• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay ben bugün 36 haftalık oldum kızlar 8 haftadır erken doğum riskiyle yatıyordum halen yatıyorum fakat riskten çıkmış olmak beni çok mutlu ediyor sizinle paylaşmak istedim☺️ Pazartesi tekrar kontrol var bakalım belki bu gidişle 38. Haftayı bile görebilirim🙃

Ay ben bugün 36 haftalık oldum kızlar 8 haftadır erken doğum riskiyle yatıyordum halen yatıyorum fakat riskten çıkmış olmak beni çok mutlu ediyor sizinle paylaşmak istedim☺️ Pazartesi tekrar kontrol var bakalım belki bu gidişle 38. Haftayı bile görebilirim🙃
Gözün aydın. Ben progestanı bıraktığım günün ertesi doğurdum 🤣 bilmiyorum tesadüf mü ama

Doğum yapan tüm arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıkla büyüsün bebişler, benim gibi son günlerinde bekleyen hepimize de kolaylıkla sağlıklı doğumlar olsun 🙏🏻

Bir sorum olacak, acaba hastaneleriniz doğum sonrası ziyaretçi kabul etti mi?
Hediyeliklerinizi hastaneye götürdünüz mü?

Zor gidiyo valla ahhlanmak istemiyorum bu zamanları çok bekledim ama zorluyo gerçekten hergünüm bi doğursaydım diye diye geçiyo 🤦🏼‍♀️ doğum pazartesi belli olcak inşallah. Sizin nasıl gidiyor?

Benim de ayni şekilde, hiç kolay değil. Uyumaya çalismasindan kalkmasina kadar her aşamasi zor. Ama az kaldi, ne kadar zor olursa olsun ileride ozlersin bu dönemi diyorlar, inanasim gelmiyor ama canimi yaksa da hareket etmesini cok seviyorum😊
Benim dogum çarşamba olcak kismetse. Suyu alt sinirdaymis beklemeyelim daha fazla dedi. Hayirlisiyla kucağimiza aliriz yavrulari inşallah 🙏🙏😍

Benim de ayni şekilde, hiç kolay değil. Uyumaya çalismasindan kalkmasina kadar her aşamasi zor. Ama az kaldi, ne kadar zor olursa olsun ileride ozlersin bu dönemi diyorlar, inanasim gelmiyor ama canimi yaksa da hareket etmesini cok seviyorum😊
Benim dogum çarşamba olcak kismetse. Suyu alt sinirdaymis beklemeyelim daha fazla dedi. Hayirlisiyla kucağimiza aliriz yavrulari inşallah 🙏🙏😍
Ayyy benim de bi belli olsaydı ne zaman olacağı.. sağlıkla gelsinler inşallah🤲🏻

Doğum yapan tüm arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıkla büyüsün bebişler, benim gibi son günlerinde bekleyen hepimize de kolaylıkla sağlıklı doğumlar olsun 🙏🏻

Teşekkürler. Ziyaretçi kabul etmediler. Duş bile alamadım, apar topar ameliyata aldılar. Kapı süsüm bile hala yapan firmada duruyor. Geceliğimi de giyemedim🤣

Ayyy hadi hayırlısııı ☺️ Kaç haftalıksınız acabaa

Kızlar ben doğurdum 🤩
Şimdi yeni düzenimiz alışmaya ve ağrılardan kurtulmaya bakıyorum. Üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum, ağrılarım epey zorluyor beni. Aradan 5 gün geçmesine rağmen.

Neyse ki kızım iyi maşallah. 3035 gram 50 cm olarak dünyaya geldi ❣

Hayırlı olsun canım, seni çok iyi anlıyorum. Zamanla ağrılar hafifleyecek. Bana böyle söylediklerinde ikna olmuyordum ama inan bana 🤭
Kızlar ben doğurdum 🤩
Şimdi yeni düzenimiz alışmaya ve ağrılardan kurtulmaya bakıyorum. Üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum, ağrılarım epey zorluyor beni. Aradan 5 gün geçmesine rağmen.

Neyse ki kızım iyi maşallah. 3035 gram 50 cm olarak dünyaya geldi ❣

Cok sukur iyiler ben de iyiyim ama uykusuzum tek bakiyorum kimse yok yanimda😭 sen nasilsin kuzum
Biz de eşimle beraber bakmaya çalışıyoruz. İşe başladı o da, annem sabahları yardıma geliyor ama tecrübesizlikten mi bilmiyorum, mahvoldum resmen. Uyanamıyorum, yemek yiyemiyorum. Sen nasıl başarıyorsun?

Kızlar selam dün kontrolum vardı 36+5 im doktor suyu azalmış dedi ama nstsi çok güzel dedi haftaya pazartesi günü tekrar gittiğimde bebek kilo almamışsa suyu hala bu şekildeyse gün belirleyip alacak bebişi ama her şeyi iyiyse bir sonraki haftaya gün verecekmiş yani 38+4 gibi bakalım.. benim bebeğin karın kısmı küçük kaldı mağlesef boyu uzuyor sadece kilosu da 2.500 şuan çok isterim bu hafta bi 100 gr daha alsın🤲🏻

Back