- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.281
Canım gayet güzel sayın zaten normal düzeyde amh olan birinde olması gereken sayı 8 10 12 az ve ya çok diye bir şey yok sağlıklı olması önemli kuzucum iyi düşün kaliteli olanlar kalıyorToplama oldu kizlar 8 tane yumurtam toplandı doktor güzel gayet dedi.bana yine az geldi ama kaliteleri güzel olsun da.taze transfer yapamayacağız yine.hormon degerleri kan değerlerinden dolayı dedi.temmuzda olacak yani transfer bir aksilik olmazsa.artik lab tan haber bekleyecegiz
Teşekkürler E2 ye opudan önce mi yoksa sonra mı bakıyolar ?Yumurtalıkların aşırı uyarilmasi sendromu. Sıvı birikimi oluyor çok sayıda yumurta oluyor . Bunu tedavi etmeden transfer yapmıyorlar . E2 değeri 3000 üzeri olunca oluyor
Biliyorum canım zaten şimdi güzel dollensinler de 5.gune gitsinler önemli olan oCanım gayet güzel sayın zaten normal düzeyde amh olan birinde olması gereken sayı 8 10 12 az ve ya çok diye bir şey yok sağlıklı olması önemli kuzucum iyi düşün kaliteli olanlar kalıyor9 tane den 7si işlemiş alınmış benim 6 tanesi embriyo olmuş dondurcaklar sonraki adette daha garanti olur dedi dinlendirelim seni dedi doktorumda bir bildikleri vardır sen kafana takma
Adetin 2. Günüyle hormon iğnelerine başlanmıştı . Her doktor muayesinde bakıldı sonra OPU öncesiTeşekkürler E2 ye opudan önce mi yoksa sonra mı bakıyolar ?
Ya çok iyimiş, çok sevindim :)) Transfer ne zaman kuzum?Kızlarr benim de dün dokuz tane toplandı şimdi aradılar 6 tane embriyo oluşmuş çok ama çok mutluyummmmGün gün arayıp söliceklermiş kalitesini vs çocuğunuz olmicak seviyelerinden buraya geldik inanamiyorum hala
İkisinde de baktılar bende..Teşekkürler E2 ye opudan önce mi yoksa sonra mı bakıyolar ?
Bende de kasılmalar oluypr bahsettiğin gibi çoğu kişide de olmuş bence normal. Uyku kısmı da hormon ilaçlarındanmış etkilerine bakmıştım. Test konusunu bilemiyorum benim transferin 8. Günü doktorun söylediği zamanı bekliyorum.Kızlar bugün transferimin 2. günü, rahmimde hafif kasılmalar var, regl öncesi gibi, normal mi? Bir de çok uyuyorum
Bir sorum olacak, Gonasi denilen bir iğne kullanıyorum, haftaya pzt ye kadar devam edicem. İlacın içerisinde Choriongonadotropin (HCG) var. sizce en erken ne zaman test yapmalıyım?
Teşekkür ederim canım :) inş hayırlısıyla güzel haberler alırız :))Bende de kasılmalar oluypr bahsettiğin gibi çoğu kişide de olmuş bence normal. Uyku kısmı da hormon ilaçlarındanmış etkilerine bakmıştım. Test konusunu bilemiyorum benim transferin 8. Günü doktorun söylediği zamanı bekliyorum.
Nerde tedavi gördünüz ? İğne fiyatları ne kadar tuttu?Adetin 2. Günüyle hormon iğnelerine başlanmıştı . Her doktor muayesinde bakıldı sonra OPU öncesi
Bizim erkek kaynaklı raporumuz vardı o yüzden iğneler 1200 civarı tuttu katılım payı olarak . Bi de yarınki iğne 570 TL ayrıca . Direkt hastane adı vermek istemiyorum ama İstanbul’daki bir Acıbadem’de oldu diyebilirim :) raporlu bir şekilde hastaneye 7500 civarı verdik ayrıca 2500 de embriyo dondurmasına verilecek onu henüz konuşmadıkNerde tedavi gördünüz ? İğne fiyatları ne kadar tuttu?
Anladım teşekkürler inşallah güzel haberlerleBizim erkek kaynaklı raporumuz vardı o yüzden iğneler 1200 civarı tuttu katılım payı olarak . Bi de yarınki iğne 570 TL ayrıca . Direkt hastane adı vermek istemiyorum ama İstanbul’daki bir Acıbadem’de oldu diyebilirim :) raporlu bir şekilde hastaneye 7500 civarı verdik ayrıca 2500 de embriyo dondurmasına verilecek onu henüz konuşmadık
Bende çok acı çektim ve doktor zorlandı yaparken. Benim rahmim ters onla alakalı galiba.Herkes transfer çok kolay bir işlem diyor ama ikidir ben çok zorlaniyorum. Ilkinde aşırı sıkışıktım karnıma bastirdiklarinda resmen acı çekiyordum. Ayrıca doktor bir şeyi yapamadı başka bir doktoru aradı o geldi yaptı falan. Merak etme deyip embriyoyu ekrandan göstermişlerdi.
Bu sefer kendisi yaptı ama yine aynı problem. Yine olmadı basta. Sanki katater bir türlü girmesi gereken yere giremiyor. Çok uğraştı sonra sert katater alabilir miyim dedi. Kataterin rahme girişiyle dışardan bile pıt sesi duyuldu bence. Ve ben ahh deyip acıyo dedim. Bana çok nefes alma dediler. Görüntü netliği gidiyormuş ama acı çekiyorum dedim. Bir de maske suratımda zaten nefessiz kalıyorum. Sonunda işlem bitti ve başka sedyeye alındım. Herkes 5dklik bir iş diye yazınca da şaşırıyorum
Canımcım bir dahaki ay dedii inşallah tam bilmiyorum bende göreceğizYa çok iyimiş, çok sevindim :)) Transfer ne zaman kuzum?
Benim de bir dahaki ay adetin 2. Günü gel dedi bakalım haziranda alalım üst üste haberlerimiziCanımcım bir dahaki ay dedii inşallah tam bilmiyorum bende göreceğiz
Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim acabaUmarım en zoru benimkidir ve kimse yaşamaz
Ya yapısal ya da doktorumdan kaynaklı diye düşünüyorum. Doktorum da hiç bilgi vermiyor, iletişim kurmadığı için bilemiyorum. Burada yazılan bazı terimleri bile anlamıyorum. Iyi kalite , orta kalite yumurta ne demek onu bile bilmiyordum yani.
Inşallah olumlu sonuç alırım yoksa doktorumu kesin değiştireceğim. Gerçi olumlu sonuç alırsam da değiştireceğim.
Hahaha cok iyiValla yapmasın. Ben de saldım. Mecbur yemeği yapıyorum. Çünkü o atıştırır. Benim sağlıklı beslenmem lazım. Artık bulasigi da biraktim. Temiz kap kalmayınca bakalım ne yapacak. Onca şeye katlanıyoruz. Bencillere bak
Canım ne durumdasın. Benim işlemim oldu. 16 yumurta toplanmış. Gün gün arayıp haber vereceklermiş. Kaç tanesi kalıyor diye.Çarşamba günü OPU olacak başım çatlıyor geçmiyorparol içebilir miyim acaba ? Aspirin falan yasak kan sulandırır siye ama parola izin var mı ?
Yok canım ne yanlıs anlıcam çok haklısın valla. Zaten şu tüp bebek tedavisi bizi mahfediyo bide transferiydi iğnelerdi karnında tasıması doğurması emzirmesi geriye ne kalıyor. En azından transferden sonra ki 1 hafta yardım etseler. Ben henüz transfer olmadım da baya yaklastı. Söyledim yemek yapmıcam bulasık ykamıcam dedim. Çözümü dışarıdan yemek söylemekBenim transferde 4.günü bugün daha bir bardağı bile kaldırmadım iğnelerimi hazırlayıp getirir sabah 9 da kahvaltı öğlen yemek akşam iftar ara öğünlerde kuruyemiş meyve getirir ben anlayamıyorum böyle okuduğumda sakın yanlış anlama msjın altına yazdım da üzülüyorum sana değil ama erkeklerin bu şekilde davranışlarını hiç hoş bulmuyorum yukarıda bir arkadaşta yazmıştı eşi hiç birşey yapıyormuş diye gerçekten anlamıyorum bu çocuk için milyarlar döküyoruz ne acılar çekiyoruz şurada 5 gün eşime yardım etmiyor adamlar görmemişmi dersin annesinden öğrenememişmi bilemedim
Bende dün aynı sonucu aldım. Aynı gün adet oldum. Çok ağladım ama hayırlısı napalım. Rabbim ne demişse o. İnşallah ikincideolumlu sonuç alırızSonucum geldi kızlar 0.100 maalesef olmadı yine. Sizin için dua edicem inşallah pozitifi görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?