• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye 😄😄
Çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim 🤲🏻

Maşallah darısı bizim başımıza tebrik ederim belirtileriniz neydi
Belirti kismina cok kafa yormayin derim. Benim bu 3. denemem. Ilkinde dusuk yapmistim, ondaki hamileligimde hep adet olucak gibi alt karin ve kasik agrim vardi, 5. Haftadan sonra da inanilmaz bi mide bulantisi. Zaten mide bulantisi erken hamilelik belirtisi degil bir de goguslerim cok sismisti ve aciyordu. Su an ki denemem de pozitif cok sukur ve hic belirtim yok transferden beri sadece ilk gun kasik agrim olmustu. Simdi 9. Gunum transferden sonra sadece biraz uykuya duskunlugum artti ama uykuyu hep seven biri oldum zaten. Ayni kiside iki gebelik bile farkli o yuzden belirtere cok kafa takmayin.

Vallahi ben sevinmeye korkuyorum. Salı günü kan testi yaptiricam. O günden sonra sevinirim artık 😬
Ben de adet belirtileri var gibi🤔
Anladım hayırlısı olur inşallah tutunmuş olsun..bendede adet gibi belirti var ama dün başım çok ağrıdı
Estrofemin yan etkileri arasında en sık rastlanan baş ağrısı. Belki siz de kullanıyorsanız ondan dolayı olabilir.
Öylemi evet estrofem kullanıyorum 4 adet günde...Anladım şimdi...🙏

Benim de dün embriyo transferim yapıldı. Çift embriyoyu ekranda ayrı ayrı görmeyi beklemiştim ama tek görüp sordum çift dedi😄 Geçen sefer Amerikan Hastanesi'nde yapılmıştı 15 dk yatırıp lavaboya gidebilirsin dediler ve hastaneden çıkmıştık.
Bu sefer Şişli Kolan Hospital'da 1 saat kalkmama izin vermediler. 1 saat sonra lavabo ve taburcu oldum. Aynı işlemde farklılıklar olması çok ilginç. Ayrıca Şişli Kolanda kendine ait bir odan varken, Amerikan Hastanesinde perdelerle ayrılmış bölmelerde yatıyorsun. Burayı daha çok beğendim. Paylaşmak istedim 😊
Merhaba Amerikan hastanesinde kime gitmiştiniz ve neden 2. Transferde orayı tercih etmediniz?

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)
Yaş 29
Tüplerin şekil bozukluğu var
1
Kısa periyod
Taze transfer
5.gün embriyo
4 mayıs
b hcg 479

Dondurulmuş transfer ücretleri nasıl oluyor kızlar ya şimdi de bu takıldı kafama sanki her şey halloldu da 😅 mesele ilk deneme doktor dondurulmuşu uygun gördü o zaman paketin içine mi dahil oluyor ? Bundan sonraki denemelerdeki ayrı ücrete tabi oluyor ? Yoksa farketmeden hepsinde mi dondurulmuş transfer parası alıyorlar kafam çok karışık sürekli ek bir şeyler çıkıyor. Evdeki hesap çarşıya uymuyor 🥲

Kızlar bir yandan aşırı mutluyum testim pozitif (479)
Bir yandan da sabah eşimin teyzesi vefat etti çok samimiydik.
Eşim gitti birkaç gün yok sevinemedim bile ama binlerce kez şükür rabbime, inşallah kucağımıza da almayı nasip eder.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun amin💐
Allah rahmet eylesin canım sana da hayırlı olsun çok sevindim. Olacak hayat bu ölümler de hayata dahil doğumlarda 🙏🏻

Dondurulmuş transfer ücretleri nasıl oluyor kızlar ya şimdi de bu takıldı kafama sanki her şey halloldu da 😅 mesele ilk deneme doktor dondurulmuşu uygun gördü o zaman paketin içine mi dahil oluyor ? Bundan sonraki denemelerdeki ayrı ücrete tabi oluyor ? Yoksa farketmeden hepsinde mi dondurulmuş transfer parası alıyorlar kafam çok karışık sürekli ek bir şeyler çıkıyor. Evdeki hesap çarşıya uymuyor 🥲
Aslında değişmiyor fiyat sana verdikleri kağıtta herley yazıyor beniö 1 mart yumurta toplama oldu 5 martta 2 tane 5.gün embriyom donduruldu Rahim dinlendirme adı altında 2 ay bekledim onun için 1.350 ödedim. Trasfer olduğum gün kalan 1 adet embriyomu 1 sene saklamak için 2.550 ödedim. Taze trasfer olursan Rahim dinlendirme olmayacağı için sen direk merkeze ödedim para ile kalacaksın ve ileri de kardeş almak için embiriyo dondurma ücreti ödersin.

Back