Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım gayet güzel sayın zaten normal düzeyde amh olan birinde olması gereken sayı 8 10 12 az ve ya çok diye bir şey yok sağlıklı olması önemli kuzucum iyi düşün kaliteli olanlar kalıyor 9 tane den 7si işlemiş alınmış benim 6 tanesi embriyo olmuş dondurcaklar sonraki adette daha garanti olur dedi dinlendirelim seni dedi doktorumda bir bildikleri vardır sen kafana takma

Biliyorum canım zaten şimdi güzel dollensinler de 5.gune gitsinler önemli olan o şimdi adet olacağız 9-10 güne kadar,o bitecek bir ay daha bekleyeceğiz sonra da transfer o ay olsa en az 2 ay daha bekleyeceğiz benim canımı o sikti biraz ama vardır her işte bir hayır diyelim

Kızlar bugün transferimin 2. günü, rahmimde hafif kasılmalar var, regl öncesi gibi, normal mi? Bir de çok uyuyorum
Bir sorum olacak, Gonasi denilen bir iğne kullanıyorum, haftaya pzt ye kadar devam edicem. İlacın içerisinde Choriongonadotropin (HCG) var. sizce en erken ne zaman test yapmalıyım?

Bende de kasılmalar oluypr bahsettiğin gibi çoğu kişide de olmuş bence normal. Uyku kısmı da hormon ilaçlarındanmış etkilerine bakmıştım. Test konusunu bilemiyorum benim transferin 8. Günü doktorun söylediği zamanı bekliyorum.

Teşekkür ederim canım :) inş hayırlısıyla güzel haberler alırız :))

Nerde tedavi gördünüz ? İğne fiyatları ne kadar tuttu?
Bizim erkek kaynaklı raporumuz vardı o yüzden iğneler 1200 civarı tuttu katılım payı olarak . Bi de yarınki iğne 570 TL ayrıca . Direkt hastane adı vermek istemiyorum ama İstanbul’daki bir Acıbadem’de oldu diyebilirim :) raporlu bir şekilde hastaneye 7500 civarı verdik ayrıca 2500 de embriyo dondurmasına verilecek onu henüz konuşmadık

Anladım teşekkürler inşallah güzel haberlerle

Bende çok acı çektim ve doktor zorlandı yaparken. Benim rahmim ters onla alakalı galiba.

Canımcım bir dahaki ay dedii inşallah tam bilmiyorum bende göreceğiz
Benim de bir dahaki ay adetin 2. Günü gel dedi bakalım haziranda alalım üst üste haberlerimizi bu iğnelerden dolayı adet zamanı değişkenlik gösterebilir dedi normal zamana göre .

Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim acaba

Hahaha cok iyi ben benimkiyle bugun anlastım. 5 gün kaldı transfere. Yemek yapamam ama bulasıgı hallederim dedi yarım ağız . Tabi pek inanmadm ama neyse sorma tam bencillik

Çarşamba günü OPU olacak başım çatlıyor geçmiyor parol içebilir miyim acaba ? Aspirin falan yasak kan sulandırır siye ama parola izin var mı ?
Canım ne durumdasın. Benim işlemim oldu. 16 yumurta toplanmış. Gün gün arayıp haber vereceklermiş. Kaç tanesi kalıyor diye.

Yok canım ne yanlıs anlıcam çok haklısın valla. Zaten şu tüp bebek tedavisi bizi mahfediyo bide transferiydi iğnelerdi karnında tasıması doğurması emzirmesi geriye ne kalıyor. En azından transferden sonra ki 1 hafta yardım etseler. Ben henüz transfer olmadım da baya yaklastı. Söyledim yemek yapmıcam bulasık ykamıcam dedim. Çözümü dışarıdan yemek söylemek kabul etmedim tabii ki işten gelip yapacak çorba da olsa kusura bakmasın. Anaları alıştırıyor bunları böyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…