• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben eşofman, fazla çamaşır falan götürdüm ama hiçbirine gerek yokmuş meger. Hemen ameliyat kıyafeti giydirip damar yolu açıyorlar. İşlemden sonra kahvaltı geldi yaptım doktor geldi Bilgi verdi gitti . Çıkış sana kalmış kendini ne zaman iyi hissedersen benden önce çıkanlar oldu benim çok agrim oldu yarım saat falan yattım o yüzden
Ben de ne olur ne olmaz diye yedek kıyafet götürdüm ama dediğiniz gibi ihtiyaç olmadı. Şükür bunu da atlattım. İnşallah sonuç güzel olur.

Canım sen de prolutex kullanıyorsun galiba. Göbeğimden yapıyorum da şişlik kaldı kızarıklıkta kaldı seninde böyle oldumu
Evet bazı yaptığım yerler hala mor ve iğne izleri belli. Bazılarında da hiç iz kalmıyor. Ama zamanla geçer diye düşünüyorum. Yumurta toplamadan önce yapilan iğnelerde bende kocaman morluklar oluşmuştu, aynada kendime açıyordum. Buna şükrediyorum o sebepten 😊🌺

Benim 20 Mayıs inşallah😊
Hayırlı olsun 😊 neler kullanıyosunuz pekala 😊 ben 4 estrofem progestan iğneye geçtim transfere kadar
Ben şimdiye kadar yalnızca climara bant kullandım. 1 ile başladım son bir haftadır 2 tane yapıştırıyorum. Son birkaç gündür yoğun baş ağrısı yaptı bende. Migren ağrısı gibi elmacık kemiklerime kadar ağrı oluyor. Ağrı kesici alıyorum doktorum alabilirsin dedi. 15’inde duphaston ve progesteron 200 mg’ye başlayacağım transfere kadar. Progestanı günde 3 kez vajinal kullanacağım. Duphastonu ise günde üç kez ağızdan kullanacağım. En son muayenede rahim duvarı kalınlığı 10.06 idi. Hayırlısı ile sonuca ulaşırız inşallah🙏🏻

Kızlar günaydın. Bugün OPU yapıldığının 4. Günü çarşamba günü olmuştum . Bugüne kadar hiç kanama akıntı vs olmamıştı. Bu sabah hafif pembe kahverengi akıntım oldu. Sizde de oldu mu ? Normal mi?

Hadi ya o kadar erken mi oldunuz ben 14 günden önce olmaz diye düşünüyordum çünkü normalde 30-35 günde bir olurum ama şimdi OPU olduğu icin olabilir de . Bazen adet olmadan önce 3-4 gün akıntım gelen zamanlarda oluyor normalde
Bende sizin gibi düşünüyordum. Hatta direkt hemşireye yazdım anormal bi kanama sanıp ama normali buymuş zaten opudan sonraki ilk 10 gün içinde adet olunmalıymış. İnşallah sağlıklı embriyolarınız oluşuur. Dondurulmuş transfer olcak sizin de sanırım?

Bende sizin gibi düşünüyordum. Hatta direkt hemşireye yazdım anormal bi kanama sanıp ama normali buymuş zaten opudan sonraki ilk 10 gün içinde adet olunmalıymış. İnşallah sağlıklı embriyolarınız oluşuur. Dondurulmuş transfer olcak sizin de sanırım?
Evet dondurulmuş transfer olacak . Bugün 3. Günü henüz aramadılar gelişme icin

Evet bazı yaptığım yerler hala mor ve iğne izleri belli. Bazılarında da hiç iz kalmıyor. Ama zamanla geçer diye düşünüyorum. Yumurta toplamadan önce yapilan iğnelerde bende kocaman morluklar oluşmuştu, aynada kendime açıyordum. Buna şükrediyorum o sebepten 😊🌺
Ben de çok ağrı var göbeğimi iki büklüm edemiyorum bile. Oturur kalkarken şekilden şekile giriyorum. Buz koydum sanki biraz hafifledi gibi ama fayda etmedi. Kanama morluk kızarıklık hiç umrumda değil de bu ağrı beni çok kötü yaptı 😔

Evet dondurulmuş transfer olacak . Bugün 3. Günü henüz aramadılar gelişme icin
Bugün beni de aramadılar. Pazartesi arayacaklarını söylemişlerdi dün. Transfer süreci ile ilgili size bilgi verildi mi? Bana sadece adet olunca arayın dediler. Süreç nasıl acaba? Yine iğne var mı acılı mı 🤔🙄

Doğurdum canım 25 aylık kızım. Gebeyken 5 haftalıkken tek keseydi. Teki tuttu sandık. Sonra diğeri arkaya saklanmış. Onun kalbi çok çok yavasti ve 6.haftada durdu. Kızım büyüdükçe onu ezerek yok etti. 12 13 haftalıkken yok oldu diğeri. Korkma hiç. Ama o yok olurken pembe akıntı kahverengi akintilarim oldu. Panik olma tamam mi
Iyi günler. Bende tup bebek düşünüyorum da. Gecen biryerlerde okudum tüp bebek olunca sezeryan dogum oluyormus. Genelde s3zeryan tercih ediliyormus galiba öyle mi gerçekten? Doktorunuz ne demişti size sizde mi sezeryan oldu acaba.

Iyi günler. Bende tup bebek düşünüyorum da. Gecen biryerlerde okudum tüp bebek olunca sezeryan dogum oluyormus. Genelde s3zeryan tercih ediliyormus galiba öyle mi gerçekten? Doktorunuz ne demişti size sizde mi sezeryan oldu acaba.
Benim normal doğumun tüm şartları vardı ama hpv virüsü olduğu için mecbur sezaryen oldum. Öyle bir şey yok tüp bebek de normal bebek gibi. Son hafta netleşiyor her sey

Back