Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bebiş 3200 doğdu, 36+2'de. Şimdi 2780.
Sezaryen ile oldu rahim ameliyatı geçirdiğim için daha önce. Spinal anestezi ile.
Geçmeyen bel ve kasık ağrısı ile şüphelendim ama anlamadım.
Sarılık değeri şu anda 14.
Birazdan hastaneye gideceğiz sarılık için, ben çok yorgunum ve şaşkınım ama çok güzel her şeye rağmen.
El ayak fotosunu da en yakın zamanda atarım

Teşekkür ederim cevaplarin için canim inşallah sariliği da atlatirsiniz, yükselse bile korkma geçici bir sürecmiş çogu bebek icin. Allah tez şifa versin yavruna
Benim de geceleri çok karin agrilarim oluyor donunce falan da geçmiyor ama dogumu işaret etse anlar miyim bilmiyorum.

Rica ederim. Valla bana herkes doğum sancısı çok farklı, anlarsın dedi ama anlamadım

Kızlar sezaryen sonrası gayet iyi gidiyor derken ağrılarım başladı. Normal mi değil mi ne zaman doktora haber vermek lazım anlayamıyorum. Tecrübeli arkadaşlar mesaj atabilir mi? Buradan yazmıyorum herkesin bünyesi farklı boşuna korkmaya gerek yok

Cnm ağrılar 4 5 gün sürüyor tam iyileşmek 10 -15 günü buluyor. Dikislerini bi kontrol et,sızıntı filan var mı?

Doktor kontrolün ne zaman?

Evet canım aynı anda transferimiz olmuştu çok şükür iyiyiz 37+5 deyim 16 şubat son tarihim normal dogum istiyorum sancıları bekliyorum bakalım kızım ne zaman gelmek isteyecek
Transfer günümüzde mi aynıydı 29 mayıstı benimki son adette 5 mayıstı benim ama ben 38+3 gösteriyo doktor öyle hesapladı aslında aklıma da takılmıyor değil yanlış hesaplama mı yapıyolar diye. Türkiye’den gelince 1 hafta daha öne almışlardı çünkü. Cuma günü doğumum olacak suni sancıyla inş sıkıntı yaşamam sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Benim adet tarihim 12 mayıstı, 27 mayısta transfer oldum. Uygulamalarda da doktorumda aynı tarihi gösteriyor bugün 37+6 oldum, bir hafta önde demekki senin bebişin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kilosu boyu ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…