Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende Gonal f 150 vurmaya başladım her gün ardından cetrotide verdi 4 kutu onu kullandım. Opudan öncede ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım. Bu saydığım iğneler toplam 2 bin lira falan tuttu. Sonrasında yumurtalar toplandı yine ilaç falan verdi ama onlar sigorta karşılıyor. Şuanda yaklaşık 6 haftalık gebeyim rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Yaaa kızlar şu kalçadan atılan progestan ın bir fotosunu atın hele ya merak ettim göbekten atılanla ne farkı var
Canım kalçadan değil vajlnal yoldan atacaksın. Normal hap olarakta kullanabilirsin. İkiside aynı ilaç farklı yok ağızdan da alınabilir fitil de kullanabilirsin.

gercekten sok oldum. Yurdumda ne zaman artık uygulamalar standartlara gore ilerleyecek. Amerikada 3. transferimi oldum doktorum kendisi asla 2 transferi önermedi ve 3 transferde de transfer oncesi hem kağıtla bana gösterildi hem de embriyolog direkt ornegin üstünde bana hem tek ulusunu hem ismimin yazdigini onaylattı ve doktor da yine aynen tek transfer oldugunu gösterdi ve kateterle transfer ettikten sonra ultrason görüntülerini hemen paylaştı.

Bana da transfer sonrası bir kağıt verdiler İlk fotoğraf gibi bişey bütün herşey yazıyor. Kaç embriyo transferi olmuş opu hangi tarih eşimin sperm sayısı herşey tarihli saatli altında imzası kaşesi var doktorun bir embriyo diyor ama gel gör ki iki embriyo vermişler. Sanırım vücudum onu eritmeye çalışıyor. Çok zorlanıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor. Ptesi işe başlayacaşım. Bu durumda olmama vesile olan herkese hakkımı helal etmiyorum. Burda prosedür yasa kural asla yok bunu anladım.

Doktor değişmeyi düşündünüz mü ?

gercekten çok garip ultrason kayitlarinizi iyi saklayın derim suc duyurusu icin.

Taze transfer mi oldu sizin yoksa rahim dinlendirme olursa da yine transfere kadar içebiliyor muyuz?

Belgeler bunları alttaki msjlarını henüz okumadım ama verdikleri kağıtta tek embriyo mu diye yazıyor kontrol ettin mi ıspatlı olsun herşeyin

Bu mevsimde nasıl nerden bulucaz nar suyu

Bende deli gibi göğüs ağrısı var memintolar beraber şiş sert acı doluyum kasık ağrısıda var bugünde devam etti. Nasip artık hayırlısını versin Rabbim hakkımızda acaba yarın sabah test yapsam mı diyorum 2 tane idrar testi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…