Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar selam transferimi oldum eve gidiyorum , iyi geçti ama sabah merkezde beklerken 2 hasta vardı 3 cü denemeleriymiş negatif olmuşlar hep onlar öle diyince psikolojim bozuldu onların 2 embriyo transferde negatif olmuşlar ben 1 embriyo oldum rabbim can versin inş

İyi düşün iyi olsun aramıza hoşgeldin

Benim 13 toplandı 4 kaldı 2 transfer 2 dondurduk. Hem olumlu düşünmeye çalış hepsi 5.günü görür belki

Biz de nisan ayındaki gibi tablo yapsak çok güzel olmaz mı?
Tabloyu oluşturdum bugün. Bu süreçte gebe kalanlar tabloda yazan konu başlıklarıyla ilgili bilgileri benimle özel mesaj yoluyla paylaşabilirlerse memnun olurum. Ya da yorumlar kısmına yazacaklarsa da mutlaka beni etiketlesinler ki gözden kaçırmayayım

Benim de Mayıs’ın sonu transferim bir aksilik olmazsa. Adetimin 23. Günü

Canimm ne guzel iste saglikla gelissinler insallah inan ki ben bir taneye bile raziydim hic cocugunuz olmaz seviyesinden geldim ben sukret coook sukret kuzum saglikla gelissinler tutunsunlar sana insallah

Embriyo gelişimi izleniyor dondurulmuş transfer olacak transfer günü belli olunca mı listeye yazdırıyoruz nasıl oluyor ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…