- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.381
Hic geçmeyecek gibi geliyor insana. Bugün daha iyiyim gerçi,eşime kahve bile yaptimHayırlı olsun canım, seni çok iyi anlıyorum. Zamanla ağrılar hafifleyecek. Bana böyle söylediklerinde ikna olmuyordum ama inan bana
Cok sukur iyiler ben de iyiyim ama uykusuzum tek bakiyorum kimse yok yanimdasen nasilsin kuzum
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahBen de dün doğurdum
Zor geciyor sezaryen sonrasi. Süt tam randimanli gelse her sey yoluna girecek..
Hayirli uğurlu olsun, Allah anali babali büyütsünSağlıkla analı babalı büyüsün inşallahbende dün doğurdum evet çok zormuş süt var mı yok mu anlamak çok zor
Kilo kaybı var mı ? Benimde küçük damlalar geliyo ama yetiyo mu bilmiyorumHayirli uğurlu olsun, Allah anali babali büyütsün
Memeyi sıkıp birakcaksin dedi hemsire arkadasim. Bir damla sari bi su geliyo ama kizim emerken geliyo mu bilmiyorum
Bizi de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz gerçekten ..Hepinize hayırlı olsunbana memeden gelen sütün yeter dediler hastanedeki hemşireler. Ne kadar geldiğini bilmemenin verdiği rahatsızlığa rağmen, vardır bir bildikleri dedim. 3200 doğan oğlum 2700 oldu ve sarılık oldu. Doktor kızdı niye emzirdikten sonra hemen mama takviyesi yapmadım diye. Aklınızda bulunsun. Şimdiki aklım olsa pompayla sağar, kaç cc çıkmış bakardım
İyiydir canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mıSelam kızçeler. Nasılsınız, nasıl gidiyor
Yorgunluk var onun dışında iyiyizİyiydir canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mı
Allah sabrini veriyor, ama bitik durumdayim, deliksiz uyumami sağlayacak kimsem yok, esim bile demedi hic bu gece ben bakarim sen bi dinlen diye. Geçecek bu gunler de sabredelimBiz de eşimle beraber bakmaya çalışıyoruz. İşe başladı o da, annem sabahları yardıma geliyor ama tecrübesizlikten mi bilmiyorum, mahvoldum resmen. Uyanamıyorum, yemek yiyemiyorum. Sen nasıl başarıyorsun?
Vallahi benim ikiz bebelere süt yetmiyor mama aliyoruz 3 4 gune bir buyuk boy, yiprandiiiimmmBen de dün doğurdum
Zor geciyor sezaryen sonrasi. Süt tam randimanli gelse her sey yoluna girecek..
Vallahi benim ikiz bebelere süt yetmiyor mama aliyoruz 3 4 gune bir buyuk boy, yiprandiiiimmm
Allah dusmanima vermesin ikiz ucuzEşimle onu düşünüyoruz sürekli, ikiz ya da üçüz olsaydı ne yapardık diye. Allah yardımcın olsun
Vallahi benim ikiz bebelere süt yetmiyor mama aliyoruz 3 4 gune bir buyuk boy, yiprandiiiimmm
Bende ik8 bebe olunca benden aldiklari yetmiyor hem meke hem mama gidiyorum ama sanki sutum baya azaldi gbiBen de takviye yapiyorum. Sarilik vardi alt degerdeydi ama doktor hemen takviye yap demisti oyle baslamistik. Cok sukur sarilik riski azaldi ama mamaya alisti ve sutum de azaldi.. Allah hayirlara vesile olsun
Bende ik8 bebe olunca benden aldiklari yetmiyor hem meke hem mama gidiyorum ama sanki sutum baya azaldi gbi
Ben de hem mama hem meme gidiyorum sarılıktan dolayı. Doktorum da öyle gitmemi söyledi. ta ki çocuk memede doyup mamaya ihtiyacı kalmayasıya kadar ama pek mümkün durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?