Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlarr günaydın. Benim doktorum hiç benden tahlil istemedi. Böyle olan var mı? Dondurulmuş transfer olacağım salı günü ama ne kan verdim ne bişey süreklide soruyorum gerek yok diyor.

Kızlarr günaydın. Benim doktorum hiç benden tahlil istemedi. Böyle olan var mı? Dondurulmuş transfer olacağım salı günü ama ne kan verdim ne bişey süreklide soruyorum gerek yok diyor.
Benim dondurulmuş transferden önce ultrasonla rahim kalınlığına bakıldığı gün kan testi de verdim östrojen ve progesteron değerlerine bakıldı. Günde 2 estrofem bir progesteron iğnesine devam ettim. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Ben yarın tahlil yaptıracağım bende de aynı senin gibi ilk günler bel ağrısı oldu şu an hiç bir belirtim yok inşallah bende güzel değerler görürüm. Kese için çok erken değil mi genelde 10-15 gün sonra çağırıyorlar diye biliyorum

B hcg 1000i geçince görünüyormuş öyle dediler pztsi zaten tahlil için gidicem doktora da görünürüm belki görür dedim

Benm de bakıldı 3 kere ultrasonla kalınlığa. Estrofem kullandım önce 1 kere sonra 2 kez sonra 3 kez sonra 4 e çıktım. Progestan ampül vuruluyorum her gün. Ama ısrarla tahlile gerek yok dedi

Merhaba 14 mayısta yumurtalarım toplandı.13 yumurtadan 7 si döllendi 1. Gun 6 kaldı 2. Gun bugun 5 kaldı sayılar nasıl sizce

Merhaba 14 mayısta yumurtalarım toplandı.13 yumurtadan 7 si döllendi 1. Gun 6 kaldı 2. Gun bugun 5 kaldı sayılar nasıl sizce
Canım sayıdan çok kalitesi önemli . Buralarda tek bir tane embriyosu olup da hamile olanları gördük ama 10 küsür embriyosu olup da negatif olanları da gördük . Artık embriyologlarına güvenip güzel enerjiler yollayıp dua etme zamanı Elimizden gelen bu gerisi Allah’a kalmış tabi sağlıklı beslenmemize devam edelim olası transferlerimiz için

Merhaba , benimde 14 mayista toplandı , 8 adet. 7 si olgunmuş işleme alınmış , 6 tanesi dollenmis. Bugün 2. gün haber bekliyorum. Eğer güzel giderse , yarın taze transfer olabilirim.
dilerim hepimizinki kaliteli olsun, bize bebek olsun

Bugun transferde 9.günüm
5-6-7-8 günlerde kaset test yaptım hepsi negatif. Yarın kan vericem.
Hayırlısı...

Bugun transferde 9.günüm
5-6-7-8 günlerde kaset test yaptım hepsi negatif. Yarın kan vericem.
Hayırlısı...

Benim de bugün 8.günüm. Ben de dün öğleden sonra dayanamadım idrar testi negatif çıktı. Ben de salı vereceğim. Umudum kalmadı ama ne yapalım. Çok üzüldüm dün hatta gece doğru dürüst uyuyamadım. Kısmet değilmiş bu seferlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…