- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.481
İlk denememizde doktordan kaynaklı bir sorunumuz olmadı sperm sorunundan dolayı döllenmedi yumurtalar kimyasal gebelik oldu olan da.5 aydır yoğun takviye kullandık spermler düzeldi ben de doktoru değiştirme gereği duymadım aklıma bile gelmedi ki..ben de vitamin kullandım geçen sefer 6 yumurtam vardı hepsi olgunlaşmışti bu sefer 15 ten fazla yumurtam vardı başlangıçta ama elimde kalan bu..aklıma gelir miydi ki...artık düşünüyorum bu iki tanesi olur da tutarsa doktora rağmen tutacak tutmazsa da kapısından ugramayacagim bir daha..Doktor değişmeyi düşündünüz mü ?
Teşekkürler mantıklıMigrosta %100 doğal nar suyu var cam şişede 700 ml lik 17 tl gibi bir fiyatı var ben onu içiyorum 1 şişesi 3 gün gidiyor
Bende deli gibi göğüs ağrısı var memintolar beraber şiş sert acı doluyumkasık ağrısıda var bugünde devam etti. Nasip artık hayırlısını versin Rabbim hakkımızda acaba yarın sabah test yapsam mı diyorum 2 tane idrar testi aldım
Rabbim çok şükür bunları duydukça öyle mutlu oluyorum ki Allah razı olsun hayırlı uzun ömürler versin kızınızadaMerhaba benimde oyleydi iki embriyo ilkinde iki kese gorduk biri kucuk sonra kucuk olani vucut atmisti sorun olmadi kizim 8 yasinda hatta
Aslında bugün yapacaktım da zor dayandım yarında dayanayım bari yapmıyayım hep beraber öğrenelim buradanben düşünmüyorum. Gebelik olduğu halde test göstermezse boşuna üzüntü ve strese gerek yok diye düşünüyorum
Memintolar ne zamandan beri ağrılı?
Ben ibrahim saraçoğlunun incir kürünü de yapıyorum yumurta kalitesi içinTeşekkürler mantıklıAvokoda , nar suyu bu aşamada başka önerilen besin var mı şimdiden hazırlık yapıyorum ben de
Canimcim daha önce denedim ama bende pek etki etmedi. Aslinda çok kisiden duydum guzel etkisini nasıl bir bünyem var bende anlamadim artik moral falan kalmadi aylardirP pisipisim Amerikada çok popüler saf nar suyu icmek. Transfere kadar iciliyor transferden sonra içilmiyor aklinizda olsun. Zor hamile kalan bi arkadaşım hatta nar suyuyla hamile kaldı, adetten yumurtlamaya kadar her gun 1 bardak icti. Kirmizi bir meyve olduğu icin her turlu faydalı o yüzden deneyin derim. Ben kendim de ictim transfere kadar.
Evet mevcut buraya atamıyorum hata veriyorEsoca38 canım 2 tane kese görünen ultroson çıktın elinde mevcut mu
Hakkınız da hayırlısı olsun inş tutar mutlu olursunuzİlk denememizde doktordan kaynaklı bir sorunumuz olmadı sperm sorunundan dolayı döllenmedi yumurtalar kimyasal gebelik oldu olan da.5 aydır yoğun takviye kullandık spermler düzeldi ben de doktoru değiştirme gereği duymadım aklıma bile gelmedi ki..ben de vitamin kullandım geçen sefer 6 yumurtam vardı hepsi olgunlaşmışti bu sefer 15 ten fazla yumurtam vardı başlangıçta ama elimde kalan bu..aklıma gelir miydi ki...artık düşünüyorum bu iki tanesi olur da tutarsa doktora rağmen tutacak tutmazsa da kapısından ugramayacagim bir daha..
4 mayıs transfer günü. 15 mayıs tahlil günüTransfer olmuş test bekleyenler var mi
Ay maşallah darısı başımızaÇay kahve asitli içecekler ve tavuk yasakladı banada hormonlu olduğu için yeme dedi. 1 aydır ağzıma vurmuyorum hiçbirini çok Şükür bebeğimde tuttu haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğiz.
Hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah16 mayısta bende canım
Cumartesi günü yani 3.gunde embriyolarin durumu belli olacak.3.gune gelecekler mi gelirlerse kaliteleri nasıl olacak göreceğiz.gelirlerse dondurulacaklar.kaliteleri de iyi olursa biraz umudum olacak.iki adet sonra da transfer olacak herşey yolunda giderseHakkınız da hayırlısı olsun inş tutar mutlu olursunuzHamiş oluruz inş Ne zaman belli olacak acaba ?
Bugün kasık agrım olmadığı için de endişelendim. Gerçekten her şeyden olumsuz anlam çıkarma potansiyelindeyimBenim ilk 3,4,5 gün öyleydi şuan 9. Gün baya baya kasık ağrım bitti çok minik yokluyor arada. Evin içinde yürürken nefesim kesiliyor ben de şimdiden 9aylık gibiyim nefes alamıyorum demiştim eşim gülmüştüDudaklarım da hep çatladı aynı şeyleri yaşıyoruz valla Allah yüzümüze baksın, emeğimizi boşa çıkarmasın
Beklemek uzunnnn beklemek kötü birşeyCumartesi günü yani 3.gunde embriyolarin durumu belli olacak.3.gune gelecekler mi gelirlerse kaliteleri nasıl olacak göreceğiz.gelirlerse dondurulacaklar.kaliteleri de iyi olursa biraz umudum olacak.iki adet sonra da transfer olacak herşey yolunda giderse
15 mayısta 12. Günüm ama test yaptırmaya cesaretim yok15 mayısta sonuç öğrenecek olanlar kimler? Çok az kaldı ölüyorum meraktan
Transfer olmuş test bekleyenler var mi
BennnnnnnnTransfer olmuş test bekleyenler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?