• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Selam kızlar bende mayısta tüpe başlıyorum izmirde yaptırıcam ilk tüp bebek demeyimim olucak çikolata kistim var çift taraflı uzun protokol uygulanıcak
Nurella canım ikimizde ilk tüp denememize aynı ay başladık, hadi inşallah hayırlısı olsun hakkımızda😍🙏🤲🤲 sen şimdi hangi süreçtesin gülüm?

Kızlar hepinize selam olsun. Bende sebepsiz infelite tüpe başladım, bugün adetimin 2. Günü. Gönekten bir iğne yaptılar, iğne nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar pahalıydı. Sizlerde de 2. Gün göbekten iğne yapıldı mı? O iğne tekrar yapılacak mı?
Bana ilk süreçte günde 2 sonraki hafta günde 3 sonra 4 günde 5 iğne kullandığım bile oldu. İğnelerin kimisi bin lira kimisi 400. Totalde 9bin lira iğnelere verdim şahsen yani ilaçlar pahalı.

Kızlar transfer sonrası bana çay kahveyi yasakladılar. Çay delisi olarak çok zorlanıyorum. Bugün 8. günüm. Size de yasakladılar mı?

10.40 gibi biraz ağlayarak uyandım eşim de örnek vermeye gitmişti 5 dk sonra geldi ben uyandıktan sonra. Karin bölgemde gaz sancılarım var batıyor baya . Doktor iğne vardı yarın icin 570 TL tutuyormuş .bir dahaki ay adetin 2. Günü gel dedi sonraki ay olacak galiba transfer
Ben öyle bir ağlamışım ki anestezi doktoru geldi yanıma iyi misin diye. Kasığımın ağrısı değil de çenemin ağrısı beni yordu, artık nasıl kastıysam kendimi. Belki de verilen anestezi ile alakalıdır

Bana ilk süreçte günde 2 sonraki hafta günde 3 sonra 4 günde 5 iğne kullandığım bile oldu. İğnelerin kimisi bin lira kimisi 400. Totalde 9bin lira iğnelere verdim şahsen yani ilaçlar pahalı.
Şimdi öğrendim canım , bu bütün iğnelerin birleşimi 1 doz vuruluyor, amerikan malıymış tc fiyatı 3 bin TL. Haftaya eğer gelişmemişse sanırım bir hafifini vururlarmış. Ben bugün öğlen vururdum bu iğneyi kasıklarım ağrımaya başladı, inşallah 2. Ye gerek kalmaz.
İğne bu cnm.
Screenshot_20210512-220112_WhatsApp.jpg
Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah.

Opudan çıkanlar hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun 🤗
Kızlar olur da erkek evlatlarımız olursa lütfen paşa torunu gibi yetiştirmeyelim. Eğitim ailede başlıyor, kadın ve erkek hak eşitliğinden bahsetmek bile artık utanç verici geliyor bana.
Bir kız çocuğunu nasıl yetiştireceksek, erkek çocuğunu da öyle yetiştirelim ki ilerde böyle absürd durumlar yaşamasınlar ve yaşatmasınlar.

Ay süper😃 günler belli olunca daha bi heyecanlı beklemesi, devamı da güzel ilerler inşallahhh😊 progestan iğne daha önce kullanmıştım ben de öncekinde göbekten yapıyordum hergün
Sorma canım heyecan arttı 😍 amin insallah hepimizin 😊 Göbekten olan çok pahalıydı canım doktorumda onu önerdi evde kendm yapabileyim diye. 2 bin tl tuttu bizde progestan almak zorunda kaldık. Kalçalar fena olcak ama yapacak birşey yok artık dayanıcam . 6 gün vurulucam birde bakalımm😊

Sorma canım heyecan arttı 😍 amin insallah hepimizin 😊 Göbekten olan çok pahalıydı canım doktorumda onu önerdi evde kendm yapabileyim diye. 2 bin tl tuttu bizde progestan almak zorunda kaldık. Kalçalar fena olcak ama yapacak birşey yok artık dayanıcam . 6 gün vurulucam birde bakalımm😊
Olsun daha iyi kendin uğraşmazsın hiç değilse göbekte yer kalmıyor zaten sonradan kan sulandırıcı falan da verirse

Hadi hayırlısı olsun canım😍 benimde bugün adetin 2. Günü göbekten iğne yaptılar. ALLAHIN İZNİ İLE BAŞLADIM bende😍 inşallah pozitif sonuç alırız hepimiz🙏🤲
Ayy seninde hayırlı olsunn kuzuummm 😍😍 gebeliğimiz beraber ilerlicek desene 😍😍 insallah kuzum bu ay bereketli bir ay gebe kalıcaz inanıyorum benn🙏🏻

Olsun daha iyi kendin uğraşmazsın hiç değilse göbekte yer kalmıyor zaten sonradan kan sulandırıcı falan da verirse
Kendim yapsam daha iyi olurdu canım aslında :) her gün hastaneye gitmek zorundayım şimdi kalçadan vurulacağı için. Bir de progestan inanılmaz ağrı yapıyomuş popişler gitti😂

Şimdi öğrendim canım , bu bütün iğnelerin birleşimi 1 doz vuruluyor, amerikan malıymış tc fiyatı 3 bin TL. Haftaya eğer gelişmemişse sanırım bir hafifini vururlarmış. Ben bugün öğlen vururdum bu iğneyi kasıklarım ağrımaya başladı, inşallah 2. Ye gerek kalmaz.
İğne bu cnm.
Eki Görüntüle 2847959
Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah.
Ben bunu ilk defa gördüm Allah yüzümüze baksın valla bu kadar ilaç bu kadar acı

Kendim yapsam daha iyi olurdu canım aslında :) her gün hastaneye gitmek zorundayım şimdi kalçadan vurulacağı için. Bir de progestan inanılmaz ağrı yapıyomuş popişler gitti😂
Göbekten olan hiç ağrı falan yapmamıştı bende canım o farklıysa tabi bilemem, bi de yapan da önemli tabi biz kendimize yaparken yavaş davranıyoruz😁

Göbekten olan hiç ağrı falan yapmamıştı bende canım o farklıysa tabi bilemem, bi de yapan da önemli tabi biz kendimize yaparken yavaş davranıyoruz😁
Göbekten vurulanla kalçadan vurulan iğneler çok farklı canım ondan😂😂 sen ne kadar veriyordun göbekteki iğneye

Yaaa kızlar şu kalçadan atılan progestan ın bir fotosunu atın hele ya merak ettim göbekten atılanla ne farkı var

Back