- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.761
Normal canım.Peki transfere kadar hergün mü yicez?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım.Peki transfere kadar hergün mü yicez?
Valla ben normalde de çok seviyordum. Son 7 gündür 3 tane yedim. Bahane oldu yemek için:)Evet bi arkadaş da öyle dedi şimdi almaya gidicem inşallah güzel olacak transfere kadar hergün yiyecek miyiz ? Yoksa ara vermemiz gerekiyor mu ?
Rahim için çok faydalı zaten hamilelikte çok öneriyolar keşke bende severek yiyebilsemValla ben normalde de çok seviyordum. Son 7 gündür 3 tane yedim. Bahane oldu yemek için:)
Eki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye
Tebrikler canim masallah demistim sana 7. Gunde varsa cikiyor diyeEki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye
Çok sağolun. Inşallah hepimiz kanda da görürüz de sevincimiz tamamlanırTebrik ederim çok sevindim sağlıkla doğurun inşallah
Aynen sizin mesajınızı okudum ve öyle yaptım Çok teşekkürler ♡Tebrikler canim masallah demistim sana 7. Gunde varsa cikiyor diye
Maşallah darısı bizim başımızaEki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye
Merhaba çok güzel amin belirtileriniz var
Yaaaa gerçekten mi. O kadar ağladım ki eşim de sarıldı bana ağlama diyor, ona sarılıyor gene ağlıyorum ... çok üzüldü o da allahım kuçaklarımızı doldursun
Vallahş yok yere kendini üzüyorsun daha 4. Günün bence çıkmaz zaten
Maşallah darısı bizim başımıza tebrik ederim belirtileriniz neydiTebrikler canim masallah demistim sana 7. Gunde varsa cikiyor diye
Vallahi ben sevinmeye korkuyorum. Salı günü kan testi yaptiricam. O günden sonra sevinirim artıkMaşallah darısı bizim başımıza tebrik ederim belirtileriniz neydi
Hayırlısıyla 5.güne gelsinler de güzel güzel dondurulsunlar sizin de donmuş transfer mi olacaktı ?Canım bana da kaliteleri güzel denmişti. Bu yüzden 5.güne kadar bekletileceği söylendi.
Sarımsak rendeleyin üzerine limon da sıkın . Benim en sevdiğim hali bu şekilde kahvaltı da yanında kızarmış ekmek ve omlet ileRahim için çok faydalı zaten hamilelikte çok öneriyolar keşke bende severek yiyebilsem
Anladım hayırlısı olur inşallah tutunmuş olsun..bendede adet gibi belirti var ama dün başım çok ağrıdı..Vallahi ben sevinmeye korkuyorum. Salı günü kan testi yaptiricam. O günden sonra sevinirim artık
Ben de adet belirtileri var gibi
Estrofemin yan etkileri arasında en sık rastlanan baş ağrısı. Belki siz de kullanıyorsanız ondan dolayı olabilir.Anladım hayırlısı olur inşallah tutunmuş olsun..bendede adet gibi belirti var ama dün başım çok ağrıdı..
Canım benim çok şükür Allahım sağlıkla ilerlemeler nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye
Taze transfer mi dondurulmuş mu acaba ? Çok sevindim hayırlısıyla kuçağınıza almayı nasip Etsin inşEki Görüntüle 2849811 Kızlar eşimin gazına gelip korkuyla test yaptım. Bugün transfer sonrası 7.gün. inşallah pozitiftir Allahım ya. Biri Predictor erken gebelik testi, biri normal 5 tl lik test. Tek cizgi olsa da aglayacaktim yine agladim ya gercek degilse diye
Sarımsak tüketemiyorum maalesefSarımsak rendeleyin üzerine limon da sıkın . Benim en sevdiğim hali bu şekilde kahvaltı da yanında kızarmış ekmek ve omlet ile
Çoook teşekkür ederimCanım benim çok şükür Allahım sağlıkla ilerlemeler nasip etsin inşallah
Dondurulmus çift embriyo. Amin hepimizin yüzünü güldürsün AllahımTaze transfer mi dondurulmuş mu acaba ? Çok sevindim hayırlısıyla kuçağınıza almayı nasip Etsin inş