Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Rabbim hepimize güzel haberler versin inşallah hepimiz sevinelim

Pgt genel adı diye biliyorum embriyoya farklı şekillerde tarama yapılıyor ngs en kapsamlısı ama yanlış olmasın benim bildiğim bu şekilde
Anladım canım teşekkürler. Siz neden ngs yaptırdınız. Özel değilse tabi

Allah allah ya, mesajini konuda gezinirken gördüm, nedense bazı etiketlemelerin bildirimleri gelirken bazıları gelmiyor. Dün de oldu aynısı; şimdi sizi de tabloya ekliyorum.

Transfer tarihi belli olan arkadaşlar iyisi mi bana mesaj atın da garanti olsun

Bu arada tedaviye reglinizin 3.günü mü başlanmıştı yoksa adetten önce 10 gün önce fln mı?

Ben artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.

Ben artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.
Ayy bi arkadaşım hamileliği teyit ettirmekten başka 7. Ayına kadar doktora hiç gitmemişti 7. Ayda da artık cinsiyeti öğrenmek için gitti alışveriş yapabilmek ve doğum için anlaşmak için maşallah sağlıkla da doğurdu. Her akşam progesteron iğnesinde bi miktar kendisini anıyorum ne şanslıymış diye

İste, gel de özenme şimdi Kendi adıma konuşayım; bırakın 7. Ayı 2.ayıma kadar bile doktora gitmesem her türlü müsibet gelir başıma. Neyse yine biz transferden sonra aman sıcak duş almayayım, bayır çıkmayayım, sağlıklı beslenelim, olumlu düşünelim, eğil kalk yapmayalım hayatlarımıza devam edelim neme lazım

Ballikko prolutexi vurduktan sonra iğneyi çıkarınca 1 damla geri çıkıyor ya sinir oluyorum diğer iğnelerde olmuyordu böyle, sende de oluyor mu?
Bazen oluyor bazen olmuyor. Pamukla iyice bastırdığımda devamı gelmiyor. İğneyi ittirirken hiç durmadan ittirmek gerek yoksa şırınga içindekini geri çekiyor.

Dün yumurtam toplandı bugün ilk gün arayacaklar gormdigim kötü rüya kalmadı.Stres çarpıntı yaptırdı gece üçten beri uyumadim
Güzel haberler alın insallah
Benimde cuma günü toplandı , birazdan transferim var. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah

Bende diyorum vallahi helal olsun. Burada 3 yakın arkadaşız onlarda çocuk var hatta biri şuanda 6 aylık hamile çok şükür benimde tutundu yavrum ama doktorların dediği her 3 kişiden biri tüp bebek o yüzden canlı örnek gibi geliyor bana olsun kavuşalım sağlıkla yavrularımıza da bizimkiler uAk yollardan gelmiş olsun

Bende gruba girmeden görmüyorum msjları bildirim sıfır ama msjlar 2 sayfa olmuş sıkıntı var sanırım

Bazen oluyor bazen olmuyor. Pamukla iyice bastırdığımda devamı gelmiyor. İğneyi ittirirken hiç durmadan ittirmek gerek yoksa şırınga içindekini geri çekiyor.
Öyle yapıyorum ben de ama Hatta bi sefer ilacı yavaş verdim bi hızlı verdim yine aynı. Neyse bir damladan da bişey olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…