- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.321
Bence tutunduğunu gösteriyorBugün transfer sonrası 4.günüm. Kapı çaldı ve ben aceleyle kalkarken sağ kasıgıma bir ağrı girdi ve adım dahi atamadım. Normal midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tutunduğunu gösteriyorBugün transfer sonrası 4.günüm. Kapı çaldı ve ben aceleyle kalkarken sağ kasıgıma bir ağrı girdi ve adım dahi atamadım. Normal midir?
Nurella canım ikimizde ilk tüp denememize aynı ay başladık, hadi inşallah hayırlısı olsun hakkımızda sen şimdi hangi süreçtesin gülüm?Selam kızlar bende mayısta tüpe başlıyorum izmirde yaptırıcam ilk tüp bebek demeyimim olucak çikolata kistim var çift taraflı uzun protokol uygulanıcak
Normal bence ben de namaz kılarken bi an hızlı kalktım nefesim kesildi 2 dk kadar kramp gibiBugün transfer sonrası 4.günüm. Kapı çaldı ve ben aceleyle kalkarken sağ kasıgıma bir ağrı girdi ve adım dahi atamadım. Normal midir?
Bana ilk süreçte günde 2 sonraki hafta günde 3 sonra 4 günde 5 iğne kullandığım bile oldu. İğnelerin kimisi bin lira kimisi 400. Totalde 9bin lira iğnelere verdim şahsen yani ilaçlar pahalı.Kızlar hepinize selam olsun. Bende sebepsiz infelite tüpe başladım, bugün adetimin 2. Günü. Gönekten bir iğne yaptılar, iğne nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar pahalıydı. Sizlerde de 2. Gün göbekten iğne yapıldı mı? O iğne tekrar yapılacak mı?
Ben öyle bir ağlamışım ki anestezi doktoru geldi yanıma iyi misin diye. Kasığımın ağrısı değil de çenemin ağrısı beni yordu, artık nasıl kastıysam kendimi. Belki de verilen anestezi ile alakalıdır10.40 gibi biraz ağlayarak uyandım eşim de örnek vermeye gitmişti 5 dk sonra geldi ben uyandıktan sonra. Karin bölgemde gaz sancılarım var batıyor baya . Doktor iğne vardı yarın icin 570 TL tutuyormuş .bir dahaki ay adetin 2. Günü gel dedi sonraki ay olacak galiba transfer
Şimdi öğrendim canım , bu bütün iğnelerin birleşimi 1 doz vuruluyor, amerikan malıymış tc fiyatı 3 bin TL. Haftaya eğer gelişmemişse sanırım bir hafifini vururlarmış. Ben bugün öğlen vururdum bu iğneyi kasıklarım ağrımaya başladı, inşallah 2. Ye gerek kalmaz.Bana ilk süreçte günde 2 sonraki hafta günde 3 sonra 4 günde 5 iğne kullandığım bile oldu. İğnelerin kimisi bin lira kimisi 400. Totalde 9bin lira iğnelere verdim şahsen yani ilaçlar pahalı.
Sorma canım heyecan arttı amin insallah hepimizin Göbekten olan çok pahalıydı canım doktorumda onu önerdi evde kendm yapabileyim diye. 2 bin tl tuttu bizde progestan almak zorunda kaldık. Kalçalar fena olcak ama yapacak birşey yok artık dayanıcam . 6 gün vurulucam birde bakalımmAy süper günler belli olunca daha bi heyecanlı beklemesi, devamı da güzel ilerler inşallahhh progestan iğne daha önce kullanmıştım ben de öncekinde göbekten yapıyordum hergün
Olsun daha iyi kendin uğraşmazsın hiç değilse göbekte yer kalmıyor zaten sonradan kan sulandırıcı falan da verirseSorma canım heyecan arttı amin insallah hepimizin Göbekten olan çok pahalıydı canım doktorumda onu önerdi evde kendm yapabileyim diye. 2 bin tl tuttu bizde progestan almak zorunda kaldık. Kalçalar fena olcak ama yapacak birşey yok artık dayanıcam . 6 gün vurulucam birde bakalımm
Ayy seninde hayırlı olsunn kuzuummm gebeliğimiz beraber ilerlicek desene insallah kuzum bu ay bereketli bir ay gebe kalıcaz inanıyorum bennHadi hayırlısı olsun canım benimde bugün adetin 2. Günü göbekten iğne yaptılar. ALLAHIN İZNİ İLE BAŞLADIM bende inşallah pozitif sonuç alırız hepimiz
Kendim yapsam daha iyi olurdu canım aslında :) her gün hastaneye gitmek zorundayım şimdi kalçadan vurulacağı için. Bir de progestan inanılmaz ağrı yapıyomuş popişler gittiOlsun daha iyi kendin uğraşmazsın hiç değilse göbekte yer kalmıyor zaten sonradan kan sulandırıcı falan da verirse
Ben bunu ilk defa gördüm Allah yüzümüze baksın valla bu kadar ilaç bu kadar acıŞimdi öğrendim canım , bu bütün iğnelerin birleşimi 1 doz vuruluyor, amerikan malıymış tc fiyatı 3 bin TL. Haftaya eğer gelişmemişse sanırım bir hafifini vururlarmış. Ben bugün öğlen vururdum bu iğneyi kasıklarım ağrımaya başladı, inşallah 2. Ye gerek kalmaz.
İğne bu cnm.
Eki Görüntüle 2847959
Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah.
Göbekten olan hiç ağrı falan yapmamıştı bende canım o farklıysa tabi bilemem, bi de yapan da önemli tabi biz kendimize yaparken yavaş davranıyoruzKendim yapsam daha iyi olurdu canım aslında :) her gün hastaneye gitmek zorundayım şimdi kalçadan vurulacağı için. Bir de progestan inanılmaz ağrı yapıyomuş popişler gitti
Göbekten vurulanla kalçadan vurulan iğneler çok farklı canım ondan sen ne kadar veriyordun göbekteki iğneyeGöbekten olan hiç ağrı falan yapmamıştı bende canım o farklıysa tabi bilemem, bi de yapan da önemli tabi biz kendimize yaparken yavaş davranıyoruz
Allahım duysun sesini canım benim inşallah inşallah inşallahAyy seninde hayırlı olsunn kuzuummm gebeliğimiz beraber ilerlicek desene insallah kuzum bu ay bereketli bir ay gebe kalıcaz inanıyorum benn
Amin Canım Allaım ol desin hepimizin hayırlısıyla olsun bu ayBen bunu ilk defa gördüm Allah yüzümüze baksın valla bu kadar ilaç bu kadar acı
Valla hiç hatırlamıyorum fiyatını canım bir sene oldu nerdeyse ama bir kutuda 7 tane vardıGöbekten vurulanla kalçadan vurulan iğneler çok farklı canım ondan sen ne kadar veriyordun göbekteki iğneye
4 mayısta transfer olmama rağmen 17 mayısı test günü olarak belirledilerBen bugün transfer oldum :) sonuç 18 mayısta. Şimdilik iyiyim. İnşallah 18 mayısta birbirimize güzel haber veririz :)