- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.941
Insallah canim hic canini sikma sende illa ki cikar hayirlisiyla beklemekten baska care yokSizin de çok güzel. Bizde genetik test mecbur. Eşim ve bende genetik rahatsızlık olunca tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık. İnşallah sağlıklı embriyo bulunur içlerinde. Benim için asıl zorlu süreç orası olacak
Yaaa çok teşekkürler. Canım da biraz tatlı ama sonu güzellik dayanıcaz artıkyeter ki sonu güzel bitsin
Aynen canım. Başka bir problem yok çok şükür. Hiç normal denemedik zaten. Eşim de ben de talasemi taşıyıcısıyız. Yüzde25 hasta bebek riski vardı. Göze alamadık bu riski.Insallah canim hic canini sikma sende illa ki cikar hayirlisiyla beklemekten baska care yokneydi genetik rahatsizlik peki ozel olmazsa ? Yani normal yolla oluyordu ama bebekte de genetik bozukluk olmasin diye bu yolu sectiniz dogru anladim dimi
Yaaa canım benimm yaa hakkınızda hayırlısı olsun ama okudum şimdi sağlıklı çocuklar oluyomuş gayetteAynen canım. Başka bir problem yok çok şükür. Hiç normal denemedik zaten. Eşim de ben de talasemi taşıyıcısıyız. Yüzde25 hasta bebek riski vardı. Göze alamadık bu riski.
Amin canım inşallah.Yaaa canım benimm yaa hakkınızda hayırlısı olsun ama okudum şimdi sağlıklı çocuklar oluyomuş gayettekarı koca denk gelmeniz de şans mı kader mi bilmem Önce sağlık benimde duam bu en sağlıklısı olsun hepimizde inşallah
Yok, daha dün oldum regl. 3. Gün görüşmeye gideceğimBunu bilmiyorum hiç. Sizin transferiniz oldu mu?
Yok, daha dün oldum regl. 3. Gün görüşmeyeBunu bilmiyorum hiç. Sizin transferiniz oldu mu?
Transfer oldunuz mu?Benmde aynı oldu canım. Opudan 13 gün sonra adet oldum. Meme ağrımda hiç geçmemişti adet oldugum halde. Diğer 2.adetimde geçti meme ağrım hormonlar anca düştü tabi
Biz de ngs yaptırdık 1 tane sağlıklı geldi önümüzdeki ay transfer olacak rabbim yardımcımız olsun tutma oranı diğerlerine göre daha yüksek oluyormuş ama takdir AllahınBenim de ilk denemem canım. Ama biz zaten pgt için tüp bebek yaptırıyoruz. Genetik rahatsızlık olunca böyle oluyor.
Mrb aranıza yeni katıldımSade frappe
Yaş 35
Problem (tüp bebek yaptırma sebebini) tek tüp, düşük amh
Deneme sayısı 1
Uzun-kısa periyod : kısa
Taze-dondurulmuş transfer: taze
Kaçıncı gün embriyosu: 3
Transfer tarihi 10.05.2021
Test sonucu (beta hcg sonucu): henüz yok
Donduruldu 2 ay rahim dinlendirildiYok, daha dün oldum regl. 3. Gün görüşmeye
Transfer oldunuz mu?
Allah rast getirsinDonduruldu 2 ay rahim dinlendirildisalı günü inşaallah transferim
20 sinde. Sen ne zaman kan veriyorsun ?Hadi hayırlısı, ne zaman kan vereceksin?
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah sağlıklıyı biz de bulabiliriz. Güzel sonuçlara ulaşırızBiz de ngs yaptırdık 1 tane sağlıklı geldi önümüzdeki ay transfer olacak rabbim yardımcımız olsun tutma oranı diğerlerine göre daha yüksek oluyormuş ama takdir Allahın
İnsan çok korkuyor beklenen süre bir türlü geçmiyor ama olumlu sonucu duymak tutunduğunu duymak kadar heyecan verici inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız rabbim kucağımıza almayı da nasip etsinÇok sevindim sizin adınıza. İnşallah sağlıklıyı biz de bulabiliriz. Güzel sonuçlara ulaşırız
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallahİnsan çok korkuyor beklenen süre bir türlü geçmiyor ama olumlu sonucu duymak tutunduğunu duymak kadar heyecan verici inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin
Ben de sizinle aynı durumdayım. 10 yaşında kızım var benim de normal yolla olan. İkinci çocuk için amh değerim 0.05 olunca tup bebek deniyoruz. Benim de gelecek ay transferim olacak inşallah 2 adet 5. Gün embriyom var.Mrb aranıza yeni katıldım7 yaşında bir kızım var (normal yolla olmuştu) kardeş çok istediği için denemeye karar verdik..
Yaşım 35
Eşimde hareketli sperm azlığı.
Deneme sayısı 2 ( ilkinde 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım)
Dondurulmuş embriyo transferi
5. Gün embriyosu
Transfer tarihi 12.05.2021
Yaa yanlız değilmişim böyle hisseden. Yıllardır bebiş için uğraşıyoruz şimdi son ana gelince acaba hazır değil miyim bebek olduğunda napcam diyorum bi yandan da fazlasıyla istiyorum. İlaçların etkisi galiba, hormonlar duygularımızı ele geçirdi. Hepimiz sağlıklı bebiş haberi alalım inşallah inanıyorum ki pozitif olduğunu öğrendiğimiz andan itibaren bu kaygıların hiç biri kalmayacaak sadece onlara odaklancazSeni transfer için bu ay adetle mi çağırdılar canım yoksa sonrakinde mi ? Beni bu sefer çağırdı ama korkuyorum bir taraftan duygularım gelgitli dün akşam eşime ağladım hazır hissetmiyorum kendimi sonraki aya bıraksak mi diye ama sabah kalkınca bu ay olsun bitsin de istiyorum. Bakalım ne zaman adet olucaz
İnanın böyle kendiliğinden planlamadan hamile kalanlara öyle özeniyordum ki o zaman her şey daha kolay olacak gibi geliyordu . Şimdi ise transfer öncesi bir dünya yaşıyoruz burda . Allah daha kötü dert vermesin bizimde bu dünyadaki imtihanımız buymuş demekYaa yanlız değilmişim böyle hisseden. Yıllardır bebiş için uğraşıyoruz şimdi son ana gelince acaba hazır değil miyim bebek olduğunda napcam diyorum bi yandan da fazlasıyla istiyorum. İlaçların etkisi galiba, hormonlar duygularımızı ele geçirdi. Hepimiz sağlıklı bebiş haberi alalım inşallah inanıyorum ki pozitif olduğunu öğrendiğimiz andan itibaren bu kaygıların hiç biri kalmayacaak sadece onlara odaklancaz
İnanın böyle kendiliğinden planlamadan hamile kalanlara öyle özeniyordum ki o zaman her şey daha kolay olacak gibi geliyordu . Şimdi ise transfer öncesi bir dünya yaşıyoruz burda . Allah daha kötü dert vermesin bizimde bu dünyadaki imtihanımız buymuş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?