- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.321
Güzel haberlerini bekliyoruz inşMerhaba, teşekkürler sorduğun için. Yarın sabah gideceğim. Haber veririm
Hadi hayırlısı, benimde ağrılarım epey var. Haftaya çarşamba günü doğum yapacağım nasipse.Merhaba arkadaşlar. Kalp ritmi düzelmiş, çok sevindimönümüzdeki hafta gelmezse 2 hafta sonra kesin alacağız dedi doktorum. Suyum fazla olduğu için her an bekliyor.
Progestan fitili de bıraktım, kasıklarımda ağrı var biraz ama normaldir herhalde.sizde durumlar nasıl?
Çok sevindim canım kafan rahatlamıştır en azından. Progestanı 36. Haftada bırakmıştım bende. Benimde ağrılarım var kemik ağrıları arttı bayağı. Bizimkide Haftaya Cuma’ya kadar gelmezse cuma suni sancı vererek doğumu başlatacaklarMerhaba arkadaşlar. Kalp ritmi düzelmiş, çok sevindimönümüzdeki hafta gelmezse 2 hafta sonra kesin alacağız dedi doktorum. Suyum fazla olduğu için her an bekliyor.
Progestan fitili de bıraktım, kasıklarımda ağrı var biraz ama normaldir herhalde.sizde durumlar nasıl?
Çok sevindim çok şükürMerhaba arkadaşlar. Kalp ritmi düzelmiş, çok sevindimönümüzdeki hafta gelmezse 2 hafta sonra kesin alacağız dedi doktorum. Suyum fazla olduğu için her an bekliyor.
Hayirli olsunnn allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar. Ben salı akşam doğum yaptım
Düzelmişti. Sabah kontrole gittik yolundaydı her şey. Öğleden sonra hafif sancılar başladı. Akşam üzeri şiddetlendi ama gaz sancısı sandım. Nolur nolmaz diye gittik üç cm açılmam varmış, aldılar apar toparHayirli olsunnn allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinbebeğiniz nasıl , nasıl oldu kalp ritmi düzeldi demiştiniz en son acil bir durum mu oldu ?
Gözünüz aydın bebeğiniz de iyidir inşallahDüzelmişti. Sabah kontrole gittik yolundaydı her şey. Öğleden sonra hafif sancılar başladı. Akşam üzeri şiddetlendi ama gaz sancısı sandım. Nolur nolmaz diye gittik üç cm açılmam varmış, aldılar apar topar
Aa hayırlı olsun cnm gözün aydın.Merhaba kızlar. Ben salı akşam doğum yaptım
Rabbim sağlıklı sıhatli analı babalı büyütsün, vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba kızlar. Ben salı akşam doğum yaptım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsunMerhaba kızlar. Ben salı akşam doğum yaptım
Tebrik ederim, saglikla büyüsün minik kuşTeşekkürler hepinize. Bebek iyi, sarılık çıktı bugün onun dışında bir sıkıntı yok. Ben de toparlanmaya çalışıyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım
Evet kuzum 2 şubat benim de...
Evet az kaldı yaEvet kuzum 2 şubat benim de...
Az kaldı artık, hazirliklar tamam. Tüm dikkatimiz kızımızda
Canım gözün aydın Rabbim sağlık versin analı babakı büyüsün inşallah minnoşumMerhaba kızlar. Ben salı akşam doğum yaptım
Merhaba kızlar. Ben salı akşam doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?