- 4 Ağustos 2019
- 181
- 241
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.801
Hayırlı olsun inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende 4 mayısta transfer oldum çift embriyo sen kaçıncı günde kan verdin birde belirtin falan var mıKızlar bir yandan aşırı mutluyum testim pozitif (479)
Bir yandan da sabah eşimin teyzesi vefat etti çok samimiydik.
Eşim gitti birkaç gün yok sevinemedim bile ama binlerce kez şükür rabbime, inşallah kucağımıza da almayı nasip eder.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun amin
Rabbim sağlıkla ilerleme nasip etsin canımKızlar bir yandan aşırı mutluyum testim pozitif (479)
Eşim gitti birkaç gün yok sevinemedim bile ama binlerce kez şükür rabbime, inşallah kucağımıza da almayı nasip eder.
Ohhh maşallah çok güzel Rabbım sağlıklı bir şekilde embriyo olduklarını ve sonra da bebis olduklarını göstersin inşallah.Kızlarr benim de dün dokuz tane toplandı şimdi aradılar 6 tane embriyo oluşmuş çok ama çok mutluyummmmGün gün arayıp söliceklermiş kalitesini vs çocuğunuz olmicak seviyelerinden buraya geldik inanamiyorum hala
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir haber.Kızlar bir yandan aşırı mutluyum testim pozitif (479)
Hiç korkma canım göz kapayıp açıncaya kadar geçiyor anlamıyorsun bileMerhaba kizlar yarın yumurtalarım toplanacak korkuyorum çok bayılma korkusu var bende
İnşallah cnm çok sağolasin bakalım beş tane yumurta var dollenir inşallah kaliteliHiç korkma canım göz kapayıp açıncaya kadar geçiyor anlamıyorsun bile
Amin Allah razı olsun. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir haber.
Benim de gelecek ay transfer olacak inşallah. Transfer beklerken özellikle yaptığınız yediğiniz içtiğiniz bir şey varmiydi
Hayırlı olsun Benim de transfer tarihim 20 MayısKızlar bugun tarihim belli oldu, 20 mayısta bir adet blast transfer olacak kısmetse
rahim kalınlığı 9,3 olmuş gayet iyi dedi
20 Mayıs’ta benden başka transferi olacak var mı
Aa süper birlikte sayacağız günleri, ikimiz için de hayırlısı olsunHayırlı olsun Benim de transfer tarihim 20 Mayıs
Amin canım. Bugün tahlil verdim. Çift embriyo. İlk 5 gün kasık ağrısı bel ağrısı vardı yürüyüş yapmaya başlayınca geçti 8,9,10.gün hiçbir belirti yoktu korktum hatta başına bişey geldi diye şükür benimleymiş miniklerim pztsi kese kontrolü var. Sen ne zaman tahlil yapacaksın?Hayırlı olsun inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende 4 mayısta transfer oldum çift embriyo sen kaçıncı günde kan verdin birde belirtin falan var mı
Amin Allah razı olsun canım hepimizin kucakları dolar inşallahRabbim sağlıkla ilerleme nasip etsin canım
Başınız sağolsun...
Amin. Evet birlikte sayacağız günleri. İnşallah pozitif sonucu yazmak da nasip olurAa süper birlikte sayacağız günleri, ikimiz için de hayırlısı olsun
İnşallah, aminAmin. Evet birlikte sayacağız günleri. İnşallah pozitif sonucu yazmak da nasip olur
Doktorumun özel muayenehanesi var. Kendisi hastane olarak Amerikan Hastanesini kullanıyordu. O yüzden orada yapıldı yumurta toplama ve transfer işlemi. Yoksa Amerikan Hastanesinin doktorlarını bilmiyorumMerhaba Amerikan hastanesinde kime gitmiştiniz ve neden 2. Transferde orayı tercih etmediniz?
Geçen ay olacaktı E2 değerim yüksek çıktı. Şimdi önümüzde ki adet dönemini bekliyoruz. Fakat herhangi bir şey vermedi henüz. Adetin 2. günü gel dedi o kadarAmin Allah razı olsun. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
İlaçlarını düzenli alırsan beslenmenin etkili olduğunu düşünmüyorum. Sadece transferden önceki ay bana gonomax eşime andromax diye ilaç yazmıştı doktor multivitamin. Tabiki saatli yedim içtim 1 saat yürüdüm ve bol su içtim
Çift embriyo ikiz olma olasılığı da var çok güzelAmin canım. Bugün tahlil verdim. Çift embriyo. İlk 5 gün kasık ağrısı bel ağrısı vardı yürüyüş yapmaya başlayınca geçti 8,9,10.gün hiçbir belirti yoktu korktum hatta başına bişey geldi diye şükür benimleymiş miniklerim pztsi kese kontrolü var. Sen ne zaman tahlil yapacaksın?
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
İnşallah sağlıklaÇift embriyo ikiz olma olasılığı da var çok güzel
Sen düzenli beslen, bol su iç bol yürü mutlu şeyler düşün olur inşallah. Ama hep pozitif düşünmek lazım. Allah ol derse olur zaten yeme içme bahaneGeçen ay olacaktı E2 değerim yüksek çıktı. Şimdi önümüzde ki adet dönemini bekliyoruz. Fakat herhangi bir şey vermedi henüz. Adetin 2. günü gel dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?