• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlı olsun canım, seni çok iyi anlıyorum. Zamanla ağrılar hafifleyecek. Bana böyle söylediklerinde ikna olmuyordum ama inan bana 🤭
Hic geçmeyecek gibi geliyor insana. Bugün daha iyiyim gerçi,eşime kahve bile yaptim🤭 hoş ben içemedim kahvem soğudu ama olsun,kızım sagolsun🤭🤭

Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah 🤲🏻 bende dün doğurdum 😁 evet çok zormuş süt var mı yok mu anlamak çok zor 🤦🏼‍♀️
Hayirli uğurlu olsun, Allah anali babali büyütsün 🤗
Memeyi sıkıp birakcaksin dedi hemsire arkadasim. Bir damla sari bi su geliyo ama kizim emerken geliyo mu bilmiyorum 😓

Hepinize hayırlı olsun 💖 bana memeden gelen sütün yeter dediler hastanedeki hemşireler. Ne kadar geldiğini bilmemenin verdiği rahatsızlığa rağmen, vardır bir bildikleri dedim. 3200 doğan oğlum 2700 oldu ve sarılık oldu. Doktor kızdı niye emzirdikten sonra hemen mama takviyesi yapmadım diye. Aklınızda bulunsun. Şimdiki aklım olsa pompayla sağar, kaç cc çıkmış bakardım

Hepinize hayırlı olsun 💖 bana memeden gelen sütün yeter dediler hastanedeki hemşireler. Ne kadar geldiğini bilmemenin verdiği rahatsızlığa rağmen, vardır bir bildikleri dedim. 3200 doğan oğlum 2700 oldu ve sarılık oldu. Doktor kızdı niye emzirdikten sonra hemen mama takviyesi yapmadım diye. Aklınızda bulunsun. Şimdiki aklım olsa pompayla sağar, kaç cc çıkmış bakardım
Bizi de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz gerçekten ..

Kızlar ben de 37 haftalık oldum artık rahim uzunluğuma hiç bakmıyor doktor nstsine bebeğin suyuna ve ölçümlerine bakıyor 37+5 olacağım gün çağırdı tekrar eğer her şey yolundaysa 20 şubattan sonra sezeryan yapacak tabii bebiş kendiliğinden gelmek istemezse 😁

Biz de eşimle beraber bakmaya çalışıyoruz. İşe başladı o da, annem sabahları yardıma geliyor ama tecrübesizlikten mi bilmiyorum, mahvoldum resmen. Uyanamıyorum, yemek yiyemiyorum. Sen nasıl başarıyorsun?
Allah sabrini veriyor, ama bitik durumdayim, deliksiz uyumami sağlayacak kimsem yok, esim bile demedi hic bu gece ben bakarim sen bi dinlen diye. Geçecek bu gunler de sabredelim 😩

Vallahi benim ikiz bebelere süt yetmiyor mama aliyoruz 3 4 gune bir buyuk boy, yiprandiiiimmm

Ben de takviye yapiyorum. Sarilik vardi alt degerdeydi ama doktor hemen takviye yap demisti oyle baslamistik. Cok sukur sarilik riski azaldi ama mamaya alisti ve sutum de azaldi.. Allah hayirlara vesile olsun🙏

Ben de takviye yapiyorum. Sarilik vardi alt degerdeydi ama doktor hemen takviye yap demisti oyle baslamistik. Cok sukur sarilik riski azaldi ama mamaya alisti ve sutum de azaldi.. Allah hayirlara vesile olsun🙏
Bende ik8 bebe olunca benden aldiklari yetmiyor hem meke hem mama gidiyorum ama sanki sutum baya azaldi gbi

Ben de hem mama hem meme gidiyorum sarılıktan dolayı. Doktorum da öyle gitmemi söyledi. ta ki çocuk memede doyup mamaya ihtiyacı kalmayasıya kadar ama pek mümkün durmuyor

Bende ik8 bebe olunca benden aldiklari yetmiyor hem meke hem mama gidiyorum ama sanki sutum baya azaldi gbi

Evet cok zor bi duygu azaldigini hissetmek. Ben mama aldiginda az tuttugu memeyi makineyle sagmaya basladim. Hic süt gelmiyor nerdeyse ama olsun, uyarmak bile onemli simdilik. İnsallah süt de gelir🙏

Ben de hem mama hem meme gidiyorum sarılıktan dolayı. Doktorum da öyle gitmemi söyledi. ta ki çocuk memede doyup mamaya ihtiyacı kalmayasıya kadar ama pek mümkün durmuyor

Evet ne yazik ki ben de oyle hissediyorum. Dun geceden sabaha mama vermedim, 40dk araliklarla uyandi. İki saat uyumuyor cunku doymuyor yavrum. Rabbim sabir güc kuvvet bol süt versin hepimize insallah🙏

Back