- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.681
Kesinlikle canım, bana doktorum 14. gün yap dedi.İnş canım ya ilk üzüldüm fakat sonra senin gibi düşündüm çok erken belli olmaz diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canım, bana doktorum 14. gün yap dedi.İnş canım ya ilk üzüldüm fakat sonra senin gibi düşündüm çok erken belli olmaz diye.
Evet aynen.Progesteron içeren iğne.. tutunmayı artırır, rahmi kalınlaştırır.
Ama bana bakmayın yaaaaSizin yüzünüzden şimdi hepimiz 6.gün gidip test yaptiricaz
Olsun iyi ki erken gitmişsiniz. Erkenden mutlu oldunuz ne güzelAma bana bakmayın yaaaa
Kullanmıyorum canım zaten donmuş trasferdi doktorda onayladı gebesin dediAyy çok sevindim, bu kadar erken öğreneni de ilk defa duydum. Acaba ikiz olabilir mi?
HCG içeren çatlatma iğnesi gibi bir iğne veya ilaç kullanmıyorsunuz değil mi?
Canım hemen öyle üzülme ya herkes bir değil bak 9.günde öğrenen de çok varBen de 5. Gün embrıyo. 5. Gün test yaptım negatif çıktı. Üzüldüm
Bana 12. Gün yap dedi canım. Hayırlısı allahtanKesinlikle canım, bana doktorum 14. gün yap dedi.
Hayırlısı allahtan ne diyelim. Bir de transfer gününü sayıyor musunuz. Ben sayarsam 5. Günüm şuan.Canım hemen öyle üzülme ya herkes bir değil bak 9.günde öğrenen de çok var
Saymıyoruz kuzum o zaman 4. Günün yani olmaz erken çok dahaHayırlısı allahtan ne diyelim. Bir de transfer gününü sayıyor musunuz. Ben sayarsam 5. Günüm şuan.
Amin canım benim çok sağolasın
Yaaaa gerçekten mi. O kadar ağladım ki eşim de sarıldı bana ağlama diyor, ona sarılıyor gene ağlıyorum ... çok üzüldü o da allahım kuçaklarımızı doldursunSaymıyoruz kuzum o zaman 4. Günün yani olmaz erken çok daha
Vallahş yok yere kendini üzüyorsun daha 4. Günün bence çıkmaz zatenYaaaa gerçekten mi. O kadar ağladım ki eşim de sarıldı bana ağlama diyor, ona sarılıyor gene ağlıyorum ... çok üzüldü o da allahım kuçaklarımızı doldursun
Canım erken sonuç gösteren testten mi yaptın yoksa normal test mi idrar testi olarak ?Amin canım benim çok sağolasın
Ay cok tesekkur ederim.ne guzel yazmissiniz benim.cok sukur su zamanada kadar tranfer zamaninda hep skrunsuz gittide bakalim.smdi pazartesi gunu daha net belli olur ama ilk defa bu kadar sancili bi surec yasiyorum kasiklarim catlamak uzere resmen surekli regli olucakmisimda olamiyorum bi kanama falan olsaydi belji rahatlarfi ama asiri agrim var bunlarida sorucam insallah bu seferde tutarda hayirlisiylanMerhaba hiç korkmayın. Şöyle ki adet döngümüz 2 bölümden oluşuyor. 1.foliküler faz, 2.luteal faz. Foliküler fazın süresi genelde 14 gün ama birçok kadında çok daha uzun da olabiliyor. Bu dönemde yumurta büyüyor ve çatlayacak kadar büyüyor. Çatladıktan hemen sonra luteal faz oluyor ve süre 14 gün civarı. Bu çok uzamaz, kısalmaz. Yumurta çatlayana kadar sadece östrojen varken çatladıktan sonra yumurtadan progesteron da salgılanıp rahimin bu progesteron etkisinden 5-6 gün sonra embriyoyu kabul eder hale getiriyor. 12. Günde de kabul etme durumu kapanıyor ve adet başlıyor.
Siz eğer foliküler fazdaysanız (yani progesteron etkisi yoksa, rahimin durumu kalınlaşma aşamasındaysa) donmuş yumurtayı transfer etmek için hazırlıklara başlamışsınızdır. Merak etmeyin kanınıza bakılavak progesteron erken çıkarsa zaten transfer iptal olur :) korkmayın yani. Rahim tam kabul etmeye hazır olmadan koymayacaklar bebişinizi.
Öyle oldu sanırım ya :)) neyse şimdi daha keyfim yerine geldiVallahş yok yere kendini üzüyorsun daha 4. Günün bence çıkmaz zaten
Öyle oldu sanırım ya :)) neyse şimdi daha keyfim yerine geldi
Allahım hakkım da neyi hayırlı yaZdıysa o olsun. İnş güzel sonuçlar alırız :))2 ay önce bir arkadaşın 8.gün idrar testi negatifti. (5.gün embryosu koyulmuştu) 12.gün kanda pozitif çıktı. Moral bozacak bir durum yok. Ben günüme kadar bekleyeceğim. Negatifse zaten o gün üzüleyim. Pozitifse erken öğrenip ne yapacağım yine her halükarda bekleyeceğim.
Normal kaset test canım erken gebelik testi değil şu 7.5 TL olandanCanım erken sonuç gösteren testten mi yaptın yoksa normal test mi idrar testi olarak ?