- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.861
Benim dondurulmuş transferden önce ultrasonla rahim kalınlığına bakıldığı gün kan testi de verdim östrojen ve progesteron değerlerine bakıldı. Günde 2 estrofem bir progesteron iğnesine devam ettim. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?Kızlarr günaydın. Benim doktorum hiç benden tahlil istemedi. Böyle olan var mı? Dondurulmuş transfer olacağım salı günü ama ne kan verdim ne bişey süreklide soruyorum gerek yok diyor.
Ben yarın tahlil yaptıracağım bende de aynı senin gibi ilk günler bel ağrısı oldu şu an hiç bir belirtim yok inşallah bende güzel değerler görürüm. Kese için çok erken değil mi genelde 10-15 gün sonra çağırıyorlar diye biliyorumAmin canım. Bugün tahlil verdim. Çift embriyo. İlk 5 gün kasık ağrısı bel ağrısı vardı yürüyüş yapmaya başlayınca geçti 8,9,10.gün hiçbir belirti yoktu korktum hatta başına bişey geldi diye şükür benimleymiş miniklerim pztsi kese kontrolü var. Sen ne zaman tahlil yapacaksın?
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Amin İnşallah hepimiz eve bebeklerimizle döneriz, Allah yüzümüze baksın.Çok çok sakinledim o kadar cok yazan olmuş ki sagolun cidden. Aşılama gercekten zaman kaybi. Tup bebekte daha fzla oran. Insallah hayirli haberler veririm. İçime su serptiniz. ALLAH razi olsun.
B hcg 1000i geçince görünüyormuş öyle dediler pztsi zaten tahlil için gidicem doktora da görünürüm belki görür dedimBen yarın tahlil yaptıracağım bende de aynı senin gibi ilk günler bel ağrısı oldu şu an hiç bir belirtim yok inşallah bende güzel değerler görürüm. Kese için çok erken değil mi genelde 10-15 gün sonra çağırıyorlar diye biliyorum
Hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişlerinin ikiside sıkı sıkı tutunmuşturB hcg 1000i geçince görünüyormuş öyle dediler pztsi zaten tahlil için gidicem doktora da görünürüm belki görür dedim
İnşallah olur bu ay teşekkür ederimSen düzenli beslen, bol su iç bol yürü mutlu şeyler düşün olur inşallah. Ama hep pozitif düşünmek lazım. Allah ol derse olur zaten yeme içme bahane
Benm de bakıldı 3 kere ultrasonla kalınlığa. Estrofem kullandım önce 1 kere sonra 2 kez sonra 3 kez sonra 4 e çıktım. Progestan ampül vuruluyorum her gün. Ama ısrarla tahlile gerek yok dediBenim dondurulmuş transferden önce ultrasonla rahim kalınlığına bakıldığı gün kan testi de verdim östrojen ve progesteron değerlerine bakıldı. Günde 2 estrofem bir progesteron iğnesine devam ettim. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
3’ü geldi 5.güne çok şükür. İntralipid serum da aldım. Çok da iyi beslendim, besleniyorum.. Elimden geleni yaptım, şimdi sadece Allah’ımın OL demesine kaldıGeldiler mi peki nasıl oldu tedaviniz?
Amin inşallahHadi bakalım hayırlısı inşallah bebişlerinin ikiside sıkı sıkı tutunmuşturinşallah bende keseye gidiyorum diye yazarım buraya
Amin inşallah hem senin hem isteyen herkesin bebişi olurİnşallah olur bu ay teşekkür ederim
Hadi inşallah kucağınıza almayı nasip etsin3’ü geldi 5.güne çok şükür. İntralipid serum da aldım. Çok da iyi beslendim, besleniyorum.. Elimden geleni yaptım, şimdi sadece Allah’ımın OL demesine kaldı
Aminnnnnn inşallahhHadi inşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Canım sayıdan çok kalitesi önemli . Buralarda tek bir tane embriyosu olup da hamile olanları gördük ama 10 küsür embriyosu olup da negatif olanları da gördük . Artık embriyologlarına güvenip güzel enerjiler yollayıp dua etme zamanıMerhaba 14 mayısta yumurtalarım toplandı.13 yumurtadan 7 si döllendi 1. Gun 6 kaldı 2. Gun bugun 5 kaldı sayılar nasıl sizce
Insallah kan testiniz pozitif olurBugun transferde 9.günüm
5-6-7-8 günlerde kaset test yaptım hepsi negatif. Yarın kan vericem.
Hayırlısı...
Insallah allah izin verirse pozitif cikarsa buyuk süpriz olurInsallah kan testiniz pozitif olur
Bugun transferde 9.günüm
5-6-7-8 günlerde kaset test yaptım hepsi negatif. Yarın kan vericem.
Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?