Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bu msjını okumadan önce yazmıştım sana canım ama standart dediğin gibi bence de ben kalan tek embriyom için 2550 ödedim

İçini ferah tut canım başka ameliyatlar gibi degil küçük bir operasyon olduğu için zaten çok anestesi altında uyutulmuyorsun. Hemşire adımı seslendiginde uyandım hemen rüya görüyordum o sırada hatta eşim bile yoktu o sırada sperm örneği vermeye gitmiş ben uyandıktan 5 dk sonra geldi

Çözdürdükten sonra 5.güne götürmüşlerdi benimkileri.. 4 taneydi döllenmiş embriyom, öyle de olabiliyor

Amiinn insallah gün geçtikçe heyecan artıyor ilaçlarına ilave oldumu? Ben progestan vuruyorum her gün estrofemede 4 şekilde devam
Oldu evet estrofeme 4 devam ben de, prolutex vurunmaya başladım günde 2, günde 1 prednol, günde 2 monodoks başladım transfere kadar kullanacağım
Şimdi gün de belli oldu ya daha bi heyecanlıyım

Oldu evet estrofeme 4 devam ben de, prolutex vurunmaya başladım günde 2, günde 1 prednol, günde 2 monodoks başladım transfere kadar kullanacağım
Prolutexin 3.günündeyim ben de iki doz vuruyorum göbeğim mahvoldu çok çok ağrıyor. Prednol ve monodoks verilmedi bana ya neden acaba. Birde tahlil de istemediler

Prednol için tuzu ne yapıyorsun canım
Ben tamamen kesemedim ilave atmıyorum ama mecbur yemeklerin içinde var

Ya varya oyle ferahladim ki anlatamam. Insallah baslatir doktiorum tup bebek tedavimi bu ay artik anne olurm bende. Boyle icten ve guzel yazdin ya cok muttu ettin beni Allah razi olsun.

Prolutexin 3.günündeyim ben de iki doz vuruyorum göbeğim mahvoldu çok çok ağrıyor. Prednol ve monodoks verilmedi bana ya neden acaba. Birde tahlil de istemediler
Bilmiyorum ki benden kan aldılar bugun sonuca göre bi sıkıntı yok deyip yazdılar ilaçları.
Evet ya prolutexi yaparken falan sıkıntı yok ama sonradan acıyor dimi

Yumurta toplamada hiç bir sıkıntı stres yapacak bir şey yok bir bakmışsın uyanmış odandasın. Bnde 2 ay önce toplandığında eşimle gittim. Pandemiden ötürü eş harici kimseyi almıyorlar.
Ohh cok sukur. Boyle yaizyosunuz ya içim ferahliyot resmen. Şimdi daha iyiyim. Stresim geciyor. Heyecan ama hep var.tesekkur ederim.

Ben ve eşim tektik benimde ailem uzakta zaten opuda yatırmıyorlar ve minik bi anestezi veriyorlar 15dklık endoskopi gibi. Allah gönlüne göre versin
Çok çok sakinledim o kadar cok yazan olmuş ki sagolun cidden. Aşılama gercekten zaman kaybi. Tup bebekte daha fzla oran. Insallah hayirli haberler veririm. İçime su serptiniz. ALLAH razi olsun.

Şimdi baktım canım iyi ki söyledin tuzu azaltmak gerekliymiş, ben de tuzsuz bişey yiyemem ama azaltırım artık 5 gün kullanacağım zaten
5 gün iyiymiş benim 4 gün oldu 24 ünde kontrolüme kadar da kullanacağım prednol

Ayrıca B 12, D vitamini, ecopirin, 3 günlük antibiyotik vardı bitti şükür, estrofem içiyorum bir de

5 gün iyiymiş benim 4 gün oldu 24 ünde kontrolüme kadar da kullanacağım prednol

Ayrıca B 12, D vitamini, ecopirin, 3 günlük antibiyotik vardı bitti şükür, estrofem içiyorum bir de
Yani şimdilik transfere kadar dedi ama transferden sonra devam edecek miyim bilmiyorum henüz
Bana da antibiyotik olarak monodoks verdi, estrofeme devam, coraspin ve prolutex iğne kullanıyorum. D vitaminine de devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…