- 2 Mayıs 2021
- 16
- 38
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.241
Hayırlısı olsun hepmiz için inşallahMerhaba benim de 7.günüm iğnede yakınız birbirimize benim de ilk demek olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun hepmiz için inşallahMerhaba benim de 7.günüm iğnede yakınız birbirimize benim de ilk demek olacak
İnşallah miniğiniz anneciğine sağlıkla gelirİki tane endometriozis 3'er cm, adenomiyozisler de var ama boyutlarını bilmiyorum. Bir müdahale olmadı. Tüplerim açık. Doğal yolla denedik, olmayınca tüp bebeğe yöneldik
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah miniğiniz anneciğine sağlıkla gelir
Benim drum 1 damla kan bana yeter diyordukızlar herkese merhaba bugun benım tedavım başladı size bırsey sormak ıstıyorum bu benım 3. tup bebek denemem olucak ve 2. tuttu fakat dustu amelıyat falan oldum bu surecte tabı dogru duzgun reglım duzene gırmedı bırde pko hastasıyım zaten reglı olsum yaklasık 27 gun once falan 2 gun oncede cook hafıf sılık bır reglı gıbı akıntım oldu doktoruma sordum gel dedı bugun gıttım ve tedavımı tekrrdan baslattı ama reglı olmadım yanı hafıf akıntı gıbı gelııyo arada dooktora sordum onemlı degıl falan dedı hıc boyle bısı duydunuz mu yanı cok sacma geldı nblm normalde bayagı kan geldıkten sonra 2 3 gunu başlanıyor sımdı korkuyuorumda ya tutmazsa falan dıye
8 mm den fazla olmalı. En uygunu 11 -12 mm arasıymış maximum da 14 mm canımKalınlığın transfer günü kaç gibi olması lazım canım?
Yapsınlar bi zahmet yaa 2 gün yapsalar ölürler mi anlamıyorum. Bende transfer öncesi temizliğimi yaptım ama mecbur günlük bulasık cıkacak. 3 günlük yemekte yapıp dolaba koyucam daha geriye ne kalıyor tezgahtakinide toplasın ellerine yapısıyo bu adamların sankiMaalesef . iki gün yapmadım tezgah bulaşık doldu. Mecburen üçüncü gün başladım. Kimsem yok benim de. Eşim ölür de yapmaz
Bir biz anlarız birbirimizi, onca emek onca umut onca para boşa gitmişken üzülmeyin diyemeyeceğim ama kendinizi toparlayınca tekrar denemelisinizz. Elbet bir gün diyelim umut etmeyi bırakmayalm... Güzel haberlerinizi burdan alalım inşallahh. Hayırlısıyla bir evlat nasip etsin hepimize...Üzülmeden edemiyor insan canım ama dün daha kötüydüm bugün alıştırdım kendimi en azından nasip değilmiş napalım inşallahh sizlerin güzel haberlerini alırız
Allah Bu hayırlı arefe günü işini rast getirsin. İsteyen herkesin kucağını doldursun, kimseyi evlatsız bırakmasın aminKizlar günaydın hayırlı arifeler hepinize inşallah bugün 10 da yumurta toplamam var sonra da serum alacağım öğleden sonra.dualarinizi beklerim inşallah bu kez herşey daha güzel olur
Amin canım çok teşekkürler hepimize hayirli haberler verir bu sene inşallahAllah Bu hayırlı arefe günü işini rast getirsin. İsteyen herkesin kucağını doldursun, kimseyi evlatsız bırakmasın amin
Günaydın benim de bugün 10 da OPU var. Odamda bekliyorum 9.30 da damar yolu açmaya gelecekler . Akşam rüyamda 54 tane toplamışlardıKizlar günaydın hayırlı arifeler hepinize inşallah bugün 10 da yumurta toplamam var sonra da serum alacağım öğleden sonra.dualarinizi beklerim inşallah bu kez herşey daha güzel olur
Haha 54 mu? Yok ya ben okadari içimde tasiyamam.hayirlisi olsun canım senin de hadi bakalım opudas olduk artıkGünaydın benim de bugün 10 da OPU var. Odamda bekliyorum 9.30 da damar yolu açmaya gelecekler . Akşam rüyamda 54 tane toplamışlardı
Valla yapmasın. Ben de saldım. Mecbur yemeği yapıyorum. Çünkü o atıştırır. Benim sağlıklı beslenmem lazım. Artık bulasigi da biraktim. Temiz kap kalmayınca bakalım ne yapacak. Onca şeye katlanıyoruz. Bencillere bakYapsınlar bi zahmet yaa 2 gün yapsalar ölürler mi anlamıyorum. Bende transfer öncesi temizliğimi yaptım ama mecbur günlük bulasık cıkacak. 3 günlük yemekte yapıp dolaba koyucam daha geriye ne kalıyor tezgahtakinide toplasın ellerine yapısıyo bu adamların sanki
Benim transferde 4.günü bugün daha bir bardağı bile kaldırmadım iğnelerimi hazırlayıp getirir sabah 9 da kahvaltı öğlen yemek akşam iftar ara öğünlerde kuruyemiş meyve getirir ben anlayamıyorum böyle okuduğumda sakın yanlış anlama msjın altına yazdım da üzülüyorum sana değil ama erkeklerin bu şekilde davranışlarını hiç hoş bulmuyorum yukarıda bir arkadaşta yazmıştı eşi hiç birşey yapıyormuş diye gerçekten anlamıyorum bu çocuk için milyarlar döküyoruz ne acılar çekiyoruz şurada 5 gün eşime yardım etmiyor adamlar görmemişmi dersin annesinden öğrenememişmi bilemedimYapsınlar bi zahmet yaa 2 gün yapsalar ölürler mi anlamıyorum. Bende transfer öncesi temizliğimi yaptım ama mecbur günlük bulasık cıkacak. 3 günlük yemekte yapıp dolaba koyucam daha geriye ne kalıyor tezgahtakinide toplasın ellerine yapısıyo bu adamların sanki
Bende sizinle aynı durumdayım kasık ağrılarım azaldı fakat göğüs ağrılarım daha da arttı sanki umarım bunlar pozitif işaretlerdir yarın test günüm benim heyecanla bekliyorumBugün transferde 4.günüm bel ağrısı çekiyorum hafif olmakla beraber bazen ağırlaşıyor tek taraflı kasık ağrım var sağ tarafta.Memintolar çok acıyor üzerine asla yatamıyorum elleyemiyorum inşallah pozitif sonuç alırız
Kizlar günaydın hayırlı arifeler hepinize inşallah bugün 10 da yumurta toplamam var sonra da serum alacağım öğleden sonra.dualarinizi beklerim inşallah bu kez herşey daha güzel olur
Kızlarrr güzel sonuçlarınızı bekliyoruz şimdiden hayırlı olsunnGünaydın benim de bugün 10 da OPU var. Odamda bekliyorum 9.30 da damar yolu açmaya gelecekler . Akşam rüyamda 54 tane toplamışlardı
Merhaba inşallah sağlıklı kaliteli embiriyolarınız olsun kaç yumurta toplandı serum opudan sonra hep takılıyor mu ? Sorun neydi?Kizlar günaydın hayırlı arifeler hepinize inşallah bugün 10 da yumurta toplamam var sonra da serum alacağım öğleden sonra.dualarinizi beklerim inşallah bu kez herşey daha güzel olur