• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Emdikten sonra omzuma yatırıp pit pit yapıyorum hemen çıkarıyor. 10 dk yapılmalı diye okumuştum bi yerde. Sonra yan yatırılmaliymis bebek , çıkarmadıysa bile yan yatarken cikartirmis.
Uzun süre emiyorsa da geç çıkartıyor benim kızım o yüzden aralarda omzuma yatırıp gazını alıyorum sonra emzirmeye devam ediyorum.

İnşallah bizde o hemen evresine geçeriz. Çikaramiyo benim yavrum gazini. Oyle uyursa da kesin hemen aglayarak uyaniyo yan yatirsam da. Hic duz yatirmiyorum ben uyurken kusuyo diye

İnşallah bizde o hemen evresine geçeriz. Çikaramiyo benim yavrum gazini. Oyle uyursa da kesin hemen aglayarak uyaniyo yan yatirsam da. Hic duz yatirmiyorum ben uyurken kusuyo diye
Bide biz metsil kullanıyoruz 3 gündür, baya rahatladi yavrum. Alttanda gazını rahat rahat çıkarıyor artık.

Selam kızlar ben de 22 şubat günü doğurdum 38+5 te bebeğimle ilk gece beraberdik fakat kanında enfeksiyon çıkınca doktor 1 haftalığına antibiyotik tedavisine başladı ve yenidoğanda yatıyor.. dün doktor aradı enfeksiyonu gitmiş ama yine de tedaviyi yarıda kesemiyorlarmış o yüzden perşembe alıcaz eve minişimi .. her gün emzirmeye gidiyorum onun dışında evde sağıp götürüyorum ama o sağım makinesini yapınca çok az süt çıkıyor bebiş emince iyi süt geliyor.. incir kürünü yapıcam sütümü arttırmak için

Kizimin gazini alamiyorum, annişler yardim edin ya. İzlemedik video teknik birakmadim. Doktorun ilaclarini da kullaniyorum. Cok yoruldum illallah ettim.

Her meme emmesinden sonra ayri ayri gaz cikarmaya calisiyoruz degil mi? Kac dk uğraşiyorsunuz?
Ben gece 1bucuk saat ugrastigimi biliyorum, delirmek uzereyim uykusuzluktan ve biliyosun bende 2 tane bebe var 😅 akil sagligimi kaybetmek uzereyim

Dertlerimizi paylaşalım ki deşarj olalım. Birbirimize destek için buradayız. Bizde de üstü kapatılan sorunlar var, açsam hasta olacağım ve olan bebeğe olacak diye öteliyorum.sağlıklı bir durum değil, farkındayım. Eşim doktordan destek almaya başlamış. Doktor beni de çağırmış. Belki çift terapisine döner.
Bizim bebek de reflü. Aptamil AR mamaya geçtik, baya rahatladık. Mamadan sonra şurup veriyoruz ve neredeyse bir saat dik tutuyoruz. Yine kusuyor ama ilk zamanlardaki gibi fışkırtarak aşırı kusma gitti.
Şu ünlüler bir ay sonra nasıl eski hallerine dönüyorlar da ben patates çuvalı olarak devam ediyorum hayatıma acaba? 🥲
Biz de eşimle her dogum sonrasi dusman gibi oluyoruz sonra duzeliyor ama cok yipraniyoruz, mesela her gun tartisir olduk yine hakaretler havada ucusuyor Allahim inşallah hepimiz tez zamanda eski huzurlamiza kavusalim inşallah

Çok sevindim hepiniz çok mutlusunuz, Allah daim etsin 💖
Biz de ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bebeğimiz kolik maalesef ki, zor geçiyor biraz. Evliliğim de tuhaflaştı, üstüne bir de kilo alıyorum.hani doğumdan sonra veriliyordu hemen? 😒
Ben hamile kaldigim kilodayim ama eski kiyafetlerim olmuyor her yerim yag baglamis, gobegim sarkiyor, yalniz değilsin, dun benim salak kocam bi de tvde ata demireri gorup bana askim bak ayno senin fizigin dedi ben cok icerledim ustune bi de hakaret yedim, cok igrencmisim espri kaldiramiyormusum, beni guldurmek icin soylemismis, yani anlatsam roman olur bi sende sorun yok emin ol

Ben gece 1bucuk saat ugrastigimi biliyorum, delirmek uzereyim uykusuzluktan ve biliyosun bende 2 tane bebe var 😅 akil sagligimi kaybetmek uzereyim

Evet ve gaz alma uğraşin bitene kadar bir daha acikiyorlardir. Hadi her sey sil baştan...
Ben bu geceden itibaren bi yöntem denicem bakiyim. Gece 12-1 -2 saatlerinde kizimi tuvalete tutar gibi tutcam altini açip. Bebeler bu sekilde daha kolay gaz çikariyorlarmis. Az once denedim gazini cikardi alttan. Prema sundari'nin tuvalet iletisiminden ogrendim. Bakayim insallah işe yarar

Evet ve gaz alma uğraşin bitene kadar bir daha acikiyorlardir. Hadi her sey sil baştan...
Ben bu geceden itibaren bi yöntem denicem bakiyim. Gece 12-1 -2 saatlerinde kizimi tuvalete tutar gibi tutcam altini açip. Bebeler bu sekilde daha kolay gaz çikariyorlarmis. Az once denedim gazini cikardi alttan. Prema sundari'nin tuvalet iletisiminden ogrendim. Bakayim insallah işe yarar
Ben bunu bilmeden bazen yapiyorum tutuyor ama soyle bisey var bir sefer gaz cikarma bende yetmiyor 3 5 10 500 kere çıkarınca anca rahatliyorlar 💩

Ben hamile kaldigim kilodayim ama eski kiyafetlerim olmuyor her yerim yag baglamis, gobegim sarkiyor, yalniz değilsin, dun benim salak kocam bi de tvde ata demireri gorup bana askim bak ayno senin fizigin dedi ben cok icerledim ustune bi de hakaret yedim, cok igrencmisim espri kaldiramiyormusum, beni guldurmek icin soylemismis, yani anlatsam roman olur bi sende sorun yok emin ol
Çok sinirlendim eşine şuanda.
Sen sakın takma ve üzülme. 2 tane bebeği aylarca içinde tutup dogurmak sonra onlara yetebilmek insan üstü bi güç ister. Bozulan fiziğin de çok yakında toparlayacak .
Gece gündüz bize hizmet etseler yine de hakkımızı veremezler koca olacak herifler daha hala da saçma sapan konuşurlar, bitane de benim evde var ayni tipten ,oradan biliyorum.

Çok sinirlendim eşine şuanda.
Sen sakın takma ve üzülme. 2 tane bebeği aylarca içinde tutup dogurmak sonra onlara yetebilmek insan üstü bi güç ister. Bozulan fiziğin de çok yakında toparlayacak .
Gece gündüz bize hizmet etseler yine de hakkımızı veremezler koca olacak herifler daha hala da saçma sapan konuşurlar, bitane de benim evde var ayni tipten ,oradan biliyorum.
Bunlar niye boyle pislik yapiyor bilmiyorum ama benim her dogumumda eşim bi terbiyesizlesiyor. 3 yasindaki kizim olmasa ben ne yemek pisiririm bu evde ne camasir yikarim da iste, cocuguma kiyamiyorum. Annem babam ayri pislik, esim ayri problem. Destek sifir sıfır sifir. Oteki dunyada hepsinin iki elim yakasinda olacak.

Bunlar niye boyle pislik yapiyor bilmiyorum ama benim her dogumumda eşim bi terbiyesizlesiyor. 3 yasindaki kizim olmasa ben ne yemek pisiririm bu evde ne camasir yikarim da iste, cocuguma kiyamiyorum. Annem babam ayri pislik, esim ayri problem. Destek sifir sıfır sifir. Oteki dunyada hepsinin iki elim yakasinda olacak.
İlgi azalıyor o yüzden kuduruyorlar bence. Benim annemde yok rahmetli oldu,babam zaten hayırsızin teki... senden farklı bi yanım yok yani. Bosver arkadaşım hic takmaya değmez.

Back