• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

kızlar herkese merhaba bugun benım tedavım başladı size bırsey sormak ıstıyorum bu benım 3. tup bebek denemem olucak ve 2. tuttu fakat dustu amelıyat falan oldum bu surecte tabı dogru duzgun reglım duzene gırmedı bırde pko hastasıyım zaten reglı olsum yaklasık 27 gun once falan 2 gun oncede cook hafıf sılık bır reglı gıbı akıntım oldu doktoruma sordum gel dedı bugun gıttım ve tedavımı tekrrdan baslattı ama reglı olmadım yanı hafıf akıntı gıbı gelııyo arada dooktora sordum onemlı degıl falan dedı hıc boyle bısı duydunuz mu yanı cok sacma geldı nblm normalde bayagı kan geldıkten sonra 2 3 gunu başlanıyor sımdı korkuyuorumda ya tutmazsa falan dıye

kızlar herkese merhaba bugun benım tedavım başladı size bırsey sormak ıstıyorum bu benım 3. tup bebek denemem olucak ve 2. tuttu fakat dustu amelıyat falan oldum bu surecte tabı dogru duzgun reglım duzene gırmedı bırde pko hastasıyım zaten reglı olsum yaklasık 27 gun once falan 2 gun oncede cook hafıf sılık bır reglı gıbı akıntım oldu doktoruma sordum gel dedı bugun gıttım ve tedavımı tekrrdan baslattı ama reglı olmadım yanı hafıf akıntı gıbı gelııyo arada dooktora sordum onemlı degıl falan dedı hıc boyle bısı duydunuz mu yanı cok sacma geldı nblm normalde bayagı kan geldıkten sonra 2 3 gunu başlanıyor sımdı korkuyuorumda ya tutmazsa falan dıye
Benim drum 1 damla kan bana yeter diyordu

Maalesef . iki gün yapmadım tezgah bulaşık doldu. Mecburen üçüncü gün başladım. Kimsem yok benim de. Eşim ölür de yapmaz
Yapsınlar bi zahmet yaa 2 gün yapsalar ölürler mi anlamıyorum. Bende transfer öncesi temizliğimi yaptım ama mecbur günlük bulasık cıkacak. 3 günlük yemekte yapıp dolaba koyucam daha geriye ne kalıyor tezgahtakinide toplasın ellerine yapısıyo bu adamların sanki 🤦🏻‍♀️

Üzülmeden edemiyor insan canım ama dün daha kötüydüm bugün alıştırdım kendimi en azından nasip değilmiş napalım inşallahh sizlerin güzel haberlerini alırız🙏
Bir biz anlarız birbirimizi, onca emek onca umut onca para boşa gitmişken üzülmeyin diyemeyeceğim ama kendinizi toparlayınca tekrar denemelisinizz. Elbet bir gün diyelim umut etmeyi bırakmayalm... Güzel haberlerinizi burdan alalım inşallahh. Hayırlısıyla bir evlat nasip etsin hepimize...

Kizlar günaydın hayırlı arifeler hepinize inşallah 🙏 bugün 10 da yumurta toplamam var sonra da serum alacağım öğleden sonra.dualarinizi beklerim inşallah bu kez herşey daha güzel olur 🙏🙏
Allah Bu hayırlı arefe günü işini rast getirsin. İsteyen herkesin kucağını doldursun, kimseyi evlatsız bırakmasın amin🤲🏼

Kizlar günaydın hayırlı arifeler hepinize inşallah 🙏 bugün 10 da yumurta toplamam var sonra da serum alacağım öğleden sonra.dualarinizi beklerim inşallah bu kez herşey daha güzel olur 🙏🙏
Günaydın benim de bugün 10 da OPU var. Odamda bekliyorum 9.30 da damar yolu açmaya gelecekler . Akşam rüyamda 54 tane toplamışlardı 🤭 😅

Yapsınlar bi zahmet yaa 2 gün yapsalar ölürler mi anlamıyorum. Bende transfer öncesi temizliğimi yaptım ama mecbur günlük bulasık cıkacak. 3 günlük yemekte yapıp dolaba koyucam daha geriye ne kalıyor tezgahtakinide toplasın ellerine yapısıyo bu adamların sanki 🤦🏻‍♀️
Valla yapmasın. Ben de saldım. Mecbur yemeği yapıyorum. Çünkü o atıştırır. Benim sağlıklı beslenmem lazım. Artık bulasigi da biraktim. Temiz kap kalmayınca bakalım ne yapacak. Onca şeye katlanıyoruz. Bencillere bak 😁

Benim transferde 4.günü bugün daha bir bardağı bile kaldırmadım iğnelerimi hazırlayıp getirir sabah 9 da kahvaltı öğlen yemek akşam iftar ara öğünlerde kuruyemiş meyve getirir ben anlayamıyorum böyle okuduğumda sakın yanlış anlama msjın altına yazdım da üzülüyorum sana değil ama erkeklerin bu şekilde davranışlarını hiç hoş bulmuyorum yukarıda bir arkadaşta yazmıştı eşi hiç birşey yapıyormuş diye gerçekten anlamıyorum bu çocuk için milyarlar döküyoruz ne acılar çekiyoruz şurada 5 gün eşime yardım etmiyor adamlar görmemişmi dersin annesinden öğrenememişmi bilemedim

Bugün transferde 4.günüm bel ağrısı çekiyorum hafif olmakla beraber bazen ağırlaşıyor tek taraflı kasık ağrım var sağ tarafta.Memintolar çok acıyor üzerine asla yatamıyorum elleyemiyorum 🤭 inşallah pozitif sonuç alırız 🤗
Bende sizinle aynı durumdayım kasık ağrılarım azaldı fakat göğüs ağrılarım daha da arttı sanki 🤔 umarım bunlar pozitif işaretlerdir yarın test günüm benim heyecanla bekliyorum 🙏🥳

Günaydın benim de bugün 10 da OPU var. Odamda bekliyorum 9.30 da damar yolu açmaya gelecekler . Akşam rüyamda 54 tane toplamışlardı 🤭 😅
Kızlarrr güzel sonuçlarınızı bekliyoruz şimdiden hayırlı olsunn 🧿❤️🤲

Merhaba inşallah sağlıklı kaliteli embiriyolarınız olsun 🤲🏻 kaç yumurta toplandı serum opudan sonra hep takılıyor mu ? Sorun neydi?

Back