• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye 😄😄
Yaa çok bariz :)) 7. gün erken ama, maşallah çok belli. Sağlıkla gelsin :)))

Tagatesia Tagatesia canım yarın doktora gidiyor musun 10.gün oluyor yoksa bugün mü gidiyorsun benim randevum yarın sabah
Dayanamadım bugün erkenden test yaptırmaya gittim😄 Saatlerdir sayfa yeniliyorum daha yeni belli oldu. 63,69 cıkmış beta-hcg. Hâlâ içimdeki korku geçmiyor ya. Doktoruma gönderdim. Muhtemelen 2 gün sonra testi yenile diyecek.
Seni kese görmek için mi çağırdı yoksa 🥰

Dayanamadım bugün erkenden test yaptırmaya gittim😄 Saatlerdir sayfa yeniliyorum daha yeni belli oldu. 63,69 cıkmış beta-hcg. Hâlâ içimdeki korku geçmiyor ya. Doktoruma gönderdim. Muhtemelen 2 gün sonra testi yenile diyecek.
Maşallah listemiz dolup taşsın bolluk bereketten Allahım 🙏🏻😇

Kızlar bugün 7.günum test yaptım tek cızık negatif..😭

Benim de 7. günümde öyleydi (2 gün önce). İlaçlarınızı bırakmayın. 10.gün kan testinizi yaptırın. Bazen düşük hcg de çıkmayabiliyor. Ya da negatif tabi de an testinden önce anlamamız mümkün değil. İnşallah 10. günde kanda pozitifi görürüz.

Arkadaşlar, OPU'dan 4 5 gün sonra olan regl kanaması değil diye biliyorum. Ben yine çatlatma iğnesinden tam 15 gün sonra oldum, OPU'dan 13 gün sonra yani. Siz onu doktorunuza bir sorun bence.
Meme ağrısı bende de hiç geçmedi, iğnelerden diye tahmin ediyorum
Siz transferden sonra iğne kullanıdnız mı?

Öyle yapıyorum ben de ama🤷🏻‍♀️ Hatta bi sefer ilacı yavaş verdim bi hızlı verdim yine aynı. Neyse bir damladan da bişey olmaz artık
Yok canım olmaz o kadardan. Doktorum etini sıkma ger iyice kasa denk gelsin dedi öyle yaptıktan sonra fazla ağrımda olmadı fazla kızarıklıkta olmadı gererek dene birde

Kızlar aranızda çalışan var mı? Benim gibi işe gitmek zorunda olan? Annem ısrarla gitme sacmalama diyor ama gitmek zorundayım. 9 ay hiç mi gitmicem, bir sürü işim var birikmiş.
Bugun geldim çok fazla ayaktayım, en iyi ihtimalle aralarda oturuyorum. Yani normal gebeler 8.ayına kadar çalışıyor diye gördüm ben. Ne yapmak lazım sizce?

Ballikko Ballikko prolutexi vurduktan sonra iğneyi çıkarınca 1 damla geri çıkıyor ya sinir oluyorum diğer iğnelerde olmuyordu böyle, sende de oluyor mu?
Bende de öyle oluyor hatta bastırmazsam bikac damla daha çıkıyor şaşırıyorum 😄 Ama bişey olmaz herhalde.
İgneyi batırdıktan sonra iğne icerdeyken 4 sn bekliyor musunuz? Hemşire 4 sn beklemek gerektigini söylemişti.
Beklemek gerektiğini bilmiyordum sizden öğrendim. 🙏🏻

Ayy masallahb allahim tamaminida nasip etsin insallahh🙏🙏

Kızlar aranızda çalışan var mı? Benim gibi işe gitmek zorunda olan? Annem ısrarla gitme sacmalama diyor ama gitmek zorundayım. 9 ay hiç mi gitmicem, bir sürü işim var birikmiş.
Bugun geldim çok fazla ayaktayım, en iyi ihtimalle aralarda oturuyorum. Yani normal gebeler 8.ayına kadar çalışıyor diye gördüm ben. Ne yapmak lazım sizce?
Ben evden çalışmaya devam ediyorum pandemiden dolayı ama çok yoğun sürekli ayakta çalışıyorsan belki kalp atışı duyana kadar izinli evde kalmak daha mı mantıklı olur ? Tecrübeli arkadaşlar yazar canım

Tebrikler canım, sağlıkla artsın değerin :)))) :emir_bebek:

Ben evden çalışmaya devam ediyorum pandemiden dolayı ama çok yoğun sürekli ayakta çalışıyorsan belki kalp atışı duyana kadar izinli evde kalmak daha mı mantıklı olur ? Tecrübeli arkadaşlar yazar canım
Acaba kese ne zaman görünüyor, kalp atışı ne zaman duyuluyor? Hicbir şey bilmiyoruz 😥

Kızlar selam, transferden 2 gün önce başlamak üzere 10 gün "GONASİ" denilen bir iğne vuruluyorum. Bu iğne çok az miktarda Gonadotropin (HCG) içeriyor ve Progestan, Duphaston veya Prolutex yerine kullanılıyormuş. Transfer sonrası bu iğneleri kullanan arkadaşlarım, iğne bitiminden kaç gün sonra test yaptırdınız veya yaptınız? Pozitifi kaç gün sonra gördünüz?

Benim de 7 embriyomdan örnek alındı. Pgt için. Kaliteleri hakkında bilgim yok. 3bb ve 2bb ne demek acaba bilgisi olan cevaplayabilir mi 🙏🙏🙏

Back