ben de acayip iştah artışına sebep oldu. Aklım fikrim hep yemekteydi, hiç doyma hissi hissetmiyodum. Muhtemelen tüp bebek tedavisinde de aynı şeyi yaşayacağım için şuan yediklerime dikkat ediyorum :)Kızlar tüp bebek iğneleri sırasında ne kadarlık bir kilo artışı olur max ? Çok aşırımı kiloya etkisi oluyo 5-10 flan mı yani 1 ay da ??
Ben ilk denemede 5 kilo almıştım toplamda 4 ayda anca 2 kilosunu verebildim benimki ödem gibi olmadı baya zor veriliyor benim aldığım ama kişiye göre değişiyormuş hiç almayan da var
Tüp bebekte kullanılan ignelerin etkisini bilmiyorum ama geçen ay aşılama yaptırdığımda o iğneler ben de acayip iştah artışına sebep oldu. Aklım fikrim hep yemekteydi, hiç doyma hissi hissetmiyodum. Muhtemelen tüp bebek tedavisinde de aynı şeyi yaşayacağım için şuan yediklerime dikkat ediyorum :)
Off hemen canımız acısın hem kilo alalım hem psikolojimiz bozulsunnn çok zorr yaaa amann inşallah bu kadar zorluğa değerBenim sanırım stresten iştahım daha da azaldı kilo verdim
Al benden de okadar ben de öyle kolay sanıyordum ama olsun stres yapma sen de zaten hamile kalırsan inşallah o kiloyu alacaksın sonra da verirsin öyle düşünOff hemen canımız acısın hem kilo alalım hem psikolojimiz bozulsunnn çok zorr yaaa amann inşallah bu kadar zorluğa değer
amaan tüp bebek yaptırırsın ne var diyenlere kafa göz dalmak istiyorum gel de sen yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?