Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bugün benim 3. Gün arayacaklarını söylediler ama öğlenden sonrayı bulabilir . İki günde bir arıyorlarmış çünkü her gün açmıyorlarmış embriyoları oksijen karbondioksit dengesini korumak için dediler . Aynen bana da adetin 2. günü gelin dediler . Bence kontrol yapıp duruma göre kişinin rahmine göre karar verip ilaçlı yada ilaçsız bir şekilde ilerlenir diye düşünüyorum. Verilen ilaçlarda genelde rahmi transfere uygun hale getirmek için kalınlaştırmak için veriliyor . Okuduklarıma göre nar suyu çok faydalıymış . Adet başlayınca nar suyuna da başlayacağım ben

Beklededi.. bugünkü kontrolde 6.6 mm olarak gördük dun 5.6 mm di
22 transfere karar verildi. Çaya devam ediyim bari 1 gunde +1 mm mutlu etti beni

Kızlar ben de dün size umutsuz bir şekilde yazmıştım 8 toplanan yumurtadan 5 i olgun 4 ü döllenmişti dedim. Bugün aradılar ve 5. Yumurtam da döllenmiş şuan iyi gidiyorlar dedi çokk mutlu oldum sonradan döllenme olabileceğini hiç düşünmemiştim 3 tanesi 5 hücreli 2 tanesi 4 hücreliymiş

Ben de de aynı adet olacak gibiyim

Beklededi.. bugünkü kontrolde 6.6 mm olarak gördük dun 5.6 mm di
22 transfere karar verildi. Çaya devam ediyim bari 1 gunde +1 mm mutlu etti beni
Bende dün ilk muayaneya gittim rahim için çizgi dedi ne demek istedi anlamadım kaç mm olduğunu söylemedi çok iyi inşallah iyi sonuçlar alırsınız bende nar suyuna devam ediyorum inşallah etki eder

Ben çok yatışa takılmıyorum bide onu kafaya taksam kafayı yicem. Allahın takdiri

Yatış farketmiyor yan veya sırt üstü. Ben bi tek yüzüstü yatmıyorum

Bende dün ilk muayaneya gittim rahim için çizgi dedi ne demek istedi anlamadım kaç mm olduğunu söylemedi çok iyi inşallah iyi sonuçlar alırsınız bende nar suyuna devam ediyorum inşallah etki eder
Rahim içi seklini demistir 3 cizgi seklinde olmasinada dikkat ediyorlar,nar suyuna devam et bakalim avakado ye hem tutunmasinada iyi geliyormuş

Şimdi aradılar hastaneden 3.gündeyiz 7 embriyomum 3 ü 1.kaliteymiş diğerleri 2. Kalite hepsini 5.gün için bekletecekler. Bu kalite ne oluyor tam anlamadım . 1. Kalite daha mı iyi oluyor ?

Şimdi aradılar hastaneden 3.gündeyiz 7 embriyomum 3 ü 1.kaliteymiş diğerleri 2. Kalite hepsini 5.gün için bekletecekler. Bu kalite ne oluyor tam anlamadım . 1. Kalite daha mı iyi oluyor ?
Canım bana da kaliteleri güzel denmişti. Bu yüzden 5.güne kadar bekletileceği söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…