- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.221
Allah yardımcımız olsun hepimizin bu acıları unutacağımız güzel günler getirsinben 3 transferde de hep Progesteron igne kullandim hatta ben de 2. de fitil istemiştim artık totomda yer kalmamisti. Progesteron iğnesi de kolay bir iğne degil maalesef.
İnşallah umarım hep beraber sevinirizÇok teşekkür ederim içim rahatladıumarım pozitif sonucunuzu duyarızz
Kalınlığın transfer günü kaç gibi olması lazım canım?Evet öğren canım önemli o. Ben sürekli soruyorumama estrofem kalınlastırdıgı için sorun yoktur tabii
Ben hemşireye sormuştum normal demişti atılması.transfer sonrası bebeğe zararlı olur mu sonuçta fitil demiştim yok zaten atılıyor demiştiBende fitil kullanıyorum benim de öyle oluyor ilaç emildikten sonra kalanı dışarı atılıyor normal diye düşünüyorum
Ben her ikisini de kullanıyorum şuanben 3 transferde de hep Progesteron igne kullandim hatta ben de 2. de fitil istemiştim artık totomda yer kalmamisti. Progesteron iğnesi de kolay bir iğne degil maalesef.
Benim transferden 5 gün önce 11 mm Di kalınlığı canımKalınlığın transfer günü kaç gibi olması lazım canım?
Amin canim rabbim kulağımızı boş bırakmasın zor günler yaşıyoruz bunları da atlatacaz insallahHayırlısı olsun inşallah kolay geçer ameliyatın Rabbim şifalarimizi versin.
Ben diyarbakırdan muşa gidecektim aynı gün yaklaşık 4 saat sürüyor doktor bir gece yatış verelim daha iyi olur dedi, bilgin olsun.Hanimlar transfer günü başka şehire yolculuk yapan var mi ?
Ben her yerde ertesi gün yolculuk yapabilirsiniz diye okudum ama 4 saat için belki sıkıntı olmaz da diyebilirler. Istanbul ici transferden sonra 2 saat sürüyor benim yolum mesela :)Hanimlar transfer günü başka şehire yolculuk yapan var mi ?
Istanbul'dan zonguldak olacak benim. Yaklaşık 4 saat dediğiniz gibi bana da yatıs diyebilirler o zamanBen diyarbakırdan muşa gidecektim aynı gün yaklaşık 4 saat sürüyor doktor bir gece yatış verelim daha iyi olur dedi, bilgin olsun.
Ben her yerde ertesi gün yolculuk yapabilirsiniz diye okudum ama 4 saat için belki sıkıntı olmaz da diyebilirler. Istanbul ici transferden sonra 2 saat sürüyor benim yolum mes
Benimde 4 saat yaklaşık yolum :) bakalim göreceğiz neler olacakBen her yerde ertesi gün yolculuk yapabilirsiniz diye okudum ama 4 saat için belki sıkıntı olmaz da diyebilirler. Istanbul ici transferden sonra 2 saat sürüyor benim yolum mesela :)
Ben antepten ankaraya gittim transfer için. Ama transfer sonrası 1 gün kal dedi diye doktorum otelde kaldikHanimlar transfer günü başka şehire yolculuk yapan var mi ?
Mardin de oturuyorum ben Diyarbakırda yaptırdık 1.15 dk falan sürüyor transferden sonra 1 saat merkezde kaldım sonra evime geldimHanimlar transfer günü başka şehire yolculuk yapan var mi ?
İlk tedaviye başladığımda bana bilgi verdiklerinde 4 saati geçmesin yolculuk demişlerdi. Benim de yaklaşık 4 saat o yuzden riske atmak istemiyorum sizin de görüşlerinizi almak istedim o yuzdenMardin de oturuyorum ben Diyarbakırda yaptırdık 1.15 dk falan sürüyor transferden sonra 1 saat merkezde kaldım sonra evime geldim
İnşallah pozitifi görürsünüz gorduyseniz de Allah hayırlısı ile kucaginiza almayi da nasip etsinBen antepten ankaraya gittim transfer için. Ama transfer sonrası 1 gün kal dedi diye doktorum otelde kaldik
İyi o zaman canım teşekkür ederimBu şekilde atılması normal demişti hemşire bana
Benimki 9 du canım :)Benim transferden 5 gün önce 11 mm Di kalınlığı canım
8-14 mm arası olması bekleniyor. Çok nadir 7mm de de transfer yapılanı duydum benim 11di.Kalınlığın transfer günü kaç gibi olması lazım canım?
İki tane endometriozis 3'er cm, adenomiyozisler de var ama boyutlarını bilmiyorum. Bir müdahale olmadı. Tüplerim açık. Doğal yolla denedik, olmayınca tüp bebeğe yöneldik.Kaç cm kistiniz ? Kistlerinize herhangi bir müdahale ettiler mi ? Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?