- 26 Şubat 2019
- 4.640
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Anne Adayı Adı | Yaş | Problem | Deneme Sayısı | Uzun - Kısa protokol | Taze - Dondurulmuş Transfer | Kaçıncı gün embriyosu | Transfer Tarihi | Beta HCG | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 24 | Çift taraflı varikosel | İlk | Kısa | Taze | 3. Gün | 16 Nisan | pozitif Güncelleme: şuan tek bebek olarak devam ediyor. | |||
A
Asli47
| 31 | Sebepsiz infertilite | İlk | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 8 Mayıs | pozitif | |||
D
dusunen kdn
| 30 | Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük | İlk | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 20 Mayıs | 7+5'de bebeğin kalbi durdu | |||
| 35 | Tek tüp - Düşük amh | İlk | Kısa | Taze | 3. Gün | 10 Mayıs | Pozitif | |||
| 29 | Tüplerde şekil bozukluğu | İlk | Kısa | Taze | 5. Gün | 4 Mayıs | Pozitif | |||
Z
Zynp2020
| 35 | Haretli sperm azlığı | 2. Deneme | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 10 mayıs | Kimyasal | |||
C
candyyyy
| 31 | Tüplerin alınması - Düşük amh | 3. Deneme | Uzun | Dondurulmuş | 5. Gün | 20 Mayıs | Kimyasal | |||
| 30 | Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük | İlk | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | Haziran ayı | Negatif | |||
| 30 | Sebepsiz infertilite | 2. Deneme | Uzun | Dondurulmuş | 5. Gün 2 adet transfee | 4 Mayıs | Pozitif | |||
| 30 | Sebepsiz infetilite | 3. Deneme | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 6 Mayıs | Pozitif | |||
| 26 | Pcos - oligospermi - varikosel | İlk | Kısa | Dondurulmuş | ? | ? | ? | |||
G
gulcann16
| 33 | Düşük Amh - sperm değerleri | 2. Deneme | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 29 Mayıs | Pozitif | |||
B
Ballibadem
| 33 | Çikolata kisti | İlk | Kısa | Taze | 3. Gün | 17 Mayıs | Negatif | |||
| 36 | Sebepsiz infertilite | 2. Deneme | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün (3 adet) | 29 Temmuz | ? | |||
L
Lady Starlight
| 44 | Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek | 2. Deneme | Kısa | Taze | 4. Gün | 12 Mayıs | 8.haftada bebeğin kalbi durdu | |||
| 38 | Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci | İlk | Kısa | Dondurulmuş | 3. Gün | 11 Haziran | Negatif | |||
| 24 | Azosperm | İlk | Kısa | Taze | 5. Gün (2 adet) | 21 Mayıs | Negatif | |||
| 22 | Erkek faktörü | İlk | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 29 Mayıs | Negatif | |||
H
Hediye_omer
| 25 | Azosperm | 2. Deneme | Kısa | Dondurulmuş | 3. Gün | 29 Mayıs | Kimyasal | |||
E
Evrendedust
| 28 | Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatı | İlk | Kısa | Dondurulmuş | 4. Gün | 31 Mayıs | Pozitif | |||
H
Haneisaadet
| 31 | Erkek faktörü | İlk | Kısa | Taze | 5. Gün 2 adet | 27 Mayıs | Pozitif | |||
| 31 | Çikolata kisti | 3. Deneme | Uzun | Dondurulmuş | 5. Gün | 1 Mayıs | Pozitif ikiz | |||
| 30 | Çikolata kisti | 2. Deneme (İlk denemeden bir evladı var :)) | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 24 Mayıs | Pozitif | |||
@sadefrappe | 31 | Çikolata kisti | İlk | Uzun | Taze | 5. Gün | 2 Haziran | 9+1'de kalbi duruğu için kürtaj yapıldı | |||
| 32 | Sebepsiz infertilite | 2. Deneme | Kısa | Taze | 5. Gün (2 adet) | 5 Haziran | Negatif | |||
| 34 | Sebepsiz infertilite | İlk | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 2 Haziran | Pozitif | |||
B
Beklededi
| 27 | Amh düşüklüğü | İlk | Kısa | Taze | 5. Gün | 2 Haziran | Pozitif | |||
| 39 | Amh düşüklüğü ve sperm hareketsizliği | 3. Deneme (2. Denemeden bir kızı var) | Kısa | Dondurulmuş | 3. Gün | 4 Mayıs | Pozitif | |||
E
EbruEge10
| 37 | Sebepsiz infertilite | 2. Deneme | Kısa | Dondurulmuş | 5. Gün | 4 Haziran | Negatif | |||
| 39 | Tüpler alındı | 4. Deneme | Kısa | Dondurulmuş | 3. Gün (2 adet) | 14 Haziran | Negatif | |||
P
pandaaa
| 28 | Yumurta rezervi yetmezliği | 9. Deneme | Uzun | Taze | 5.Gün | 12 Haziran | Pozitif (üçüz) | |||
Merhaba, hastanenize bu durumu sorun mutlaka. Normalde bizim de tedavi başlangıç günümüz c.tesi gününe denk geliyor; bize hastaneden atacaklafı mesajı göstererek eş olarak hafta sonu yasağına tabi tutulamayacağımız söylendi. Muhtemelen bu durum şehirler arası yasak için de geçerli olacaktır.Bende mayıs ayında tedaviye başlayacaktım ama şehirlerarası yasak geldi nasıl olacak bilmiyorum umarım 2 hafta sonra kalkar bu tedbir
Merhaba, hoş geldiniz. Dondurulmuş embriyo transferiniz olacak sanırım, kaç embriyonuz toplandı ve kaçı donduruldu acaba?Mayıs topiği yoktu iyi olmuş nasipse benimde 1 ile 4 mayıs arasında herşey yolunda giderse trasferim olacak gibi duruyor şuanda adet olmayı bekliyorum bugün yada yarın adet olurum inşallahsizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Başlayacagımız zaman öyle yaparız zaten adet olup hastaneyi arayınca hastaneden bilgi verirlerMerhaba, hastanenize bu durumu sorun mutlaka. Normalde bizim de tedavi başlangıç günümüz c.tesi gününe denk geliyor; bize hastaneden atacaklafı mesajı göstererek eş olarak hafta sonu yasağına tabi tutulamayacağımız söylendi. Muhtemelen bu durum şehirler arası yasak için de geçerli olacaktır.
11 yumurta toplantı 7 si kaliteli çıktı 5.güne 2 tanesi 4ab kalitede donruludu. Adet olmadım bugündeMerhaba, hoş geldiniz. Dondurulmuş embriyo transferiniz olacak sanırım, kaç embriyonuz toplandı ve kaçı donduruldu acaba?
Doktor kontrolü için sıkıntı yok ya açıklamalarda yazıyor zaten şehir değişikliği olsa dahi gidebilirsiniz. Merkeziniz size izin kağıdı yazıyor talep edersenizBende mayıs ayında tedaviye başlayacaktım ama şehirlerarası yasak geldi nasıl olacak bilmiyorum umarım 2 hafta sonra kalkar bu tedbir
Herkese merhaba. Bende burada çok yeniyim. Başlığı görünce katılmak istedim. Bende dün transfer yaptırdım. 26 sında kan verip sonuç öğreneceğim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin şu mübarek aylarda. İyi akşamlar herkeseMerhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Hoş geldin canımSelam kızlar bende mayısta tüpe başlıyorum izmirde yaptırıcam ilk tüp bebek demeyimim olucak çikolata kistim var çift taraflı uzun protokol uygulanıcak
Tabiki canım :)Kızlar konumu editledim, tüp bebek üzerine ayrıntı belirtmek isteyenleriniz olur belki diye haber vermek istedim
Merhaba canım, eşine doğal kürlerden hiç uyguladın mı? Ben gebelik şansı artsın diye eşime eşime geçen aşılama tedavimde keçi boynuzu kürü kullandırttım. Geçen sene verdigi sperm test sayısına göre artışı oldu baya. Modalite (toplam hareketlilik) yüzde 60'dan yüzde 85'e yükseldi. Bu ay yine devam ediyorum küre, yumurta toplamaya iki hafta kala da çakşır suyuna başlatacağım nasip olursa.Bu arada kürtaj olduğumdan beri hergün OMEGA 3 , d vitamini, Aspirin ve prowomen saşe kullanıyorum.Ha birde troid ilacım var her gün.Sorun eşimde Bizim ciddi sperm problemi var oda 1 aydır proxeed plus, imprly ve teatrio kullanıyor spermler kaliteli olsun diye.Bende işte kalite artsın diye kullanıyorum.
Merhaba canım.Bize keçiboynuzu vs. Yaramıyor etki etmiyor malasef.Doktorumuzda öyle söylemişti o sebeple sadece vitamin takviyeleri kullanabiliyoruz.Keciboynuzu , çakşır kürler vs. Kullandık ama etki etmiyor hatta bir keresinde daha da düştü.Bizim sayı çok az canım 1 milyon bile değilMerhaba canım, eşine doğal kürlerden hiç uyguladın mı? Ben gebelik şansı artsın diye eşime eşime geçen aşılama tedavimde keçi boynuzu kürü kullandırttım. Geçen sene verdigi sperm test sayısına göre artışı oldu baya. Modalite (toplam hareketlilik) yüzde 60'dan yüzde 85'e yükseldi. Bu ay yine devam ediyorum küre, yumurta toplamaya iki hafta kala da çakşır suyuna başlatacağım nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?