- 27 Aralık 2020
- 396
- 336
- 18
- 45
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.641
İyi düşün iyi olsun aramıza hoşgeldinKızlar selam transferimi oldum eve gidiyorum , iyi geçti ama sabah merkezde beklerken 2 hasta vardı 3 cü denemeleriymiş negatif olmuşlar hep onlar öle diyince psikolojim bozuldu onların 2 embriyo transferde negatif olmuşlar ben 1 embriyo oldum rabbim can versin inş
Benim 13 toplandı 4 kaldı 2 transfer 2 dondurduk. Hem olumlu düşünmeye çalış hepsi 5.günü görür belkiKızlar benim morale ihtiyacım var yadün yumurta toplamam oldu 8 yumurta toplamışlar bugün embriyolog aradı 5 tanesi olgun dedi ama sadece 4 ü döllenmiş... çok bozuldu moralim tabi inşallah kalan 4 ü iyi olsun ama ne bileyim bi çöktüm ya
Aynı gün transferimizDoktorum pek birşey söylemedi ama 28 i gbi transferim. Bu süreçte yeme içme ve hareketlerde dikkat edilmesi gereken birşey ya da yapılmasının faydalı olabilecek birşey var mı
Amin inşallahHaklısın kardeşim hakkında hayırlısı çok haklısın inş sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın
Merhaba bende dün ilaçlara başladım muhtemelen aynı gün transfer olacağızSelamlar bende takipteyim dün ilaçlarıma başladım aysonu dondurulmuş transferimiz olacak inşallah hayırlısıyla
Bana günde 2 tane kullandiriyolar ya. 17sinde 3 e çıkaracaklar. Transfer günü ve önceki gün 4 e cikariyorlarEvet bebeğim çayı rahim duvari kalinlassin diye kullaniyorum,estrofem günde 4 tane
Prednol bazı durumlarda veriyorlarmış ama sebebini öğrenemedim tamamen bu süreçte tuz yasak o sebepleHayır bana kortizon verilmedi o ne oluyor ?
Maşallah canımmKzılar kan testim 6.gün 50.74 çıktı
Tabloyu oluşturdum bugün. Bu süreçte gebe kalanlar tabloda yazan konu başlıklarıyla ilgili bilgileri benimle özel mesaj yoluyla paylaşabilirlerse memnun olurum. Ya da yorumlar kısmına yazacaklarsa da mutlaka beni etiketlesinler ki gözden kaçırmayayımBiz de nisan ayındaki gibi tablo yapsak çok güzel olmaz mı?
Bize 24 ünde kontrole kadar yasak yok dediBenim de mayıs sonu dondurulmuş yasakladı bize
Benim de Mayıs’ın sonu transferim bir aksilik olmazsa. Adetimin 23. GünüMerhaba hanımlar.. Hayırlı bayramlar öncelikle :)
Daha önce de yazmıştım mayıs sonu dondurulmuş embriyo transferim var estrofem kullanıyorum. Transferim adetin 24. gününe denk geliyor. Sizin kaçıncı günüydü ?
Canimm ne guzel iste saglikla gelissinler insallahKızlar benim morale ihtiyacım var yadün yumurta toplamam oldu 8 yumurta toplamışlar bugün embriyolog aradı 5 tanesi olgun dedi ama sadece 4 ü döllenmiş... çok bozuldu moralim tabi inşallah kalan 4 ü iyi olsun ama ne bileyim bi çöktüm ya
Gözün aydın canım, erken bir zaman ne güzel çıkmış değerin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımKzılar kan testim 6.gün 50.74 çıktı
Bize birşey demedi, korunarak devam ediyoruzBenim de mayıs sonu dondurulmuş yasakladı bize
Embriyo gelişimi izleniyor dondurulmuş transfer olacak transfer günü belli olunca mı listeye yazdırıyoruz nasıl oluyor ay çok heyecanlıTabloyu oluşturdum bugün. Bu süreçte gebe kalanlar tabloda yazan konu başlıklarıyla ilgili bilgileri benimle özel mesaj yoluyla paylaşabilirlerse memnun olurum. Ya da yorumlar kısmına yazacaklarsa da mutlaka beni etiketlesinler ki gözden kaçırmayayım
Tamam şimdi okudum olumlu olanları yazmışsınızEmbriyo gelişimi izleniyor dondurulmuş transfer olacak transfer günü belli olunca mı listeye yazdırıyoruz nasıl oluyor ay çok heyecanlı
Emeğine sağlıkTabloyu oluşturdum bugün. Bu süreçte gebe kalanlar tabloda yazan konu başlıklarıyla ilgili bilgileri benimle özel mesaj yoluyla paylaşabilirlerse memnun olurum. Ya da yorumlar kısmına yazacaklarsa da mutlaka beni etiketlesinler ki gözden kaçırmayayım
Bize 24 ünde kontrole kadar yasak yok dedi
Hemşireye sordum ilişki olmamalı dedi. Varsın olmasın mühim değil süreç sorunsuz ilerlesin hepimiz için inşallahBenim de mayıs sonu dondurulmuş yasakladı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?