- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.361
Sağlıklı olsun kilo önemli değil, doğduktan sonra alıyorlar benimde biraz fazla kilosu doktor normal olmaz yememe dikkat et dedi 36. Haftada 3030 gram 50 cm DiKilosu düşüktü maalesef 36 hafta da 2350 gr dı. Dr normal sınırlar içinde demişti.
Gözün aydın. Ben progestanı bıraktığım günün ertesi doğurdumAy ben bugün 36 haftalık oldum kızlar 8 haftadır erken doğum riskiyle yatıyordum halen yatıyorum fakat riskten çıkmış olmak beni çok mutlu ediyor sizinle paylaşmak istedimPazartesi tekrar kontrol var bakalım belki bu gidişle 38. Haftayı bile görebilirim
YaaGözün aydın. Ben progestanı bıraktığım günün ertesi doğurdumbilmiyorum tesadüf mü ama
Bugün doğuracak arkadaşlarımız vardı nasılsınız hanımlar bebekleriniz nasıl
Zor gidiyo valla ahhlanmak istemiyorum bu zamanları çok bekledim ama zorluyo gerçekten hergünüm bi doğursaydım diye diye geçiyoSen ne yaptin canim, nasil gidiyor gebelik? Dogurdun mu yoksa
Ay sen dogurali baya olmus, hayirli olsun canimGözün aydın. Ben progestanı bıraktığım günün ertesi doğurdumbilmiyorum tesadüf mü ama
Zor gidiyo valla ahhlanmak istemiyorum bu zamanları çok bekledim ama zorluyo gerçekten hergünüm bi doğursaydım diye diye geçiyodoğum pazartesi belli olcak inşallah. Sizin nasıl gidiyor?
Melindanaz, imza bölümünde doğumdan bu yana 40gün geçti diyorAy sen dogurali baya olmus, hayirli olsun canim
Ayyy benim de bi belli olsaydı ne zaman olacağı.. sağlıkla gelsinler inşallahBenim de ayni şekilde, hiç kolay değil. Uyumaya çalismasindan kalkmasina kadar her aşamasi zor. Ama az kaldi, ne kadar zor olursa olsun ileride ozlersin bu dönemi diyorlar, inanasim gelmiyor ama canimi yaksa da hareket etmesini cok seviyorum
Benim dogum çarşamba olcak kismetse. Suyu alt sinirdaymis beklemeyelim daha fazla dedi. Hayirlisiyla kucağimiza aliriz yavrulari inşallah
Teşekkürler. Ziyaretçi kabul etmediler. Duş bile alamadım, apar topar ameliyata aldılar. Kapı süsüm bile hala yapan firmada duruyor. Geceliğimi de giyemedimDoğum yapan tüm arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıkla büyüsün bebişler, benim gibi son günlerinde bekleyen hepimize de kolaylıkla sağlıklı doğumlar olsun
Bir sorum olacak, acaba hastaneleriniz doğum sonrası ziyaretçi kabul etti mi?
Hediyeliklerinizi hastaneye götürdünüz mü?
Doğum yapan tüm arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıkla büyüsün bebişler, benim gibi son günlerinde bekleyen hepimize de kolaylıkla sağlıklı doğumlar olsun
Bir sorum olacak, acaba hastaneleriniz doğum sonrası ziyaretçi kabul etti mi?
Hediyeliklerinizi hastaneye götürdünüz mü?
Ayyy hadi hayırlısıııBenim de ayni şekilde, hiç kolay değil. Uyumaya çalismasindan kalkmasina kadar her aşamasi zor. Ama az kaldi, ne kadar zor olursa olsun ileride ozlersin bu dönemi diyorlar, inanasim gelmiyor ama canimi yaksa da hareket etmesini cok seviyorum
Benim dogum çarşamba olcak kismetse. Suyu alt sinirdaymis beklemeyelim daha fazla dedi. Hayirlisiyla kucağimiza aliriz yavrulari inşallah
Ayyy benim de bi belli olsaydı ne zaman olacağı.. sağlıkla gelsinler inşallah
Ayyy hadi hayırlısıııKaç haftalıksınız acabaa
Cok sukur iyiler ben de iyiyim ama uykusuzum tek bakiyorum kimse yok yanimdaMelindanaz, imza bölümünde doğumdan bu yana 40gün geçti diyor
Hayirli ugurlu olsun, nasil oldu yavrucuklarin?
Kızlar ben doğurdum
Şimdi yeni düzenimiz alışmaya ve ağrılardan kurtulmaya bakıyorum. Üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum, ağrılarım epey zorluyor beni. Aradan 5 gün geçmesine rağmen.
Neyse ki kızım iyi maşallah. 3035 gram 50 cm olarak dünyaya geldi ❣
Biz de eşimle beraber bakmaya çalışıyoruz. İşe başladı o da, annem sabahları yardıma geliyor ama tecrübesizlikten mi bilmiyorum, mahvoldum resmen. Uyanamıyorum, yemek yiyemiyorum. Sen nasıl başarıyorsun?Cok sukur iyiler ben de iyiyim ama uykusuzum tek bakiyorum kimse yok yanimdasen nasilsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?