Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba arkadaşlar. Kalp ritmi düzelmiş, çok sevindim önümüzdeki hafta gelmezse 2 hafta sonra kesin alacağız dedi doktorum. Suyum fazla olduğu için her an bekliyor.
Progestan fitili de bıraktım, kasıklarımda ağrı var biraz ama normaldir herhalde.sizde durumlar nasıl?

Hadi hayırlısı, benimde ağrılarım epey var. Haftaya çarşamba günü doğum yapacağım nasipse.

Çok sevindim canım kafan rahatlamıştır en azından. Progestanı 36. Haftada bırakmıştım bende. Benimde ağrılarım var kemik ağrıları arttı bayağı. Bizimkide Haftaya Cuma’ya kadar gelmezse cuma suni sancı vererek doğumu başlatacaklar

Çok sevindim çok şükür
Kasıklarım da ağrı benim de oluyo hareket ederken oturup kalkarken sağa sola dönerken yürürken falan çok zorlanıyorum ilk hamileliğim bilemiyorum ama bebeğin başı aşağıda diye bu kadar zorlanıyorum diye düşünüyorum.. doğum hakkında en ufak fikrim yok bu belirsizlik çok kötü benim için ama nasip artık

Hayirli olsunnn allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğiniz nasıl , nasıl oldu kalp ritmi düzeldi demiştiniz en son acil bir durum mu oldu ?
Düzelmişti. Sabah kontrole gittik yolundaydı her şey. Öğleden sonra hafif sancılar başladı. Akşam üzeri şiddetlendi ama gaz sancısı sandım. Nolur nolmaz diye gittik üç cm açılmam varmış, aldılar apar topar

Gözünüz aydın bebeğiniz de iyidir inşallah

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler hepinize. Bebek iyi, sarılık çıktı bugün onun dışında bir sıkıntı yok. Ben de toparlanmaya çalışıyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım

Merhaba kızlar. Ben salı akşam doğum yaptım

Hayirli uğurlu olsun canim Allah anali babali büyütsün insallah bir an evvel sariliği atlatir, çok geçmis olsun

Şimdi sorularim geliyor
Bebiş kac kilo dogdu? Normal miydi sezaryen mi? Dogumun başladigini nasil anladin mesela? Sarilik degeri kac çikti yavrunun? Şimdi durumu nasil? Sen nasilsin?
Ve mumkunse bi el ayak fotosu atarsan bize de motivasyon olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…