• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Yok canım ne yanlıs anlıcam çok haklısın valla. Zaten şu tüp bebek tedavisi bizi mahfediyo bide transferiydi iğnelerdi karnında tasıması doğurması emzirmesi geriye ne kalıyor. En azından transferden sonra ki 1 hafta yardım etseler. Ben henüz transfer olmadım da baya yaklastı. Söyledim yemek yapmıcam bulasık ykamıcam dedim. Çözümü dışarıdan yemek söylemek 🤦🏻‍♀️ kabul etmedim tabii ki işten gelip yapacak çorba da olsa kusura bakmasın. Anaları alıştırıyor bunları böyle maalesef
AYNISI BENDE DE VAR 😁

Canım ne durumdasın. Benim işlemim oldu. 16 yumurta toplanmış. Gün gün arayıp haber vereceklermiş. Kaç tanesi kalıyor diye.
Saat 10.00 da oldum benim de 16 yumurta toplandı 😃 henüz arayan olmadı yarın ararlar belki . Çok ağrım oldu ya OPU sonrası eve zor attım kendimi yatıyorum hala . Bu ay transfer olmayacağı icin neyse ki ağır ağrı kesici kullanabiliyorum majezik , cataflam falan

Yok canım ne yanlıs anlıcam çok haklısın valla. Zaten şu tüp bebek tedavisi bizi mahfediyo bide transferiydi iğnelerdi karnında tasıması doğurması emzirmesi geriye ne kalıyor. En azından transferden sonra ki 1 hafta yardım etseler. Ben henüz transfer olmadım da baya yaklastı. Söyledim yemek yapmıcam bulasık ykamıcam dedim. Çözümü dışarıdan yemek söylemek 🤦🏻‍♀️ kabul etmedim tabii ki işten gelip yapacak çorba da olsa kusura bakmasın. Anaları alıştırıyor bunları böyle maalesef
Eşim polis memuru yıllık izin aldı bayram izni de var birleşti iyi oldu bana Allah ondan razı olsun başına gelince yaparlar inşallah 🤗

Kızlar ben ishal oldum🥺 burada herşeyi konuşuyoruz birde çok kötü kokuyor gaz çıkarınca 🙈🙈 özür dilerim sizden böyle açık yazdım ama üşüttüm mü acaba dicem daha yeni duştan çıktım 4 gün oldu suya deymedim ne bileyim var mı böyle olan midem gurul gurul ötüyor vallahş sürekli gaz çıkarıyorum ve belim çok ağrıyor 😔

Saat 10.00 da oldum benim de 16 yumurta toplandı 😃 henüz arayan olmadı yarın ararlar belki . Çok ağrım oldu ya OPU sonrası eve zor attım kendimi yatıyorum hala . Bu ay transfer olmayacağı icin neyse ki ağır ağrı kesici kullanabiliyorum majezik , cataflam falan
Senle her şey aynı yaa 😇 benim de mide bulantım çok oldu. Sanırım anestezi etkisi. Kusunca rahatladım. Şimdi kasıklarımda biraz ağrı var yatıyorum ben de. Beni de yarın arayacaklarmış.

Senle her şey aynı yaa 😇 benim de mide bulantım çok oldu. Sanırım anestezi etkisi. Kusunca rahatladım. Şimdi kasıklarımda biraz ağrı var yatıyorum ben de. Beni de yarın arayacaklarmış.
Herkeste farklı etki yapıyor demek ki benim aksine iştahım açıldı dünyaları yedim geldiğimden beri anestezi iyi geldi 🤣 ama tuvalete çıkamıyorum iki gündür onunda etkisi vardır ağrım var bir çıkabilsem rahatlıcam sanki

Kızlar ben ishal oldum🥺 burada herşeyi konuşuyoruz birde çok kötü kokuyor gaz çıkarınca 🙈🙈 özür dilerim sizden böyle açık yazdım ama üşüttüm mü acaba dicem daha yeni duştan çıktım 4 gün oldu suya deymedim ne bileyim var mı böyle olan midem gurul gurul ötüyor vallahş sürekli gaz çıkarıyorum ve belim çok ağrıyor 😔
İlaçlardan olabilir canım belki herkesin bünyesi farklı etki yapıyor geçmiş olsun çok . Bağırsak çalıştırıcı yiyeceklerden bir süre uzak dur istersen

Eşim polis memuru yıllık izin aldı bayram izni de var birleşti iyi oldu bana Allah ondan razı olsun başına gelince yaparlar inşallah 🤗
Aa iyi ne güzel şanslıymışsın😊 benm de transfer bayrama gelsin çok istedim.tatil zamanı yardım eder iyi olur dedim bayramdan sonraya kaldı nasip kısmet 😊 yapacaklar canım baska çareleri yok 🤭

Nerede tedavi görüyorsunuz doktorunuz kim acaba
Isim vermem doğru olmaz diye düşünüp yazmıyorum. Tedavim olumlu ya da olumsuz sonuçlansın yazicam :) Tüm Türkiyenin çok iyi tanıdığı bir bayan doktor. Ama kendi hastalarıyla çok iletişim kurmuyor malesef.

Gaz muhabbeti bende de var ya ishal kısmı yok. İlaçlardan, hareketsizlikten, yediklerimizden her şeyden olabilir. Baharatlı falan mı yedin acaba ishal yaptı?

Ben de ilk tüp bebek denememde kabız olmuştum bu sefer de burda okuduklarımla falan ona korkuyordum. Ama hiç beklemediğim aynen sizin gibi oldum. Sanki eskisinden fazla çalışıyor aksine 🙈 Halbuki beslenmem de değişmedi. Ayaklarım üşüyor demek ki diye düşünüyorum ben de 🤔

Ben de ilk tüp bebek denememde kabız olmuştum bu sefer de burda okuduklarımla falan ona korkuyordum. Ama hiç beklemediğim aynen sizin gibi oldum. Sanki eskisinden fazla çalışıyor aksine 🙈 Halbuki beslenmem de değişmedi. Ayaklarım üşüyor demek ki diye düşünüyorum ben de 🤔
Aaaa bak o olabilir gece kalkıp çorap giydim ayaklarıma ama üstüm yangın yeri Anlamsızca

C candyyyy Canım bugun muayeneye gittim, 8.5 mm olmuş rahim kalınlığım. Progestan ampül iğne vurulacağım 6 tane aldım şimdilik. Yarından itibaren kalçadan vurulacak. Transfer günüm de belli oldu haftaya salı Allah nasip ederse 😊
Ay süper😃 günler belli olunca daha bi heyecanlı beklemesi, devamı da güzel ilerler inşallahhh😊 progestan iğne daha önce kullanmıştım ben de öncekinde göbekten yapıyordum hergün

Kızlar hepinize selam olsun. Bende sebepsiz infelite tüpe başladım, bugün adetimin 2. Günü. Gönekten bir iğne yaptılar, iğne nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar pahalıydı. Sizlerde de 2. Gün göbekten iğne yapıldı mı? O iğne tekrar yapılacak mı?

C candyyyy Canım bugun muayeneye gittim, 8.5 mm olmuş rahim kalınlığım. Progestan ampül iğne vurulacağım 6 tane aldım şimdilik. Yarından itibaren kalçadan vurulacak. Transfer günüm de belli oldu haftaya salı Allah nasip ederse 😊
Hadi hayırlısı olsun canım😍 benimde bugün adetin 2. Günü göbekten iğne yaptılar. ALLAHIN İZNİ İLE BAŞLADIM bende😍 inşallah pozitif sonuç alırız hepimiz🙏🤲

Back