- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.961
Pgt genel adı diye biliyorum embriyoya farklı şekillerde tarama yapılıyor ngs en kapsamlısı ama yanlış olmasın benim bildiğim bu şekildeAmin isteyen herkese nasip olsun inşallahngs ve pgt farkını biliyor musunuz? Neye göre ayırıyorlar acaba
Rabbim hepimize güzel haberler versin inşallah hepimiz sevinelimBen de sizinle aynı durumdayım. 10 yaşında kızım var benim de normal yolla olan. İkinci çocuk için amh değerim 0.05 olunca tup bebek deniyoruz. Benim de gelecek ay transferim olacak inşallah 2 adet 5. Gün embriyom var.
İnşallah güzel haberler verirsiniz bize. Bebisinizi alırsınız kucağınıza inşallah
Aminnnn inşallahRabbim hepimize güzel haberler versin inşallah hepimiz sevinelim
Anladım canım teşekkürler. Siz neden ngs yaptırdınız. Özel değilse tabiPgt genel adı diye biliyorum embriyoya farklı şekillerde tarama yapılıyor ngs en kapsamlısı ama yanlış olmasın benim bildiğim bu şekilde
Kromozomla alakalı bir sorun varmış eşimde o nedenle yaptırdıkAnladım canım teşekkürler. Siz neden ngs yaptırdınız. Özel değilse tabi
Allah allah ya, mesajini konuda gezinirken gördüm, nedense bazı etiketlemelerin bildirimleri gelirken bazıları gelmiyor. Dün de oldu aynısı; şimdi sizi de tabloya ekliyorum.Mrb aranıza yeni katıldım7 yaşında bir kızım var (normal yolla olmuştu) kardeş çok istediği için denemeye karar verdik..
Yaşım 35
Eşimde hareketli sperm azlığı.
Deneme sayısı 2 ( ilkinde 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım)
Dondurulmuş embriyo transferi
5. Gün embriyosu
Transfer tarihi 12.05.2021
Bu arada tedaviye reglinizin 3.günü mü başlanmıştı yoksa adetten önce 10 gün önce fln mı?Allah allah ya, mesajini konuda gezinirken gördüm, nedense bazı etiketlemelerin bildirimleri gelirken bazıları gelmiyor. Dün de oldu aynısı; şimdi sizi de tabloya ekliyorum.
Transfer tarihi belli olan arkadaşlariyisi mi bana mesaj atın da garanti olsun
Ben artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.İnanın böyle kendiliğinden planlamadan hamile kalanlara öyle özeniyordum ki o zaman her şey daha kolay olacak gibi geliyordu . Şimdi ise transfer öncesi bir dünya yaşıyoruz burda . Allah daha kötü dert vermesin bizimde bu dünyadaki imtihanımız buymuş demek
Ayy bi arkadaşım hamileliği teyit ettirmekten başka 7. Ayına kadar doktora hiç gitmemişti 7. Ayda da artık cinsiyeti öğrenmek için gitti alışveriş yapabilmek ve doğum için anlaşmak içinBen artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.
İste, gel de özenme şimdiAyy bi arkadaşım hamileliği teyit ettirmekten başka 7. Ayına kadar doktora hiç gitmemişti 7. Ayda da artık cinsiyeti öğrenmek için gitti alışveriş yapabilmek ve doğum için anlaşmak içinmaşallah sağlıkla da doğurdu. Her akşam progesteron iğnesinde bi miktar kendisini anıyorum ne şanslıymış diye
Sakin olun neden böyle telaş yaptınız kendinizi üzmeyin bunlar güzel şeyler kaçta toplandı yumurtanızDün yumurtam toplandı bugün ilk gün arayacaklar gormdigim kötü rüya kalmadı.Stres çarpıntı yaptırdı gece üçten beri uyumadim
Bazen oluyor bazen olmuyor. Pamukla iyice bastırdığımda devamı gelmiyor. İğneyi ittirirken hiç durmadan ittirmek gerek yoksa şırınga içindekini geri çekiyor.Ballikko prolutexi vurduktan sonra iğneyi çıkarınca 1 damla geri çıkıyor ya sinir oluyorum diğer iğnelerde olmuyordu böyle, sende de oluyor mu?
Güzel haberler alın insallahDün yumurtam toplandı bugün ilk gün arayacaklar gormdigim kötü rüya kalmadı.Stres çarpıntı yaptırdı gece üçten beri uyumadim
Bende diyorum vallahi helal olsun. Burada 3 yakın arkadaşız onlarda çocuk var hatta biri şuanda 6 aylık hamile çok şükürBen artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.
Hayırlısı ile güzel geçsin inşallah bebeğini alıp evine dönGüzel haberler alın insallah
Benimde cuma günü toplandı , birazdan transferim var. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Bende gruba girmeden görmüyorum msjları bildirim sıfır ama msjlar 2 sayfa olmuş sıkıntı var sanırımAllah allah ya, mesajini konuda gezinirken gördüm, nedense bazı etiketlemelerin bildirimleri gelirken bazıları gelmiyor. Dün de oldu aynısı; şimdi sizi de tabloya ekliyorum.
Transfer tarihi belli olan arkadaşlariyisi mi bana mesaj atın da garanti olsun
Öyle yapıyorum ben de amaBazen oluyor bazen olmuyor. Pamukla iyice bastırdığımda devamı gelmiyor. İğneyi ittirirken hiç durmadan ittirmek gerek yoksa şırınga içindekini geri çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?